Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Παιζει κατι τετοιο παιδια ?? Υπαρχει περιπτωση να βρω Κυριακατικα ? Δεν δουλευει καθολου το a/c στο Ibiza του γιου μου.Δεν βγαζει καν αερα.Δεν ξεθολονουν τα τζαμια... Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 χλωμο,δες μονος σου αν εχει καει καμια ασφαλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 χλωμο,δες μονος σου αν εχει καει καμια ασφαλεια Ευχαριστω αλλα...δεν κατεχω πραμα !!!Θα ερθει ενας φιλος να το δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisak Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 αν δειν γινει τιποτα ας χρησιμοποιησει για σημερα ενα πανι καθε φορα που θολωνουν και να εχει λιγο ανοιχτο το παραθυρο να αλλαζει ο αερας ετσι μεσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστω.Ο φιλος με εστησε σημερα οποτε το βλεπω αυριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 μαλλον κάποια ασφάλεια θα είναι για να μη βγάζει καν αέρα... Στο ξαφνικο το αρχισε...; εχει ηλεκτρονικο συστημα κλιματισμού ή το κλασσικο με την ενταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 μαλλον κάποια ασφάλεια θα είναι για να μη βγάζει καν αέρα... Στο ξαφνικο το αρχισε...; εχει ηλεκτρονικο συστημα κλιματισμού ή το κλασσικο με την ενταση; Το κλασικο εχει .Δεν εχει clima.Μακαρι να ειναι ασφαλεια.Μιικρη η ζημια. Το εκανε χθες ξαφνικα.Καποια στιγμη με την ενταση στο 4 εβγαλε μια δυνατη "τζουρα" δυνατο αερα και μετα τιποτα.Αυτο με κανει να φοβαμια για κατι αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Το κλασικο εχει .Δεν εχει clima.Μακαρι να ειναι ασφαλεια.Μιικρη η ζημια. Το εκανε χθες ξαφνικα.Καποια στιγμη με την ενταση στο 4 εβγαλε μια δυνατη "τζουρα" δυνατο αερα και μετα τιποτα.Αυτο με κανει να φοβαμια για κατι αλλο... δυστυχώς και εμενα... ας ελπισουμε οτι απλα πήγε να περασει παραπάνω ρευμα και το εκοψε αμεσα η ασφάλεια και δεν εχει κάψει κανενα μοτεράκι ανεμιστηρα... ΑΝ εχετε διαθεση να ασχολειθειτε πάντως η ασφαλειοθήκη πρεπει να ειναι πισω απο το ντουλαπακι (σε καποιο άλλο σεατ εκει την ειχα πετυχει μια φορα). Αν ειναι καμένη θα φανει και η αλλαγη ασφαλειας ειναι υποθεση δευτερολέπτων με κόστος 0,5 ευρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 δυστυχώς και εμενα... ας ελπισουμε οτι απλα πήγε να περασει παραπάνω ρευμα και το εκοψε αμεσα η ασφάλεια και δεν εχει κάψει κανενα μοτεράκι ανεμιστηρα... ΑΝ εχετε διαθεση να ασχολειθειτε πάντως η ασφαλειοθήκη πρεπει να ειναι πισω απο το ντουλαπακι (σε καποιο άλλο σεατ εκει την ειχα πετυχει μια φορα). Αν ειναι καμένη θα φανει και η αλλαγη ασφαλειας ειναι υποθεση δευτερολέπτων με κόστος 0,5 ευρω... Ευχαριστω φιλε μου.Τωρα περασε...Αυριο θα το παω να το κοιταξω και θα γραψω εδω.Μοτερακι ανεμιστηρα ειναι ακριβο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστω φιλε μου.Τωρα περασε...Αυριο θα το παω να το κοιταξω και θα γραψω εδω.Μοτερακι ανεμιστηρα ειναι ακριβο ? για το δικο μου το παλιο ειχα παρει ιμιτασιον 40-45 ευρω. το γνησιο εκανε καπου τα διπλα αλλα ηθελε 4-5 μερες για να ερθει και ήταν κατακαλοκαιρο οποτε κατεληξα στο μουφα. δεν ειναι τιποτα ιδιαίτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 για το δικο μου το παλιο ειχα παρει ιμιτασιον 40-45 ευρω. το γνησιο εκανε καπου τα διπλα αλλα ηθελε 4-5 μερες για να ερθει και ήταν κατακαλοκαιρο οποτε κατεληξα στο μουφα. δεν ειναι τιποτα ιδιαίτερο... Ευχαριστω.Μου δινεις κουραγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστω.Μου δινεις κουραγιο. οποιαδήποτε ζημια δεν ειναι σε μηχανικο μέρος στο αυτοκίνητο δεν ειναι πολύ ακριβή (κατα την εμπειρια μου). Τα πιο ακριβα ηλεκτρικα ειναι καντραν, ηλεκτρικα παραθυρα και εγκέφανος (ξεφευγει βεβαια...). Απο εκει που το πήρατε δε σας δώθηκε καποια εγγύηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
35apontos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέχρι τότε πήγαινε και πάρε ένα κρυσταλίν απ' το βενζινάδικο.Είναι ένα σφουγγαράκι (ξάδερφος του μπομπ) βουτηγμένο σε ένα χημικό που κρατάει τα θολωμένα τζάμια χωρίς θολούρα (lol) καμια βδομάδα. Εξαρτάται αν καπνίζει ο Γιώργης και πόσο είναι θολωμένα όταν χρησιμοποιηθεί.Εν ανάγκη χουχουλίστε τα πριν τη χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 οποιαδήποτε ζημια δεν ειναι σε μηχανικο μέρος στο αυτοκίνητο δεν ειναι πολύ ακριβή (κατα την εμπειρια μου). Τα πιο ακριβα ηλεκτρικα ειναι καντραν, ηλεκτρικα παραθυρα και εγκέφανος (ξεφευγει βεβαια...). Απο εκει που το πήρατε δε σας δώθηκε καποια εγγύηση; Μεταχειρισμενο το πηραμε ..... Μέχρι τότε πήγαινε και πάρε ένα κρυσταλίν απ' το βενζινάδικο.Είναι ένα σφουγγαράκι (ξάδερφος του μπομπ) βουτηγμένο σε ένα χημικό που κρατάει τα θολωμένα τζάμια χωρίς θολούρα (lol) καμια βδομάδα. Εξαρτάται αν καπνίζει ο Γιώργης και πόσο είναι θολωμένα όταν χρησιμοποιηθεί.Εν ανάγκη χουχουλίστε τα πριν τη χρήση. Ευχαριστω...Καπνιζει ο ατιμος αλλα επειδη ειναι νεουλης οχι ακομα στο αυτοκινητο.Μου θυμιζε εμενα στα νιατα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
35apontos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αν κράταγες το Jazz.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.