Προς το περιεχόμενο

Ποια LED TV-PC Monitor να αγορασω;

ozinus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Θέλω να αγοράσω μια οθόνη LED TV-PC Monitor από 24 ίντσες κ ανω,27αρα θεωρώ ότι είναι ότι πρέπει. Οι τιμές να είναι 400 έως 500+.Μεχρι στιγμής 2 έχω βρει που να μ αρέσουν όχι ότι υπάρχουν κ πολλές επιλογές από όσο έχω ψάξει… είναι αυτές οι 2 , η LG M2780DF-PZ και η Samsung FX2490HD ποια θα διαλέγατε ; εγώ πηγαίνω μπρος την LG διότι είναι 27αρα και έχει ίδια τιμή με την Samsung… αν έχετε κάποια άλλη ας μ προτείνετε αν θέλετε.

Ευχαριστώ πολύ !:)

Κάποιοι μου πρότειναν κ αυτή Samsung SM-P2770H αλλά είναι LCD τι γνώμη έχετε;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα!

σχετικα με το παραπανω θεμα εχετε καποια προταση για led tv οθονη στις 23-24 "

η τιμή της μεχρι τα 280 €. οποιαδηποτε γνωμη δεκτη.

ευχαριστω

Δημοσ.

@tony

οχι απαραιτητα...απλα σαν πιο τελευταια τεχνολογια..αφου θα παρω καινουργια να παρω το πιο προσφατο ας πουμε..

εχεισ να προτεινεις κατι εξισου καλο?

thanks

Δημοσ.

εχω παρει την SAMSUNG XL-2370HD 23" FULL HD πριν μια εβδομαδα πολυ πολυ καλη,μα τελικα χρειαζομαι τα χρηματα , την δινω μονο 185-190 ευρω παιδια. ΑΘΗΝΑ συγνωμη που το γραφω εδω. αξιζει πολυ.ειναι τζιτζι.

εννοειται τα χαρτια της -κουτι- κτλπ

Δημοσ.

@larsson

Εγω πηρα αυτην και ειναι παρα πολυ καλη! http://www.skroutz.gr/s/89651/Samsung-SyncMaster-XL2370HD.html?from=suggest&keyphrase=Samsung+SyncMaster+XL2370HD

Σήμερα θα προχωρούσα σε αγορά της Samsung XL2270HD αλλά διαβάζοντας ορισμένα σχόλια σε youtube (που παρεπιμπτόντως είναι πολύ λίγα!!) αποθαρύνθηκα. Χώρις να παρεξηγηθώ βλέπω και τον φίλο κάτω που πουλάει αντίστοιχο μοντέλο 100 ευρ πιο κάτω.. Τελικά έχει κανένας παραπλήσια οθόνη να μας πει;

Δημοσ.

Σήμερα θα προχωρούσα σε αγορά της Samsung XL2270HD αλλά διαβάζοντας ορισμένα σχόλια σε youtube (που παρεπιμπτόντως είναι πολύ λίγα!!) αποθαρύνθηκα. Χώρις να παρεξηγηθώ βλέπω και τον φίλο κάτω που πουλάει αντίστοιχο μοντέλο 100 ευρ πιο κάτω.. Τελικά έχει κανένας παραπλήσια οθόνη να μας πει;

U2311. Στην ενότητα με τις προσφορές κάνουν ομαδική παραγγελία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...