Προς το περιεχόμενο

crazy sundays 9/1/11

georginos1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα ηχεια μου απλως αξιοπρεπη.Λιγοτερο καλα απο τα TDK και ολα λιγοτερο καλα απο τα ηχεια του ενισχυτη (Audio Spectrum).Τα klipsch αγορασμενα απο Πλαισιο στα 85€ περιπου αν θυμαμαι και τα TDK 90€ απο τον Πειραια σε μαγαζι απο το λιμανι.Πιστευω οτι η καλυτερη λυση για μουσικη απο το PC-ατομικη ακροαση ειναι ενα καλο ζευγαρι ακουστικων πχ Sennheiser HD 270 και ακροαση για πολλους συνδεση PC με το HI FI

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το πακετο αναβαθμισης με τον ι5 μου φαινετει πολυ καλο, ειδικα αν καποιος εψαχνε για υπολογιστη αυτες τις μερες

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται το PSU tester θα γίνει νέα παραλαβή στις 21/1. εδω

Έχω τσιμπήσει ένα και έχει κολλήσει η κατάσταση στο "συγκέντρωση προϊόντων" ελπίζω να έρθει και με την τιμή της προσφοράς.

Υ.Γ.Πάντως είναι πολύ καλή ευκαιρία και χρήσιμο μιας και καλό είναι να ελέγχουμε τα τροφοδοτικά μας ειδικά όταν είναι καινούργια! Σε γνωστό τροφοδοτικό 1000watt του κουτιού με το που το σύνδεσε έκαψε τα πάντα λόγο προβλήματος, έβγαζε τάσεις απίστευτες... Αν το είχε ελέγξει πριν θα την είχε γλιτώσει.

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη, ΟΛΟ το site εχει αδειασει απο προιοντα!!!!!!

Λετε να τους την πεσανε ultra hakers ή θα κανανε καμια βλακεια?

post-67232-0-60863100-1295068800_thumb.jpg

post-67232-0-19092800-1295068814_thumb.jpg

post-67232-0-59453000-1295068827_thumb.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται το PSU tester θα γίνει νέα παραλαβή στις 21/1. εδω

Έχω τσιμπήσει ένα και έχει κολλήσει η κατάσταση στο "συγκέντρωση προϊόντων" ελπίζω να έρθει και με την τιμή της προσφοράς.

26 του μήνα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...