immo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Έκανα δημιουργία νέου χρηστή στα Windows Xp αλλά τώρα δε μπορώ να μπω στο αρχικό μου λογαριασμό πως μπορώ να το επαναφέρω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αν θυμαμαι καλα στον πινακα ελεγχου / χρηστες εχει επιλογη να σβησεις τον λογαριασμο που δεν θελεις.Για δοκιμασε.
immo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αυτός ο χρηστής που δημιούργησα έγινε διαχειριστής και δεν με αφήνει να τον διαγράψω αυτό είναι το πρόβλημα. Πριν δεν είχα καθόλου χρήστες έμπαινα κατευθείαν στα windows
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αυτός ο χρηστής που δημιούργησα έγινε διαχειριστής και δεν με αφήνει να τον διαγράψω αυτό είναι το πρόβλημα. Πριν δεν είχα καθόλου χρήστες έμπαινα κατευθείαν στα windows Χμμμμ...Δεν μπορεις να του αλλαξεις δικιαωματα σε τυπικο χρηστη ?
immo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Όχι πρέπει να υπάρχει πάντα ένας διαχειριστής. Έτσι λέει. Μου προτείνει να κανω άλλο χρήστη ως διαχειριστή για να διαγραψω τον παλιό αλλα παλι θα παραμείνει ο νεος ως διαχειριστής αυτή η λυση δεν θα μου επαναφέρει την αρχική μορφη. Έκανα βλακεία έτσι ? Την παλιά μου επιφάνεια εργασίας την βλέπω στην εξερεύνηση φακέλων πάντως
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Όχι πρέπει να υπάρχει πάντα ένας διαχειριστής. Έτσι λέει. Μου προτείνει να κανω άλλο χρήστη ως διαχειριστή για να διαγραψω τον παλιό αλλα παλι θα παραμείνει ο νεος ως διαχειριστής αυτή η λυση δεν θα μου επαναφέρει την αρχική μορφη. Έκανα βλακεία έτσι ? Την παλιά μου επιφάνεια εργασίας την βλέπω στην εξερεύνηση φακέλων πάντως Δυστυχως δεν ξερω κατι παραπανω αλλα καποις expert θα βρεθει εδω να δωσει λυση.
parsifal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Πριν δεν είχα καθόλου χρήστες έμπαινα κατευθείαν στα windows Το πρόβλημα που προσπαθείς να λύσεις είναι να μπαίνεις πάλι κατευθείαν στα Windows, χωρίς να σου ζητείται να εισάγεις κωδικό, σωστά; Για δες λίγο το σχετικό άρθρο από την knowledgebase της Microsoft: How to turn on automatic logon in Windows XP
immo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι αυτό. Χθες δημιούργησα νέο χρηστη. Πριν δεν υπηρχε χρηστης ή τουλάχιστον υπηρχε το βασικο των windows xp. Κανοντας εκινηση σημερα μπηκε κατευθείαν στο νέο χρηστη με αποτελεσμα να μην βλεπω την δικη μου επιφανεια εργασιας και όλα οσα ειχα δημιουργησει. Αυτό προσπαθω να αλλαξω. Να επαναφερω την αρχικη μορφη. Να διαγραφεί ο χρηστης που εκανα. Το θεμα είναι ότι το παλιο χρηστη δε μου το εμφανιζει παρα μονο το χρηστη που εκανα χθες.
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Κάνε log off. Λογικά θα σε βγάλει σε μια οθόνη να επιλέξεις με ποιον χρήστη θες να μπεις και θα υπάρχει μόνο ένας. Αν πατήσεις 2 φορές alt+ctrl+del ή θα σου εμφανίσει και τον Administrator ή θα χεις τη δυνατότητα να γράψεις εσύ το username "Administrator", λογικά δε θα του χεις ορίσει κάποιο password. Αν αυτός είναι ο χρήστης που ψάχνεις, πας στο control panel και διαγράφεις τον παλιό. Τουλάχιστον κάπως έτσι τα θυμάμαι...
nikomas50 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δοκίμασες να μπεις με αποσύνδεση χρήστη στον παλιό λογαριασμό, το όνομα του οποίου βρίσκεται στο φάκελο C:\Documents and Settings και έχει την πιο παλιά ημερομηνία;
jhony685 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Φίλε μου πάντα υπάρχει λογαριασμός διαχειριστή, αν υπάρχει ένας λογαριασμός αυτός αυτόματα είναι και ο διαχειριστής. Με την διμηουργία του νέου λογαριασμού ως διαχειριστή που έκανες αυτόματα ο παλιός έγινε απλός τυπικός λογαριασμός, κάπως έτσι νομίζω τους ονομάζει, πάντως δεν χάθηκε, στον υπολογιστή σου είναι, εκτός αν έχει κάποια επιλογή και τον διέγραψες.
immo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Φτου ξελεευθερια !!! Ακολούθησα τις οδηγίες σου Antonl και επανηλθε ο administrator. - έκανα αποσύνδεση χρήστη / αποσύνδεση - στη οθόνη που μου έβγαλε πάτησα 2 φορές ctr+alt+del - βγηκε το πινακάκι και έγραψα administrator και ok ευχαριστώ πολύ !!!
theodore s Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Έκανα και γω αυτή την πατάτα, αλλά έκανα αναζήτηση και το google με έστειλε εδώ και σώθηκα !!! Ευχαριστώ τον immo που άνοιξε το θέμα και τον antonl που μας έδωσε τη λύση !!!!Να είστε καλά και να δίνετε λύσεις και σε εμάς που δεν ξέρουμε ! 1
kougis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Πως όμως διαγράφεις τον καινούριο administrator που δημιούργησες; Δεν σου εχει τέτοια επιλογή. Sent from my iPhone using Insomnia
titan1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει τρόπος. Συνδεόμαστε σε ασφαλή λειτουργία. Επιλέγουμε τον χρήστη που είχαμε πριν τη δημιουργία του Νέου. Στην προκειμένη περίπτωση τον Administrator Αφού συνδεθούμε σε ασφαλή λειτουργία πάμε : Έναρξη à εκτέλεση (Για το Αγγλικό Start à Run) Στο παράθυρο γράφουμε την εντολή: Control userpasswords2 Ανοίγει ένα παράθυρο «User Accounts» απ’ όπου μπορούμε να διαγράψουμε το χρήση με δικαιώματα διαχειριστή. Στη συνέχειά αν κλείσουμε τον υπολογιστή. Όταν τον ανοίξουμε θα μπούμε κανονικά στον administrator με τις ρυθμίσεις που είχαμε πριν δημιουργία του νέου χρήστη που διαγράψαμε με τις προηγούμενες ενέργειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα