Προς το περιεχόμενο

Αντικραδασμικο σε συνεγερμο

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειχα ακουσει οτι εχει απαγοπρευτει παιδια αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Εχει βαλει ενας γειτονας σε ενα Nissan navara που του το εκελεψαν και το βρηκε στην ...Κρητη και το παρκαρει στο πεζοδρομιο κατω απο το μπαλκονι του.Καθε φορα που περναει μηχανακι ή βαρυ οχημα ο συναγερμος βαραει . Εχω την εντυπωση οτι υπευθυνο ειναι το αντικραδασμικο που θελει ρυθμιση χωρις να ειμαι σιγουρος.

Το ερωτημα λοιπον ειναι αν επιτρεπεται τωρα σε συναγερμους αυτος ο αισθητηρας που την νυχτα μου σπαει τα νευρα.

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,

δεν νομίζω οτι απαγορεύεται. Στο δικο μου συναγερμο αυτός ήταν ο "βασικός" αισθητηρας. Ίσως το πιο ηλιθιο αντικλεπτικό τμημα του συστήματος... Απο δοκιμές μου χτυπάει ή μονο με δυνατές συγκρουσεις (κοινώς κλωτσιες εδινα στο αμαξι και δε βαραγε) ή (αν το δυναμώσω εστω και ελαχιστα) με το παραμικρό. Πανω του εχει ενα ποτενσιόμετρο και ρυθμίζεται η ευαισθησία του. Αν κανεις το βαλει να χτυπάει με μηχανακια κλπ ειναι καφρος και πρεπει να το ρυθμίσει ειδάλλως μπορείτε ανετα να τον αναγκάσετε να το κανει για διαταραξη κοινης ησυχίας (νομιζω ετσι το λενε).

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Κανενας συναγερμος δεν εχει ενσωματωμενο κραδασμικο και μονο ως εξτρα μπορεις να το αγορασεις.Επισης κανενας δεν επιτρεπεται η σειρηνα του να ειναι ανω των 118db.

To κραδασμικο τοποθετειται στο σασι του αυτοκινητου και αν δεν ρυθμιστει σωστα προκαλει πολλους λαθους συναγερμους.

Για μενα η μοναδικη χρησιμοτητα του ειναι στην περιπτωση που καποιος σε τρακαρει ελαφρα τοτε ο συναγερμος να ενεργοποιηθει και ισως μ' αυτο τον τροπο ενεργοποιηθεις και συ απο το κρεβατι σου κι ετσι να πετυχεις ενδεχομενως αυτον που σε τρακαρε.

Σε καθε αλλη περιπτωση ειναι μαλλον αχρηστο.

Κανενας συναγερμος δεν εχει ενσωματωμενο κραδασμικο και μονο ως εξτρα μπορεις να το αγορασεις.Επισης κανενας δεν επιτρεπεται η σειρηνα του να ειναι ανω των 118db.

To κραδασμικο τοποθετειται στο σασι του αυτοκινητου και αν δεν ρυθμιστει σωστα προκαλει πολλους λαθους συναγερμους.

Για μενα η μοναδικη χρησιμοτητα του ειναι στην περιπτωση που καποιος σε τρακαρει ελαφρα τοτε ο συναγερμος να ενεργοποιηθει και ισως μ' αυτο τον τροπο ενεργοποιηθεις και συ απο το κρεβατι σου κι ετσι να πετυχεις ενδεχομενως αυτον που σε τρακαρε.

Σε καθε αλλη περιπτωση ειναι μαλλον αχρηστο.

Κάνεις ένα μικρό λαθακι πάντως, κάποιοι 2way συναγερμοί έχουν ενσωματωμένο κραδασμικο (που έχει 2 η 3 σκάλες ρύθμισης κι όχι ροοστατη) στην κεραία.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...