Προς το περιεχόμενο

webcam για mac?

karhariasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα

εχω το μακ μινι και θελω να βαλω μια καμερα συμβατη με λειτουργικο Snow Leopard OS. Εχετε να προτινεται καποια καμερα ή ολες ειναι συμαβτες? Εχω διαβασει οτι καποιοι αντιμετωπιζουν πρόβλημα με τους drivers.

Δημοσ.

Γεια χαρα

εχω το μακ μινι και θελω να βαλω μια καμερα συμβατη με λειτουργικο Snow Leopard OS. Εχετε να προτινεται καποια καμερα ή ολες ειναι συμαβτες? Εχω διαβασει οτι καποιοι αντιμετωπιζουν πρόβλημα με τους drivers.

Αν δεν θες να πληρωνεις πολλα χρηματα αγορασε μια καμερα που ειναι για ps3 αυτην χρεισημοποιω και εγω και δουλευει σαν mic κ cam στο skype και στο msn.Απλα πρεπει να βρει drivers απ το ιντερνετ....

Δημοσ.

Αν δεν θες να πληρωνεις πολλα χρηματα αγορασε μια καμερα που ειναι για ps3 αυτην χρεισημοποιω και εγω και δουλευει σαν mic κ cam στο skype και στο msn.Απλα πρεπει να βρει drivers απ το ιντερνετ....

cool...!

drivers here :D

Δημοσ.

cool...!

drivers here :D

ευχαριστώ για την άμεσες απαντήσεις. οι κάμερες αυτές απ ότι βλέπω είναι κομματάκι ακριβές. αυτή του ps3 που λες ποια είναι?

Δημοσ.

Πάρε την Logitech C250 (http://www.skroutz.gr/s/87443/Logitech-Webcam-C250.html?keyphrase=logitech+c250) και θα είσαι ΟΚ. Ούτε drivers, ούτε τίποτα. Την βάζεις στο usb και τέλειωσες. ;)

Εγώ την είχα πετύχει πριν κανα 10-μηνο στον Κοτσόβολο στα 15 ευρώ και πήρα 2 κομμάτια να έχω. :P Τώρα απ' ότι βλέπω στον τσιγκούνη κυμαίνεται στα 20+.

Δημοσ.

+1 για τις Logitech.

Προσωπικά έχω δοκιμάσει τις παρακάτω 2 κάμερες στον Mac Pro μου και δουλεύουν.

(εγώ έχω την Webcam Pro 9000 / Pc Version)

Model: Logitec Webcam Pro 9000 (PC Version only)

Confirm Working on Mac: Ναι, δουλεύει χωρίς προβλήματα. Αναγνωρίστηκε με την μία (μέσα σε 1-2 Seconds). Δεν δουλεύει η αυτόματη εστίαση στον Mac (μόνο στα windows).

Model: Logitec Webcam C200 (PC Version only)

Confirm Working on Mac: Ναι, δουλεύει χωρίς προβλήματα. Αναγνωρίστηκε με την μία (μέσα σε 1-2 Seconds). Εστίαση έχει χειροκίνητη, οπότε δεν τίθεται θέμα αυτόματης εστίασης.

H LOGITECH C310 HD WEBCAM που αγόρασες karhariasgr φαίνεται μια χαρα..!!!

Δημοσ.

ήρθε, και είναι πάρα πολύ καλή!

με το που την σύνδεσα απλά έπαιξε, φοβερή εικόνα (720p) και ενώ την έχω πάνω στην TV (σαν κεντρική οθόνη έχω μια 47" LG) και εγώ είμαι στα 3 μέτρα, μιλάω κανονικά και με ακούνε. Γενικά από τις καλύτερες αγορές μου την τελευταία 10ετία .. :D :D :D :P

Mercyful_Fate γιατί την λες "ρομποτάκι"? Και εγώ νόμιζα ότι μπορούσες να την κουνήσεις από software :D

Δημοσ.

Mercyful_Fate γιατί την λες "ρομποτάκι"? Και εγώ νόμιζα ότι μπορούσες να την κουνήσεις από software :D

Γιατί όταν την είδα στη φώτο του eshop μου φάνηκε σαν ρομπότ που έχει γείρει μπροστά για να σε εξετάσει καλύτερα... χαχαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...