karhariasgr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Γεια χαρα εχω το μακ μινι και θελω να βαλω μια καμερα συμβατη με λειτουργικο Snow Leopard OS. Εχετε να προτινεται καποια καμερα ή ολες ειναι συμαβτες? Εχω διαβασει οτι καποιοι αντιμετωπιζουν πρόβλημα με τους drivers.
msakis01 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Γεια χαρα εχω το μακ μινι και θελω να βαλω μια καμερα συμβατη με λειτουργικο Snow Leopard OS. Εχετε να προτινεται καποια καμερα ή ολες ειναι συμαβτες? Εχω διαβασει οτι καποιοι αντιμετωπιζουν πρόβλημα με τους drivers. Αν δεν θες να πληρωνεις πολλα χρηματα αγορασε μια καμερα που ειναι για ps3 αυτην χρεισημοποιω και εγω και δουλευει σαν mic κ cam στο skype και στο msn.Απλα πρεπει να βρει drivers απ το ιντερνετ....
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν θες να πληρωνεις πολλα χρηματα αγορασε μια καμερα που ειναι για ps3 αυτην χρεισημοποιω και εγω και δουλευει σαν mic κ cam στο skype και στο msn.Απλα πρεπει να βρει drivers απ το ιντερνετ.... cool...! drivers here
karhariasgr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 cool...! drivers here ευχαριστώ για την άμεσες απαντήσεις. οι κάμερες αυτές απ ότι βλέπω είναι κομματάκι ακριβές. αυτή του ps3 που λες ποια είναι?
msakis01 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 ευχαριστώ για την άμεσες απαντήσεις. οι κάμερες αυτές απ ότι βλέπω είναι κομματάκι ακριβές. αυτή του ps3 που λες ποια είναι? Για τσεκαρε εδω: http://www.plaisio.gr/Search.aspx?keyword=ps3%20eye
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Πάρε την Logitech C250 (http://www.skroutz.gr/s/87443/Logitech-Webcam-C250.html?keyphrase=logitech+c250) και θα είσαι ΟΚ. Ούτε drivers, ούτε τίποτα. Την βάζεις στο usb και τέλειωσες. Εγώ την είχα πετύχει πριν κανα 10-μηνο στον Κοτσόβολο στα 15 ευρώ και πήρα 2 κομμάτια να έχω. Τώρα απ' ότι βλέπω στον τσιγκούνη κυμαίνεται στα 20+.
domal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Απο κάμερες μόνο logitech με διαφορα οι καλύτερες και σε ποιότητα και ευκολία , ούτε drives ούτε τίποτα
karhariasgr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 τελικα παρήγγειλα λίγο πριν αυτή.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.602198 ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις. πήρα Logitech
Mercyful_Fate Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 τελικα παρήγγειλα λίγο πριν αυτή.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.602198 ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις. πήρα Logitech Με γεια το "ρομποτάκι". Να μας πεις και τις εντυπωσεις σου.
vag3d Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 +1 για τις Logitech. Προσωπικά έχω δοκιμάσει τις παρακάτω 2 κάμερες στον Mac Pro μου και δουλεύουν. (εγώ έχω την Webcam Pro 9000 / Pc Version) Model: Logitec Webcam Pro 9000 (PC Version only) Confirm Working on Mac: Ναι, δουλεύει χωρίς προβλήματα. Αναγνωρίστηκε με την μία (μέσα σε 1-2 Seconds). Δεν δουλεύει η αυτόματη εστίαση στον Mac (μόνο στα windows). Model: Logitec Webcam C200 (PC Version only) Confirm Working on Mac: Ναι, δουλεύει χωρίς προβλήματα. Αναγνωρίστηκε με την μία (μέσα σε 1-2 Seconds). Εστίαση έχει χειροκίνητη, οπότε δεν τίθεται θέμα αυτόματης εστίασης. H LOGITECH C310 HD WEBCAM που αγόρασες karhariasgr φαίνεται μια χαρα..!!!
karhariasgr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω. την περιμένω να έρθει και θα σας ενημερώσω τι έγινε..
karhariasgr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 ήρθε, και είναι πάρα πολύ καλή! με το που την σύνδεσα απλά έπαιξε, φοβερή εικόνα (720p) και ενώ την έχω πάνω στην TV (σαν κεντρική οθόνη έχω μια 47" LG) και εγώ είμαι στα 3 μέτρα, μιλάω κανονικά και με ακούνε. Γενικά από τις καλύτερες αγορές μου την τελευταία 10ετία .. :D Mercyful_Fate γιατί την λες "ρομποτάκι"? Και εγώ νόμιζα ότι μπορούσες να την κουνήσεις από software
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Mercyful_Fate γιατί την λες "ρομποτάκι"? Και εγώ νόμιζα ότι μπορούσες να την κουνήσεις από software Γιατί όταν την είδα στη φώτο του eshop μου φάνηκε σαν ρομπότ που έχει γείρει μπροστά για να σε εξετάσει καλύτερα... χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.