Προς το περιεχόμενο

Cryptload, με τιποτα δεν εγκαθισταται

vounisios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εγινε τιποτα βρε παιδια.Η αληθεια ειναι οτι,οταν ανοιγεις ενα θεμα & ξεκιναει η συζητηση,γραφοντας καποιος αλλος για καποιο παραπλησιο θεμα δικο του,αποπροσανατολιζεται λιγο η συζητηση.Τελος καλο ολα καλα.

vounisios επειδή το βράδυ που συζητούσαμε το κόλλημά σου, πήγα σαν καλό παιδί από τη σελίδα της μαμάς, να κατεβάσω λέει τη νέα έκδοση τρομάρα μου, και να μην έχω παλιά παραξενεύομαι στο εξής:

Γιατί είσαι κολλημένος σε ένα πρόγραμμα, ενώ υπάρχουν τόσα άλλα, τη στιγμή που όταν το κατεβάσεις από τη ΜΑΜΑ εταιρία πετάγεται το antivirus και κάνει σαν τρελό. Faulse alarm θα μου πούνε μερικοί και ναι θα συμφωνήσω. Όταν όμως κατεβάζω ένα πρόγραμμα, από τη ΜΑΜΑ σελίδα, έχω και την απαίτηση να μην μου πεταχτεί το antivirus σαν να το κατέβαζα απο κανένα κ@λ@site. :mad:

Και τα faulse alarm και όλα τα σχετικά, εγώ τα ακούω βερεσέ. Malwarebytes και essentials έκαναν όλο το βράδυ σκαν και έπρεπε να διαγράψω εντελώς το αρχείο που κατέβασα, για να πάψουν να βρίσκουν όλο και κάτι.

Δες τις προτάσεις του isay και δε θα χάσεις.

Δημοσ.

Karmen,δεν ειμαι κολλημενος πουθενα.Απλα καποιες φορες, ετσι, για το γαμωτο της ιστοριας,επιμενουμε στην εγκατασταση καποιου προγραμματος που μας ταλαιπωρει.Απο αυτα τα βαλε-βγαλε μαθαινουμε κι ολας.Σιγουρα υπαρχουν Free προγραμματα που κανουν θαυμασια δουλεια.Τελικα αφου δεν γινοταν τιποτα εβαλα το Jdownloader και ειναι,ειλικρινα το λεω, μια χαρα.Κακως που δεν το ειχα βαλει εξ αρχης.Δεν ασχολουμαι ομως και πολυ.Αυτα τα λιγα απο μενα & παλι ευχαριστω για την αμεση βοηθεια σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...