Tomahawk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα! Μοιράζομαι internet με έναν άλλο φοιτητή μέσω Wi-Fi και χρησιμοποιώ το tl-wn722n της TP-Link. Το χρησιμοποιώ κανα 3μηνο και χθες ξαφνικά με αποσυνδέει και πλέον δε μπορεί να ξανασυνδεθεί παρότι βλέπει το δίκτυο. Έβγαλα και ξαναέβαλα τους drivers, όπως και τον αντάπτορα αλλα τίποτα. Κλικάρω το δίκτυο, μου ζητάει τον κωδικό, τον βάζω και μετά μου λέει οτι τα Windows δε μπορούν να συνδεθούν. Αυτά αναγνωρίζουν πρόβλημα στον αντάπτορα ή το router, στο οποίο εγώ δεν έχω πρόσβαση δυστυχώς (και λείπει και το παιδί για να το τσεκάρω) αλλα είναι και λίγο δύσκολο να έχει πρόβλημα εφόσον βλέπει το δίκτυο ο αντάπτορας. Έχετε να προτείνετε καμία λύση μέχρι να έχω πρόσβαση στο router και σε άλλο υπολογιστή για να τσεκάρω τι απο τα δύο φταίει? Ευχαριστώ!
Arbitary Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 το wn722 είναι αρκετά καλό στικ για τσεκάρισε μήπως έχεις χαμηλό σήμα. η ακόμα αν μπαίνουν και άλλοι στο ρουτερ.
Tomahawk Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Το σήμα είναι πάντα τέλειο, γιατί είναι διπλανές γκαρσονιέρες. Άλλοι στο router δύσκολο να μπαίνουν γιατί είναι με κωδικό δε νομίζω κανείς στη πολυκατοικία να μπήκε στο κόπο να σπάσει το κωδικό.
vakouk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 φιλέ θα έλεγα 1. να κλείσεις και να ανοίξεις ξανά το router σου 2. να δοκιμάσεις αλλη θύρα usb 3. να ξαναβγάλεις τους divers μετά επανεκκίνηση, όταν το ξανασυνδέσεις να μην κάνεις εγκατάσταση και το προγραματακι που έχει το cd αλλά μονό τους drivers (θα το δεις όταν ανοίξεις το παράθυρο εγκατάστασης και σου πει τι να κάνει εγκατάσταση) εσύ θα βάλεις μόνο τους drivers. αν δεν μπεις και πάλι να μπεις στις ιδιότητες που γράφει "" αλλαγή σειράς προτεινόμενων δικτύων και να τα σβήσεις άλλα τα δίκτυα"" να φροντίσεις μόνο να έχεις τον κωδικό. τώρα αν και με αυτό δεν γίνει τίποτα και καίγεσαι να βρεις internet και δεν μπορείς να πας σε κανένα καφέ η station {του δήμου} πήγαινε στην wind και πάρε ένα στικακι μα 30-40 ευρώ και με μια εβδομάδα δωρεάν internet να κάνεις την δουλεία σου (αν και δεν το συστήνω) γιατί σου δίνει μονό 1 gb και είναι λίγο ακριβό, αλλά στην ανάγκη θα μοιραστεις τα εξοδα με τον φιλο σου?? άλλη λύση δεν έχω προσωρινά. θα δω αν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο. αν θέλεις κάτι μου λες και με pm. ελπίζω να βρεις την λύση.
Tomahawk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Ευτυχώς ήρθε σήμερα ο γείτονας και ήθελε reset το router! Πάλι καλά γιατί δεν είχα και την απόδειξη απο το stick οπότε πήγαινα για καινούργιο! Ευχαριστώ παίδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.