Προς το περιεχόμενο

Ram Kingston 4GB DDR3

T-Rex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή οι *&^%^& στο plus4u τις πήγαν από τα 33.59 στα 53.19 (58% αύξηση) :confused: :confused: :confused: , όποιος τις θέλει ακόμα υπάρχουν εδώ με 36.90 €

χα,χα όποιος πρόλαβε (και τις πιάσει στα χέρια του τελικά) τυχερός είναι. :)

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ. Αν μη τι άλλο είναι απολύτως παντελονάτοι στο Plus4u. Μπράβο του και κάτι τέτοιο θα πρέπει να φαίνεται ειδικά στις μέρες μας γιατί δείχνουν απόλυτο σεβασμό στον καταναλωτή.

• Moderators
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ. Αν μη τι άλλο είναι απολύτως παντελονάτοι στο Plus4u. Μπράβο του και κάτι τέτοιο θα πρέπει να φαίνεται ειδικά στις μέρες μας γιατί δείχνουν απόλυτο σεβασμό στον καταναλωτή.

Το θεμα του δισκου που καποιοι φιλοι εδω μεσα παρηγγειλαν και ποτε δεν πηραν το ανελαβαν δηλαδη οι φουστατοι υπαλληλοι του μαγαζιου;

http://www.insomnia....-sata-3-4191-e/

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Δημοσ.

Το θεμα του δισκου που καποιοι φιλοι εδω μεσα παρηγγειλαν και ποτε δεν πηραν το ανελαβαν δηλαδη οι φουστατοι υπαλληλοι του μαγαζιου;

+1000

Ρε τι πάθαμε απο τους φουστάτους! :lol:

Δημοσ.

Εγώ αναφέρθηκα σε μια προσωπική εμπειρία και συγγνώμη που δεν μπορώ να διαβάζω όλα τα posts που έχουν γίνει μέσα στο site. Πάντως καλό θα ήταν να πρόσεχες λίγο το ύφος σου γιατί η πολύ εξυπνάδα τελικά δεν βγαίνει σε καλό και στο λέω γενικά αυτό για την πάρτη σου γιατί εγώ ούτε σε ξέρω ούτε ενδιαφέρομαι να σε γνωρίσω.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ αναφέρθηκα σε μια προσωπική εμπειρία και συγγνώμη που δεν μπορώ να διαβάζω όλα τα posts που έχουν γίνει μέσα στο site. Πάντως καλό θα ήταν να πρόσεχες λίγο το ύφος σου γιατί η πολύ εξυπνάδα τελικά δεν βγαίνει σε καλό και στο λέω γενικά αυτό για την πάρτη σου γιατί εγώ ούτε σε ξέρω ούτε ενδιαφέρομαι να σε γνωρίσω.

Ωπα ρε τραμπουκε που θα μας απειλήσεις κι ολας! Την εξυπναδα που αναφερεις ψαχτε την στην μεθοδο σας...

Που την ειδες σε αυτο που ειπα την "εξυπναδα"; Το αστειο σχολιο σου παρερμηνευσα... Keep blinding...

Δημοσ.

Άν ήταν μάγκες και παντελονάτοι θα δίναν τους σκληρούς. Οι μνήμες δεν ήταν δα και τρελή προσφορά...

Μια χαρα προσφορα ηταν! Ας μην μηδενιζουμε τα παντα!

Επισης να αναφερω την προσωπικη μου εμπειρια απο το εν λογω καταστημα!

οσες φορες εχω παραγγειλει κατι το εχω παραλαβει, εκτος απο μια φορα που σε ενα προιον προσφορας

(τρυπανι bosch) τηλεφωνησαν κ μου προτειναν αλλο τρυπανι ισης αξιας σε παρομοια τιμη!

Δεν γνωριζω το σκηνικο με τους σκληρους που ανεφερες αλλα μεχρι τωρα εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος!

Επισης να αναφερω οτι εχω φαει τρελα ακυρα απο eshop pc1 κ φυσικα πλαισιο!!!

Δημοσ.

Μια χαρα προσφορα ηταν! Ας μην μηδενιζουμε τα παντα!

Επισης να αναφερω την προσωπικη μου εμπειρια απο το εν λογω καταστημα!

οσες φορες εχω παραγγειλει κατι το εχω παραλαβει, εκτος απο μια φορα που σε ενα προιον προσφορας

(τρυπανι bosch) τηλεφωνησαν κ μου προτειναν αλλο τρυπανι ισης αξιας σε παρομοια τιμη!

Δεν γνωριζω το σκηνικο με τους σκληρους που ανεφερες αλλα μεχρι τωρα εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος!

Επισης να αναφερω οτι εχω φαει τρελα ακυρα απο eshop pc1 κ φυσικα πλαισιο!!!

ίση αξία σε παρόμοια τιμή απλά δεν γίνεται...

ή ίση θα είναι η τιμή ή παρόμοια δλδ λίγο διαφορετική (πάνω ή κάτω)...

Επίσης όσο αφορά αυτό που λές για το τηλεφώνημα, εμένα όπως και τους υπόλοιπους σχετικά με τον δίσκο ουδείς ουδέποτε μας πήρε τηλέφωνο.

Ένα ξερό e-mail έστειλαν "έλλειψης διαθεσιμότητας" στον καθένα με έναν αριθμό τηλεφώνου για να τους καλέσουμε εμείς και να μάθουμε περαιτέρω για την ακύρωση της παραγγελίας.

Δεν σφάξανε που θα χρεωθώ και αστική μονάδα απο πάνω για την πάρτη τους.

Ούτε λοιπόν μας πήραν τηλέφωνο ούτε μας πρότειναν εναλλακτική σε ισάξιο ή έστω παρόμοιας τιμής προιόν. Αν αυτό εσύ το θεωρείς επαγγελματικό πάω πάσο.

Επίσης αν θέλεις την γνώμη μου, στα π@π@ρια τους μας έγραψαν έτσι απλά, πάμε παρακάτω.

Δημοσ.

^^Συμφωνω και μενα αυτο με πειραξε,οχι οτι δε πηρα το δισκο στα φρυδια μου.Ο παντελονατος θα επερνε και θα ελεγε συγνωμη κυριε μας τελειωσαν η καναμε μ@λ@κι@ και ηταν λαθος τιμη.Θα το δεχομουν εχει γινει απειρες φορες αλλωστε.Οχι ομως να σου λενε παρε μας εσυ τηλεφωνο.Ελεος απλα.

Δημοσ.

Ωπα ρε τραμπουκε που θα μας απειλήσεις κι ολας! Την εξυπναδα που αναφερεις ψαχτε την στην μεθοδο σας...

Που την ειδες σε αυτο που ειπα την "εξυπναδα"; Το αστειο σχολιο σου παρερμηνευσα... Keep blinding...

Το υφάκι σου και μόνο είναι αυτό που είναι ενοχλητικό και το συνεχίζεις αποκαλώντας με τραμπούκο. Επίσης για ποια μέθοδο εννοείς; Γίνε λίγο πιο σαφής και πότε σε απείλησα ακριβώς και μου διέφυγε. Στο φινάλε κρυμμένος είσαι πίσω από το ψευδώνυμό σου αλλά και το θράσσος σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...