Προς το περιεχόμενο

θριλερακι 5 ατόμων

padelis71992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα μαγκες ξερετε κανενα καλο θριλερακι να τρομαξουμε αρκετα?

Ανατριχιαστικο ψυχολογικο μυστηριου τρομου οτιδηποτε τρομακτικο

Ευχαριστω

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλημερα μαγκες ξερετε κανενα καλο θριλερακι να τρομαξουμε αρκετα?

Ανατριχιαστικο ψυχολογικο μυστηριου τρομου οτιδηποτε τρομακτικο

Ευχαριστω

το επικαιροποιημένο μνημόνιο σε DND! :D

.

Δημοσ.

Δες τα 7 απο τη Γιουβεντους, θα φοβηθεις αρκετα

ΥΓ. Πλακιτσα, μην το παρεις στραβα. Καιγω σαν πρωτο και ευκολο βημα το Ring το γιαπωνεζικο. Το 1ο. Και Εξορκιστη εννοειται

Δημοσ.

Με 5 άτομα παρέα φίλε, ότι και να δειτε θα το τρελάνετε στην καζούρα οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε αρκετά. Γι'αυτό σου προτείνω το Doomsday το οποίο είναι απο μόνο του μια ελεεινή μαλακία που βγάζει γέλιο να το ευχαριστηθείτε τουλάχιστον.

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι δεν θα την παρει ο διαολος την ταινια με παρεα 5 ατομων (οπως ειπε κι ο sellers)?

Αν υπαρχει καποια ελπιδα να μη συμβει, προτεινω (περα απο τα κλασσικα shining-exorcist που θα ακουσεις):

La habitación del niño

Janghwa, Hongryeon

Noroi

Rec 1+2

À l'intérieur

Orphan

Ολα υπαρχουν και με ελληνικους υποτιτλους, εκτος του Noroi.

Δημοσ.

Το shining θα σου πρότεινα. Είναι από τα καλύτερα θρίλερ με την κανονική έννοια και όχι με την μοντέρνα εκδοχή τους (κομμένα χέρια-πόδια) που περισσότερο φρίκη προκαλούν παρά φόβο.

Δημοσ.

Από ψυχολογικά θρίλερ το Blair Witch Project έχει υποβλητική ατμόσφαιρα, επίσης το οι Άλλοι με τη Νικόλ Κίντμαν. Πάντως το πιο τρομακτικό στο είδος αυτό, του ψυχολογικού, κατά τη γνώμη μου είναι ένα παλιό του Ρομάν Πολάνσκι που λέγεται ο Ένοικος (The Tenant), δεν ξέρω αν μπορεί να το βρει κανείς σε video club. Από τις λίγες ταινίες που έχω πρόβλημα να τις δω μόνη μου ή ακόμα και με παρέα!! :fear:

Θα συμφωνήσω επίσης με τα παιδιά, ότι πέντε άτομα ίσως είναι πολλά για να δουν θρίλερ χωρίς να γίνει κωμωδία, εξαρτάται βέβαια τα άτομα και πόσο πορωμένοι είναι να "χεστούνε"!! :lol:

Δημοσ.

Δύσκολα μας βάζεις, παρέα 5 ατόμων και να χεστείτε χλωμό το κόβω....τώρα που το σκέφτομαι με μεγάλη παρέα η μοναδική φορά που είχαμε χεστεί ήταν όταν παίζαμε στο playstation τα silent hill!!! τώρα σε έργο μονο χαβαλέ θα κάνετε

Δημοσ.

Δύσκολα μας βάζεις, παρέα 5 ατόμων και να χεστείτε χλωμό το κόβω....τώρα που το σκέφτομαι με μεγάλη παρέα η μοναδική φορά που είχαμε χεστεί ήταν όταν παίζαμε στο playstation τα silent hill!!! τώρα σε έργο μονο χαβαλέ θα κάνετε

μη το λες εγω σε παρεα 8 ατομων(5 κοριτσια βεβαια)ειχαμε δει το ψυχω και ουρλιαζανε ολες μαζι!!!αφου δεν ακουγα καλα για λιγο!

Δημοσ.

με 5 άτομα ειχαμε δει το the human centipede και δε χεστηκαμε απο το φόβο αλλά τα γελια...

τι να φοβηθείς με την χαζομάρα..

στο μόνο που τρομάζεις σε αυτή τη ταινία είναι στην ιδέα του τι μαααακια μπορεί να βγάλει ακόμη ο άνθρωπος..

Δημοσ.

τώρα που το σκέφτομαι με μεγάλη παρέα η μοναδική φορά που είχαμε χεστεί ήταν όταν παίζαμε στο playstation τα silent hill!!!

Tι μου θυμησες τωρα.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...