Προς το περιεχόμενο

Επεξεργασία Βίντεο

GR-Internet Blog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το ξέρω ότι έχει ξανασυζητηθεί αλλά θέλω να σας ρωτήσω για κανά πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο όχι πολύ εύκολο όπως το nero αλλά ούτε και adobe premier pro. Επίσης έχω ένα πρόβλημα. Όταν πάω να εγκαταστήσω το nero μου βγάζει Εrror:Can not open input file. και όταν πάω να εισάγω βίντεο στο pinnacle που βγάζει Τhe video file (όνομα βίντεο) could not be opened. Πείτε τίποτα ρε παιχτάρες γιατί δεν την βγάζω καθαρή.

ρε παιδιά δεν ξέρει κανείς να μου απαντήσει

Δημοσ.

Πας Ο υπολογιστής μου κάνεις δεξή κλικ πάνω στον δίσκο όπου είναι τα αρχεία που δεν ανοίγουν και διαλέγεις ιδιότητες στο πλαίσιο που ανοίγει πατάς την καρτέλα Εργαλεία και Έλεγχος σφαλμάτων αφήνεις της προεπιλογές και πατάς εκκίνηση.

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να σε αφήνει ο σκληρός σου σιγά-σιγά,πάρε αντίγραφα ο,τι θες και μπορείς ακόμα γιατί μπορεί να σε αφήσει εντελώς ανά πάσα στιγμή.

Για να το εξακριβώσεις πάνε στην σελίδα του κατασκευαστή του σκληρού σου και κατέβασε το πρόγραμματάκι ελέγχου του,τι σκληρό έχεις το βλέπεις στο bios,στην αρχή δηλαδή όταν ανοίγει ο PC.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια. Φίλε theelf δίκιο έχεις γιατί το pc το είχα πάρει από e-shop και είχα διαβάσει μετά στο νετ ότι υπήρχε μία παρτίδα ελατωματικών σκληρών. Αλλά εγώ έχω laptop acer άρα δεν είναι αυτό. Τότε τι μπορεί να φταίει και να μου χαλάσει ο σκληρός

Δημοσ.

το corel video studio είναι πολύ ωραίο, και σχετικά φιλικό προς τον χρήστη.

μπορεις να κάνεις διάφορα. απλα πρέπει να το συνηθήσεις

δεν είναι δωρεάν, κατέβασε trail και απο εκεί και πέρα δεν θα σου πω να το πάρεις πειρατικά γιατί θα φάω ban

Δημοσ.

Αν ψάχνεις προγράμματα για επεξεργασία βίντεο!!!

1.Sony Vegas 10.0

2.Windows Live movie maker 2011

Αυτά είναι τα 2 και τα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας!!

Εγώ ασχολιέμε επεξεργασία μουσικής εικόνας και βίντεο!!

το sony vegas κάνει πολύ καλή δουλειά δοκιμάστετο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...