Προς το περιεχόμενο

crazy sundays 9/1/11

georginos1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτα τα εχω και γ..... και δερνουν για τα 15 evro που εκαναν

ακριβώς. Εγω τα ειχα παρει νομιζω καπου 18-20. Δε ζητάω ποιότητα Ζ-5500. για τα λεφτα τους ειναι μια χαρα, όπως και τα easytouch (συμφωνα και με το γερμανικο review). Γενικα εχω καποια προιοντα της εταιρείας και ειναι καλούτσικα έως πολύ καλα...

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όντως το Σκρουτζ έχει βγάλει το Ε ΣΟΠ

Link

μαλλον δεν πληρωσε ή δεν χρειάζεται διαφήμιση ή δεν θελει να συγκρίνεται με τον ανταγωνισμό... τα θυγατρικα του όμως που ειναι ακομα αναπτυσσόμενα τα εχει μεσα... :devil:

Δημοσ.

μαλλον δεν πληρωσε ή δεν χρειάζεται διαφήμιση ή δεν θελει να συγκρίνεται με τον ανταγωνισμό...

Δεν νομίζω να πληρώνουν συμμετοχή τα μαγαζιά,Μπαντίντο σωστά τα λέω;

Όσο για το "φοβάται τον ανταγωνισμό",πιό καλά μου κάθεται...lol

Δημοσ.

Δεν νομίζω να πληρώνουν συμμετοχή τα μαγαζιά,Μπαντίντο σωστά τα λέω;

Όσο για το "φοβάται τον ανταγωνισμό",πιό καλά μου κάθεται...lol

θεωρω οτι πληρώνουν...

επιβεβαιώνομαι... https://merchants.skroutz.gr/

Πόσο κοστίζει;

Η χρέωση είναι συνδυασμός εφάπαξ κόστους ενεργοποιήσης και CPC (Cost Per Click) ενώ παρέχονται διαφημιστικά πακέτα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Δημοσ.

Kaλά το ότι πληρώνουν είναι δεδομένο... Αλλά ρε παιδιά τι τιμές είναι τούτες να πούμε! Κατέβασα πριν ένα pdf και έλεγε πχ ότι το κόστος ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΜΠΑΝΝΕΡ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 1.500 ΕΥΡΩ...

Τώρα μας έδειξε και το παιδί από εδώ το CPC για τα καταστήματα στον Τσιγκούνη και εμεινα με το στόμα ανοιχτό!

Το Ε Σοπ ή μάλλον ανοίγει τον δρόμο για αποχώρηση από τον Τσιγκούνη ή θεωρεί ότι του προσφέρει λιγότερα από όσα ξοδεύει! όνομα έχει στην τελική και ξέρει ότι όλοι σχεδόν που μπαίνουμε Σκρουτζ θα το ψάξουμε και χειροκίνητα το θέμα! :rolleyes: Οπότες γιατί να πληρώνει κερατιάτικα για το "καθημερινό μπανιστήρι ελέω κρίσης' που κάνουμε πολλοί από εμάς, για να περνάει η ώρα μας!

Οι θυγατρικές του, δεν έχουν όνομα και για αυτό τις κρατάει νομίζω... Δεν έχουν δημιουργήσει τη δύναμη της συνήθειας στο ευρυ κοινό, οπότε... B)

Edit: Διαβασα και το pdf από το λινκ του παιδιού... 5 cents το χτύπημα κοστίζει το ΧΤΥΠΗΜΑ από τον Σκρουτζ! :confused: :confused: :confused:

"Το σύστημα θα

αποστέλλει αυτόματα ενημερώσεις προς το κατάστημα όταν το συνολικό ποσό στο

λογαριασμό του γίνεται μικρότερο των δέκα euro (10 €) μέσω email και sms (εφόσον έχει

δηλωθεί το κινητό τηλέφωνο για την αποστολή των μηνυμάτων). Εφόσον ο λογαριασμός του

καταστήματος παρουσιάσει μηδενικό υπόλοιπο (0 €) η υπηρεσία θα αναστέλλεται αυτόματα

και μέχρι την εμφάνιση νέου θετικού υπολοίπου στο λογαριασμό του καταστήματος. Εφόσον

ο λογαριασμός του καταστήματος παρουσιάσει μηδενικό υπόλοιπο συνεχόμενα και για

μέγιστη διάρκεια 60 ημερολογιακών ημερών το κατάστημα θα διαγράφεται οριστικά από

τους καταλόγους τους Skroutz.gr και παράλληλα θα καταγγέλλεται εγγράφως και η σύμβαση

συνεργασίας."

Επομένως για μην υπάρχει στον κατάλογο καταστημάτων του Σκρουτζ πλέον το Ε Σοπ σημαίνει ότι έχει αποφασίσει εδώ και 2 μήνες να μην συνεχίσει! Ετσι συμπεραίνω εγώ δηλαδή! ^_^

Link

Δημοσ.

Kaλά το ότι πληρώνουν είναι δεδομένο... Αλλά ρε παιδιά τι τιμές είναι τούτες να πούμε! Κατέβασα πριν ένα pdf και έλεγε πχ ότι το κόστος ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΜΠΑΝΝΕΡ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 1.500 ΕΥΡΩ...

Τώρα μας έδειξε και το παιδί από εδώ το CPC για τα καταστήματα στον Τσιγκούνη και εμεινα με το στόμα ανοιχτό!

