DeadOrganPlayer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Με την ευγενική χορηγία των Pampers δηλαδη?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Εγώ το Cube προτείνω. Αν και ίσως δεν είναι τόσο θρίλερ. Πάντως το έχω δει με παρέα και "άντεξε". Γενικά το πιο πιθανό είναι να γελάτε πάντως, οπότε ίσως πάτε σε ελαφριά θρίλερ-κωμωδίες τύπου Scream, I know what you did last summer, Παρασκευή και 13 κτλ Και το The Thing είναι πιστεύω καλό για παρέα! Μάλλον αυτό θα ήταν η πρώτη μου επιλογή! Ατμόσφαιρα!
Luxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Η μοναδικη ταινια που θα τρομαξετε αν εισαστε 5 ατομα ειναι το paranormal activity. Ισως και κανενας εξορκιστης. Το last exorcism πρεπει να ειναι καλο.
Cue Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δεν κατάλαβα καλά ή μόλις μπήκε το paranormal activity στην ίδια πρόταση με τον εξορκιστή? Παρέα τώρα και θριλεράκι δε το βλέπω, δε το γυρίζετε σε καμμια κωμωδία? Παρείστικό θρίλερ για τον χαβαλέ πιο πολύ κανά Texas Chainsaw θα λεγα.
marantonis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δεν κατάλαβα καλά ή μόλις μπήκε το paranormal activity στην ίδια πρόταση με τον εξορκιστή? Παρέα τώρα και θριλεράκι δε το βλέπω, δε το γυρίζετε σε καμμια κομωδία? Παρείστικό θρίλερ για τον χαβαλέ πιο πολύ κανά Texas Chainsaw θα λεγα. Η αληθεια ειναι πως δεν ηταν στην ιδια προταση. Απο κατω.
anthony_88 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Με το Rec το ισπανικο παντως, ο ενας το εβλεπε στα ορια living room και εξωπορτας ενω ο αλλος πεταχτηκε κ κοντεψε να σπασει ενα γυαλινο τραπεζακι που εχω.
JERONIMO888 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν το δεις μονος σου με κλειστα τα φωτα οτι και να βαλεις δεν θα φοβηθεις 100% εγγυημενο. Προτεινω το The fourth kind
Luxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Επιμενω, paranormal activity 1, βραδυ να αστραφτει, μονος στο σπιτι και η πορτα του σπιτιου μισανοιχτη.. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
antreas18 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Προτεινω το The fourth kind Ναι εδω μπορει να τρομαξεις απτο ποσο μπαρουφα ειναι η ταινια.
spacefart Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 θα προτεινα να δεις μαζι τα REC1 και REC2 τα ισπανικα! οχι την αμερικανικη Version
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 DRAG ME TO HELL !!!αριστοτατο thriller Φανταζομαι οτι κανεις πλακα.
JERONIMO888 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Ναι εδω μπορει να τρομαξεις απτο ποσο μπαρουφα ειναι η ταινια. Πηγαινε δες αγορινα μπλακ σγουαν να γουσταρεις μπαλετο και ασε εμενα στις μπαρουφες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.