GR-Internet Blog Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά το ξέρω ότι έχει ξανασυζητηθεί αλλά θέλω να σας ρωτήσω για κανά πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο όχι πολύ εύκολο όπως το nero αλλά ούτε και adobe premier pro. Επίσης έχω ένα πρόβλημα. Όταν πάω να εγκαταστήσω το nero μου βγάζει Εrror:Can not open input file. και όταν πάω να εισάγω βίντεο στο pinnacle που βγάζει Τhe video file (όνομα βίντεο) could not be opened. Πείτε τίποτα ρε παιχτάρες γιατί δεν την βγάζω καθαρή. ρε παιδιά δεν ξέρει κανείς να μου απαντήσει
TheELF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Κάνε έλεγχο σφαλμάτων από τα εργαλεία δίσκων γιατί μυρίζει πρόβλημα δίσκου,έκανες έλεγχο με anti-virus πρόσφατα;
GR-Internet Blog Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 τι εννοείς?? πες τα βήμα βήμα
TheELF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Πας Ο υπολογιστής μου κάνεις δεξή κλικ πάνω στον δίσκο όπου είναι τα αρχεία που δεν ανοίγουν και διαλέγεις ιδιότητες στο πλαίσιο που ανοίγει πατάς την καρτέλα Εργαλεία και Έλεγχος σφαλμάτων αφήνεις της προεπιλογές και πατάς εκκίνηση.
GR-Internet Blog Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 φίλε το έκανα. Πήρε ώρες και ώρες. Δεν έγινε τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να έχω φάει ιό
TheELF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχει περίπτωση να σε αφήνει ο σκληρός σου σιγά-σιγά,πάρε αντίγραφα ο,τι θες και μπορείς ακόμα γιατί μπορεί να σε αφήσει εντελώς ανά πάσα στιγμή. Για να το εξακριβώσεις πάνε στην σελίδα του κατασκευαστή του σκληρού σου και κατέβασε το πρόγραμματάκι ελέγχου του,τι σκληρό έχεις το βλέπεις στο bios,στην αρχή δηλαδή όταν ανοίγει ο PC.
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Τι αρχείο είναι αυτό που προσπαθείς να ανοίξεις; Μήπως δεν το υποστηρίζει το pinnacle.
GR-Internet Blog Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 avi το άλλο με το νέρο που δεν το εγκαθειστά και μου βγάζει Εrror:Can not open input file ... τι να κάνω
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μάλλον προβληματικό αρχείο εγκατάστασης είναι. Ξανακατέβασε το.
GR-Internet Blog Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια. Φίλε theelf δίκιο έχεις γιατί το pc το είχα πάρει από e-shop και είχα διαβάσει μετά στο νετ ότι υπήρχε μία παρτίδα ελατωματικών σκληρών. Αλλά εγώ έχω laptop acer άρα δεν είναι αυτό. Τότε τι μπορεί να φταίει και να μου χαλάσει ο σκληρός
JohnXarxas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 το corel video studio είναι πολύ ωραίο, και σχετικά φιλικό προς τον χρήστη. μπορεις να κάνεις διάφορα. απλα πρέπει να το συνηθήσεις δεν είναι δωρεάν, κατέβασε trail και απο εκεί και πέρα δεν θα σου πω να το πάρεις πειρατικά γιατί θα φάω ban
GR-Internet Blog Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 βλέπω ότι αρχίζει να τα παίζει ο σκληρός
padelis2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Αν ψάχνεις προγράμματα για επεξεργασία βίντεο!!! 1.Sony Vegas 10.0 2.Windows Live movie maker 2011 Αυτά είναι τα 2 και τα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας!! Εγώ ασχολιέμε επεξεργασία μουσικής εικόνας και βίντεο!! το sony vegas κάνει πολύ καλή δουλειά δοκιμάστετο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.