Προς το περιεχόμενο

θριλερακι 5 ατόμων

padelis71992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ το Cube προτείνω. Αν και ίσως δεν είναι τόσο θρίλερ. Πάντως το έχω δει με παρέα και "άντεξε".

Γενικά το πιο πιθανό είναι να γελάτε πάντως, οπότε ίσως πάτε σε ελαφριά θρίλερ-κωμωδίες τύπου Scream, I know what you did last summer, Παρασκευή και 13 κτλ

Και το The Thing είναι πιστεύω καλό για παρέα! Μάλλον αυτό θα ήταν η πρώτη μου επιλογή! Ατμόσφαιρα!

Δημοσ.

Η μοναδικη ταινια που θα τρομαξετε αν εισαστε 5 ατομα ειναι το paranormal activity.

Ισως και κανενας εξορκιστης. Το last exorcism πρεπει να ειναι καλο.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα καλά ή μόλις μπήκε το paranormal activity στην ίδια πρόταση με τον εξορκιστή?

Παρέα τώρα και θριλεράκι δε το βλέπω, δε το γυρίζετε σε καμμια κωμωδία?

Παρείστικό θρίλερ για τον χαβαλέ πιο πολύ κανά Texas Chainsaw θα λεγα.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα καλά ή μόλις μπήκε το paranormal activity στην ίδια πρόταση με τον εξορκιστή?

Παρέα τώρα και θριλεράκι δε το βλέπω, δε το γυρίζετε σε καμμια κομωδία?

Παρείστικό θρίλερ για τον χαβαλέ πιο πολύ κανά Texas Chainsaw θα λεγα.

Η αληθεια ειναι πως δεν ηταν στην ιδια προταση. Απο κατω.

Δημοσ.

Με το Rec το ισπανικο παντως, ο ενας το εβλεπε στα ορια living room και εξωπορτας ενω ο αλλος πεταχτηκε κ κοντεψε να σπασει ενα γυαλινο τραπεζακι που εχω. :whistle:

Δημοσ.

Αν δεν το δεις μονος σου με κλειστα τα φωτα οτι και να βαλεις δεν θα φοβηθεις 100% εγγυημενο.

Προτεινω το The fourth kind

Δημοσ.

Επιμενω, paranormal activity 1, βραδυ να αστραφτει, μονος στο σπιτι και η πορτα του σπιτιου μισανοιχτη.. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Ναι εδω μπορει να τρομαξεις απτο ποσο μπαρουφα ειναι η ταινια.

Πηγαινε δες αγορινα μπλακ σγουαν να γουσταρεις μπαλετο και ασε εμενα στις μπαρουφες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...