antreas18 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Πηγαινε δες αγορινα μπλακ σγουαν να γουσταρεις μπαλετο και ασε εμενα στις μπαρουφες Δεν το εγραψα για σενα "αγορινο".Για να σωσω τον αλλον που θα το δει. Εδω νομιζεις οτι το μπλακ σγουαν εχει να κανει με μπαλετο.χαχαχαχα α ρε αγορινα...facepalm και βυντριες μαζι
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Πάντα μου φαίνεται αστείο όταν κάποιος το παίρνει προσωπικά που στον άλλο δεν αρέσει η ταινία που άρεσε στον ίδιο.
antreas18 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Και μενα Manuel.Και δεν το λεω ειρωνικα. Οχι μονο προσωπικο.Ο τυπος μου απαντησε λες και εχει απωθημενα μαζι μου...
JERONIMO888 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δεν το εγραψα για σενα "αγορινο".Για να σωσω τον αλλον που θα το δει. Εδω νομιζεις οτι το μπλακ σγουαν εχει να κανει με μπαλετο.χαχαχαχα α ρε αγορινα...facepalm και βυντριες μαζι η μονη εκδοση που αξιζει να πληρωσεις http://www.youtube.com/watch?v=xk0TRXm_mR0&feature=player_embedded#!
marantonis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Πάντα μου φαίνεται αστείο όταν κάποιος το παίρνει προσωπικά που στον άλλο δεν αρέσει η ταινία που άρεσε στον ίδιο. Εγω παλι εκνευριζομαι οταν καποιος δε μπορει να απολαυσει μια ταινια λογω κολληματων, κομπλεξ και προκαταληψεων, ενιοτε και ρατσιστικων διαθεσεων, και γι' αυτο την εκμηδενιζει. Γνωμη του βεβαια μπορει να πειτε, αλλα οταν εχουμε να κανουμε με τετοιους κριτικους παραγοντες, πιστευω πως τα πραγματα ειναι πιο αντικειμενικα.
tritonas00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Η μοναδικη ταινια που θα τρομαξετε αν εισαστε 5 ατομα ειναι το paranormal activity. fail. Ισως και κανενας εξορκιστης. Θεωρεις τρομακτικο το P.A και πετας ετσι απλα...."ισως ..και κανενας εξορκιστης"? "ισως ..και κανενας εξορκιστης"? για μια απο τις κορυφαιες - original ταινιες τρομου ever? Mε αγγιξε καπως το PA γιατι προσπαθησα να φερω τον εαυτο μου μεσα στην ατμοσφαιρα,καταλαβαινω απολυτα τα συναισθηματα που μου/σου περασε αλλα δεν μπορεις να συγκρινεις ιερα τερατα με @@ες.. Το last exorcism πρεπει να ειναι καλο. Μαλιστα..Αλλο fail.. Επετρεψε μου μετα απο σχεδον 300 gb σε horror movies dvdrips που εχω δει και εχω στον σκληρο μου,να διαφωνησω.
Mika Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Και μενα Manuel.Και δεν το λεω ειρωνικα. Οχι μονο προσωπικο.Ο τυπος μου απαντησε λες και εχει απωθημενα μαζι μου... συνηθης τακτικη του συγκεκριμενου χρηστη don't worry
JERONIMO888 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 συνηθης τακτικη του συγκεκριμενου χρηστη don't worry ποναει η αληθεια
Sed22 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Φανταζομαι οτι κανεις πλακα. Βασικα ειναι τρομου οχι θριλερ Εμενα μου αρεσε απο την αποψη οτι σε πεταγε πραγματικα απο την καρεκλα Τι σε χαλασε ?
marantonis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Βασικα ειναι τρομου οχι θριλερ Εμενα μου αρεσε απο την αποψη οτι σε πεταγε πραγματικα απο την καρεκλα Τι σε χαλασε ? Πραγματικα σε τρομαξε το drag me to hell? Εγω ειχα την εντυπωση οτι δεν ειχε φτιαχτει καν για να τρομαξει.
demessakis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Εγώ θεωρώ πως ήταν μια απόπειρα του Sam, να φτιάξει κάτι ανάλογο με τα Evil dead. Κάτι μεταξύ κωμωδίας και τρόμου. Και κατά την άποψή μου, τα κατάφερε.
Sed22 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Πραγματικα σε τρομαξε το drag me to hell? Εγω ειχα την εντυπωση οτι δεν ειχε φτιαχτει καν για να τρομαξει. Απο αποψη τρομου σε τρομαζε..Ειδικα ειναι ορισμενα σημεια που πεταγεσαι ειτε θες ειτε οχι Παντως εγω προσωπικα το ειδα μονος μου κατα τις 9 το βραδυ με ανοικτα τα φωτα και ζ-5500 logitech να καλυπτουν την ατμοσφαιρα.. Ομολογω πως περιμενα πως και πως να τελειωσει απο την αποψη οτι μου ειχε γαμ@@@σει το στομαχι απο την αγωνια
tritonas00 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Πραγματικα σε τρομαξε το drag me to hell? Εγω ειχα την εντυπωση οτι δεν ειχε φτιαχτει καν για να τρομαξει. Πολυ σωστη εντυπωση ειχες. Αν καποιος τρομαζει με το drag me to hell, με το Darkness (2002) πχ πρεπει να παθει συγκοπη?
clevercitizen Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Φανταζομαι οτι κανεις πλακα. Άμα πετύχω κανένα κουμπί σου, την έβαψες! Λαμία,ε Λαμία...
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Βασικα ειναι τρομου οχι θριλερ Εμενα μου αρεσε απο την αποψη οτι σε πεταγε πραγματικα απο την καρεκλα Τι σε χαλασε ? Δεν ειναι οτι με χαλασε κατι. Ουτε τρομου ουτε θριλερ ειναι η ταινια. Μια creature feature ταινια με γενικα "αστεια" (αν και καλογυρισμενα με μια old school και cult πλευρα) σκηνικα (νομιζω η σκηνη με το τραγί παιρνει αριστα στον τομεα). Πραγματικα δεν ξερω πως μπορει καποιος να τρομαξει με μια ταινια σαν και αυτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.