Προς το περιεχόμενο

Hybrid CrossFireX

agos1212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η μητρικη σου εχει καρτα γραφικων ΑΤΙ η οποια μπορει να συνεργαστει με μια καρτα γραφικων pci-ex16x της ιδιας σειρας.

διλαδι αν η μητρικη σου εχει chipset 3ΧΧΧ ΑΤΙ μπορει να συνεργαστει με καρτες γραφικων της ιδιας σειρας σε pci-ex16x.

αλλα μονο με καρτα γραφικων της ιδιας σειρας. δεν μπορεις να βαλεις 4χχχ. θα πρεπει και η μητρικη σου να εχει chipset της σειρας 4χχχ.

καταλαβες ?

1)παιδια τι ειναι το Hybrid CrossFireX..το λεει στις προδιαγραφες τις μητρικης μου(ASUS M3A78-EM

και απ οτι βλεπω η μητρικη σου εχει ATI Radeon HD 3200 GPU για καρτα γραφικων. οποτε μπορεις να κανεις cf μονο με καρτες της σειρας 3χχχ pci-ex16x

Δημοσ.

η μητρικη σου εχει καρτα γραφικων ΑΤΙ η οποια μπορει να συνεργαστει με μια καρτα γραφικων pci-ex16x της ιδιας σειρας.

διλαδι αν η μητρικη σου εχει chipset 3ΧΧΧ ΑΤΙ μπορει να συνεργαστει με καρτες γραφικων της ιδιας σειρας σε pci-ex16x.

αλλα μονο με καρτα γραφικων της ιδιας σειρας. δεν μπορεις να βαλεις 4χχχ. θα πρεπει και η μητρικη σου να εχει chipset της σειρας 4χχχ.

καταλαβες ?

και απ οτι βλεπω η μητρικη σου εχει ATI Radeon HD 3200 GPU για καρτα γραφικων. οποτε μπορεις να κανεις cf μονο με καρτες της σειρας 3χχχ pci-ex16x

.......και μάλιστα με πολύ συγκεκριμένες, 1-2 το πολύ μοντέλα. Κάποια στιγμή είχα βρει τις συμβατότητες, αλλά δεν τα συγκράτησα γιατί είναι μία τρύπα στο νερό η φάση.

Μελέτησε λίγο εδώ για να καταλάβεις τι παίζει.

Δημοσ.

αξιζει να το κανω αυτο...?

αμα το κανω γινεται πιο δυνατο το συστημα?

εγω εχω μια HD2900 ..ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ?

Δημοσ.

2900XT?!?!?!?!?!?!!?!?

Τι να το κάνεις το hybrid με τόσο δυνατή κάρτα?? ? ? ? Άσε που όταν πας να το κάνεις, με το που θα την ανιχνεύει στο κάνει αυτομάτως disabled και τρέχεις μόνο με τη 2900.

Ξέχασέ το.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...