Το Ε Σοπ ή μάλλον ανοίγει τον δρόμο για αποχώρηση από τον Τσιγκούνη ή θεωρεί ότι του προσφέρει λιγότερα από όσα ξοδεύει! όνομα έχει στην τελική και ξέρει ότι όλοι σχεδόν που μπαίνουμε Σκρουτζ θα το ψάξουμε και χειροκίνητα το θέμα! :rolleyes: Οπότες γιατί να πληρώνει κερατιάτικα για το "καθημερινό μπανιστήρι ελέω κρίσης' που κάνουμε πολλοί από εμάς, για να περνάει η ώρα μας!

Οι θυγατρικές του, δεν έχουν όνομα και για αυτό τις κρατάει νομίζω... Δεν έχουν δημιουργήσει τη δύναμη της συνήθειας στο ευρυ κοινό, οπότε... B)

Edit: Διαβασα και το pdf από το λινκ του παιδιού... 5 cents το χτύπημα κοστίζει το ΧΤΥΠΗΜΑ από τον Σκρουτζ! :confused: :confused: :confused:

να προσθεσω βεβαια οτι μπορει απλα να τελείωσα τα προπληρωμένα κλικς του μαγαζιου, ε... Όπως και να εχει βεβαια ειναι ακριβό... και τα 1500 εβδομαδιαίως για εδω ειναι ακριβα...

Δημοσ.

να προσθεσω βεβαια οτι μπορει απλα να τελείωσα τα προπληρωμένα κλικς του μαγαζιου, ε... Όπως και να εχει βεβαια ειναι ακριβό... και τα 1500 εβδομαδιαίως για εδω ειναι ακριβα...

Δες και το edit στο μήνυμά μου... Τα μαύρα και τα κόκκινα!

Δημοσ.

Συζητάγανε δυό πόντιοι στο αεροπλάνο,την ώρα που πέσανε σε κενά αέρος:

-Ρε Γιορίκα,θα ρούξεν ρε το αερόπλανο.

-Νταξ ρε Κοστίκα,τι σε νοιαζ κι αν ρούξεν,τεσόν είναι;

Α και κάτι άλλο που μούρθε μόλις τώρα:Ας μην μπερδευόμαστε,δεν είναι το inso πια στη μέση,είναι εμπορική εταιρεία που τη διαπραγμάτευσή της έχει αναλάβει ο όμιλος που ανήκει και το skroutz...

Δημοσ.

Μην εχετε αυταπατες οτι με 30 ευρω θα βρειτε αξιοπρεπη ηχεια.

Βεβαια και το "αξιοπρεπη ηχεια" υποκειμενικο ειναι , αλλα ως ενος σημειου.

Μη περιμενετε με onboard audio που υποθετω οτι εχει η συντριπτικη πλειοψηφια και με ηχεια των 30 ευρω....να ακουσετε αξιοπρεπως μουσικη η να παιξετε παιχνιδια , απλα δεν γινεται

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν θα ξανακάνω κλικ από τομ τσιγκούνη, θα βλέπω και θα μπαίνω χειροκίνητα. 'Ακριβώς ο Τσιγκούνης' τελικά :shock:

Χαχα... ναι όντως πολύ ακριβός! Έκανα πριν έναν πρόχειρο και ΤΑΠΕΙΝΟΤΑΤΟ υπολογισμό... 1000 κλικ την μέρα για ένα μεγάλο μαγαζί = ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ευρώ το έτος... :shock: Σίγουρα περισσότερα από τον μισθό 1 ατόμου που θα δούλευε σε εκείνο το μαγαζί αντί των εξόδων για τον Σκρουτζ...

Ε αντί να απολυθεί κανένας άνθρωπος λόγω περικοπής εξόδων... θα μπαίνω και εγω χειροκίνητα!

Δημοσ.

Μην εχετε αυταπατες οτι με 30 ευρω θα βρειτε αξιοπρεπη ηχεια.

Βεβαια και το "αξιοπρεπη ηχεια" υποκειμενικο ειναι , αλλα ως ενος σημειου.

Μη περιμενετε με onboard audio που υποθετω οτι εχει η συντριπτικη πλειοψηφια και με ηχεια των 30 ευρω....να ακουσετε αξιοπρεπως μουσικη η να παιξετε παιχνιδια , απλα δεν γινεται

αναλογως πως το αντιλαμβανεται ο καθενας τον ορο αξιοπρεπη ηχεια και βεβαιως αναλογα με τις αναγκες και τις οικονομικες δυνατοτητες που εχει....αλλο εχω το pc για να κανω την δουλεια μου και αλλο να το εχω για να διαχειριζομαι ενα hiend συστημα ηχου ..για το λογο αυτο υπαρχουν καποιες αλλες επιλογες ...

Δημοσ.

Έχετε μπερδευτεί ρε παίδες...

Πρώτον και κυριώτερον,το skroutz ακόμη και σαν ιδέα (που ήταν η αρχική βλέψη) είναι τέλεια και ό,τι καλύτερο έχει ενσκήψει για κορεσμό της καταναλωτικής μας μανίας και

δεύτερον,εμείς σαν καταναλωτές δεν δίνουμε μία,ούτε επιβαρυνόμαστε κάτι παραπάνω στην τελική τιμή του προϊόντος λόγω της ύπαρξής του.Τουναντίον μάλιστα είμαστε ωφελημένοι γιατί με μια ματιά έχουμε στο "πιάτο" όλς τις τιμές του προϊόντος.Άσχετα αν πολές απ' αυτές είμαι μαϊμού και εμφαίνουν υποθετικό λόγο τετάρτου είδους (=δηλώντα το μη πραγματικόν "ει εκέκτητο όρχεις πάππος αν ήτο"...).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...