yiankap Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μου έκαναν δώρο στην ονομαστική μου εορτή ένα media player της LG το DP1W. Από ότι διαπίστωσα όμως έπειτα από Google δεν είναι και αρκετά διαδεδομένο. Το έχει κανένας από εμας για να μου πει εμπειρίες? Το κρατάω σφραγισμένο μήπως τελικά έπειτα από το ψάξιμο βρω κάτι που δεν μου αρέσει και το πάω πίσω για κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή έχω το WD TV HD Gen 1 από το οποίο έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος, οι δικτυακές ικανότητες όμως του LG δεν με αφήνουν αδιάφορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Εδώ και καιρό ψάχνω κάτι καλό αλλα και οικονομικό και έπεσα πάνω στο LG DP1W υπάρχει ένα review σε κάποιο γνωστό site που ασχολούνται με τέτοια θέματα (δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά σε ένα googlaρισμα θα το βρεις ( LG DP1B Media Player είναι το ίδιο αλλα το W μάλλον ποιο καινούργιο και με WiFi) Σε γενικές γραμμές λένε ότι είναι αρκετά καλό ... αλλά για εμένα δεν έχει DVB-T κατά τα άλλα λένε οτι παίζει τα πάντα (και mkv με ελλη υπότιτλους). Δεν έχω δοκιμάσει κανένα απο τα 2 media players οπότε δεν έχω first-hand άποψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Από reviews έχω βρει αρκετά, όπως και στο RAM όπου το χαρακτηρίζει και σαν επιλογή σύνταξης. Εμένα με ενδιαφέρει η πραγματική χρήση όμως και δεν έχω βρει αρκετά reviews χρηστών και κριτικές (αρνητικές ή θετικές) όπως άλλωστε δεν έχω βρει καθόλου υποστήριξη (manual ή firmware) στο ελληνικό ή στο UK σίτε της LG. Για αυτά τα site το προϊον απλά δεν υπάρχει. Και αυτό είναι που με προβληματίζει. Ήθελα να κατεβάσω πρώτα το manual, πρωτού ανοίξω το κουτί για να δω αν υποστηρίζει διαδικτυακες μεταφορές αρχείων ανάμεσα σε κεντρικούς και στον USB τοπικό δίσκο αλλά και επίσης αν υποστηρίζονται και διαγραφές αρχείων μέσα από το μeνού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=70055 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Μ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μου έκαναν δώρο στην ονομαστική μου εορτή ένα media player της LG το DP1W. Από ότι διαπίστωσα όμως έπειτα από Google δεν είναι και αρκετά διαδεδομένο. Το έχει κανένας από εμας για να μου πει εμπειρίες? Το κρατάω σφραγισμένο μήπως τελικά έπειτα από το ψάξιμο βρω κάτι που δεν μου αρέσει και το πάω πίσω για κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή έχω το WD TV HD Gen 1 από το οποίο έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος, οι δικτυακές ικανότητες όμως του LG δεν με αφήνουν αδιάφορο. Τελικά το άνοιξες;;; από ότι είδα στο άλλο forum είναι καλό με κάποια θεματάκια... πάντως από εμφάνιση σκίζει. Το έχει βγάλει και η Ηλεκτρονική Αθηνών με 99€ και σκέφτομαι να το τσιμπήσω, οπότε αν το άνοιξες θα με βοηθούσαν οι εντυπώσεις σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis-gef Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Γεια σας και από μένα, Μόλις εγκατέστησα το νέο LG DP1 W και είμαι (ψιλο)απογοητευμένος με την συσκευή. Τα περισσότερα βίντεο αρχεία μου (και γι' αυτό τον αγόρασα) είναι .mts από βιντεοκάμερα 1080 αποθηκευμένα σε ένα εξωτερικό σκληρό 1Τ συνδεδεμένο σε ένα PC και σε ένα laptop. Το μόντεμ είναι σε άλλο δωμάτιο 10μέτρα μακριά και πήρα την συσκευή να μην έχω καλώδια (wifi) να βλέπω τα βίντεό μου. ΤΖΙΦΟΣ ... Τα βίντεο σέρνονται (καρέ-καρέ) !!! Σε απάντηση από την εξ. πελ. της LG μου είπαν πρόβλημα σύνδεσης ... κλπ. Δυστυχώς πήρα το μηχανάκι 109€ να σωθώ από τα καλώδια και την πάτησα ... Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω τα αρχεία μου ???? Firmware να βάλω ??? και πιο ??? Ο τεχνικός της LG μου είπε για την περιοχή μας (Ελλάδα) δεν χρειάζεται και αν βγει καινούριο θα εγκατασταθεί μόνο του (αν είναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ) ... Έτσι είναι ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 σύνδεσε τον εξ. σκληρό κατευθείαν πάνω στο lg δεν καταλαβαίνω γιατι τον πας μέσα από PC-router?? αν το ρουτερ σου είναι Ν και φυσικά έχεις φουλ σήμα (καμπάνα) λογικά δεν θα έχει πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.