TzimakoTOS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια σημερα πηρα τον καινουργιο υπολογιστη στον οποιο δεν εχω βαλει ακομα καρτα γραφικων dedicated και ισως και να μη βαλω γιατι δεν παιζω συνηθως παιχνιδια με απαιτησεις.. Εχω αυτην εδω τη μητρικη και δουλευω με την ενσωματωμενη της.. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-760GM-E51-sAM3-DDR3-AMD760-VGA-7596-010R.htm Θελω απλα να παιζω το DOTA αν το ξερετε, παρα πολυ ικανοποιητικα, το οποιο ειναι παμπαλαιο patch του warcraft, οποτε ηθελα να ρωτησω να μου πειτε πως ακριβως μπορω να βελτιστοποιησω τις ρυθμισεις της ενσωματωμενης καρτας γραφικων (να της δωσω μνημη η οτι αλλο γινεται) ωστε να το πετυχω αυτο.. Ευχαριστω
AiWaaa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια σημερα πηρα τον καινουργιο υπολογιστη στον οποιο δεν εχω βαλει ακομα καρτα γραφικων dedicated και ισως και να μη βαλω γιατι δεν παιζω συνηθως παιχνιδια με απαιτησεις.. Εχω αυτην εδω τη μητρικη και δουλευω με την ενσωματωμενη της.. http://www.plaisio.gr/Computers/Hard...-7596-010R.htm Θελω απλα να παιζω το DOTA αν το ξερετε, παρα πολυ ικανοποιητικα, το οποιο ειναι παμπαλαιο patch του warcraft, οποτε ηθελα να ρωτησω να μου πειτε πως ακριβως μπορω να βελτιστοποιησω τις ρυθμισεις της ενσωματωμενης καρτας γραφικων (να της δωσω μνημη η οτι αλλο γινεται) ωστε να το πετυχω αυτο.. Ευχαριστω Διόρθωσε το λίνκ σου ώστε να δούμε την μητρική σου.
TzimakoTOS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Εχεις δικιο το διορθωσα.. Καταφερα μεσα απο το bios να δωσω 512mb στην ενσωματωμενη που ειναι και το μεγιστο νομιζω, αλλα το παιχνιδι μου δειχνει παλι τα ιδια fps.. Τι αλλο μπορω να κανω?
venumis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν παίζεις παιχνίδια η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών μιας μητρικής κάνει μια χαρά την δουλειά της, αν ομως ξεστρατίσεις και μπεις στον 3d κόσμο ενος παιχνιδιού τότε αμέσως η ενσωματωμένη θα σου δείξει την αδυναμία της.. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα φίλε μου, ή θα αγορασεις κάρτα γραφικών ή δεν θα παίζεις παιχνίδια που απαιτούν κάρτα γραφικών..
TzimakoTOS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 απλα το dota ειναι παιχνιδι με μηδαμινες απαιτησεις ειναι warcraft 3 στην ουσια απλα θελω να βελτιστοποιησω την ενσωματωμενη για να το παιχω παρα πολυ ανετα..
Haldol Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Mηδαμινές ή όχι η απαιτήσεις του, η ισχύς μιας ενσωματωμένης κάρτας γραφικών δεν φτάνει για 3D games. Η λύση είναι να πάρεις κάποια fanless αυτόνομη κάρτα με < 40€ και να τελειώνεις.
TzimakoTOS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αμα κοτσαρω πανω μια dedicated αλλα παλια ati RX 1300 GE2 , θα γινει τιποτα?
stm00192 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρά το παιζει το w3 η ενσωματωμένη εδώ εγώ το έπαιζα με intel graphics. Απλα και εσύ μην έχεις τρελές απαιτήσεις ... πρέπει να κατεβάσεις τις λεπτομέριες των γραφικων από τις επιλογες του παχνιδιού από medium και κάτω.
TzimakoTOS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρα playable ειναι και το εχω σε ολα full και high.. Απλα εχει 28-30 fps και ελεγα μηπως γινεται να φτασει 40-50 ειμαι πιο ανετος.. Τωρα θα προσπαθησω να παιξω το shank να δουμε αν παιζεται, το οποιο ειναι 2d αλλα ειναι καινουργιο.. Αντε καλη μου τυχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.