Προς το περιεχόμενο

Ram Kingston 4GB DDR3

T-Rex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο ιδιο slot δεν μπαινουν ... στα ιδια χρωματος slots της μητρικης ναι (στις περισσοτερε περιπτωσεις ιδιο χρωμα..γι'αυτο διαβαζεις το manual της μητρικης)

Εχει 2 θεσεις με 2 slot η καθε θεση ιδιου χρωματος.. Μπαινουν στην ιδια θεση ή σε καθε μια ξεχωριστα?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχει 2 θεσεις με 2 slot η καθε θεση ιδιου χρωματος.. Μπαινουν στην ιδια θεση ή σε καθε μια ξεχωριστα?

γραψε το μοντελο σου .. να σου πω , η δες το manual

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω και γω κατι,

για εφαρμογες τυπου photoshop,autocad κλπ

τι ειναι προτιμοτερο?

4gb dual channel

ή

6gb?

(σημ:υπαρχει ηδη ενα dimmακι 2Gb)

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω και γω κατι,

για εφαρμογες τυπου photoshop,autocad κλπ

τι ειναι προτιμοτερο?

4gb dual channel

ή

6gb?

(σημ:υπαρχει ηδη ενα dimmακι 2Gb)

θα προτιμουσα 8 2x4gb

Δημοσ.

''As of December 10, the contract price for a 2GB DDR3 DRAM module stood at US$21.00 - down more than 50% from US$44.40 just six months ago ... DRAM prices will continue their descent for at least the first half of 2011, with 2GB DDR3 modules dipping to less than US$15 by the end of the second quarter, according to iSuppli. After that, the balance between supply and demand is expected to be more favorable at the end of the second half, which then could temporarily slow down or halt the drop in prices.''

http://www.digitimes.com/news/a20110105PR200.html .

Γενικά πέφτουν οι τιμές πάντως.

Δημοσ.

και γω θα το προτιμουσα τα 8,αλλα λεω με την ηδη υπαρχουσα κατασταση τι ειναι προτιμοτερο..

θα χρησιμοποισουν αυτες οι εφαρμογες πανω απο 4 ωστε να βαλω 6 ,η να βαλω μονο αλλα 2gb (συν 4) ωστε να επωφεληθω απο dc?

asus p5q3 deluxe.

βαζεις τις μνημες στο ιδιο χρωμα για να εχεις dual channel.

Δημοσ.

Δεν θα έλεγα ότι είναι σούπερ προσφορά γιατί το eshop έχει την ίδια 2gb στα ~20 οπότε σε μη προσφορά έχουν 40 ευρώ. Εγώ θα το έλεγα απλά προσφορά, και αν είναι του τυπου "το προιόν εξαντλήθηκε" τοτε ειναι για ξύλο!

Δημοσ.

Τις είδα τις μνημούλες αλλά θέλω να παω σε socket 1366 αμα αγόραζα 3 κομμάτια θα ήταν καλά ;;; triple channel? αλλα ακόμα δεν έχω ξεκινήσει να παίρνω τα άλλα κομμάτια :P

Δημοσ.

Για τα 2 κομματια που παρηγγειλα αναφερει:

''Η Παραγγελία σας έχει σταλεί με VFS Courier με αρ. αποστολής: χχχχχχχ.Θα την παραλάβετε σε 2-3 εργάσιμες ημέρες μετά από δική μας τηλεφωνική κλήση. Το ποσό της αντικαταβολής είναι 67.18 € ενώ δεν θα επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής.''

Μπραβο τους. Περιμενα ακυρο για να πω την αληθεια...

Δημοσ.

Την πάτησα όπως την παραβολή με τον ψεύτη βοσκό και το λύκο. Αυτά μας κάνουν και στο τέλος θα βγάζουν αληθινές προσφορές και δεν θα τους πιστεύει κανείς.

Δημοσ.

Φιλε μου σιγα το πραγμα, δεν εχασες π.χ την προσφορα που ειχε στη philips στα 115 το getit ουτε το xperia x10mini στα 130 ευρω. Απο οτι ειπε ενα παιδι στο Pc1 εχει ιδιες αλλα οχι Kingston στα 35 νομιζω.

Δημοσ.

Φιλε μου σιγα το πραγμα, δεν εχασες π.χ την προσφορα που ειχε στη philips στα 115 το getit ουτε το xperia x10mini στα 130 ευρω. Απο οτι ειπε ενα παιδι στο Pc1 εχει ιδιες αλλα οχι Kingston στα 35 νομιζω.

MICRON RM51264BA1339 RENDITION 4GB DDR3 PC310600 1333MHZ

εγω τις πηρα (2) απο το e-shop τις ειχε σε crazy sundays offer 37ευρω ... μια χαρα μνημουλες ...

Δημοσ.

Επειδή οι *&^%^& στο plus4u τις πήγαν από τα 33.59 στα 53.19 (58% αύξηση) :confused: :confused: :confused: , όποιος τις θέλει ακόμα υπάρχουν εδώ με 36.90 €

post-160681-0-34745900-1294765980_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...