Προς το περιεχόμενο

Νέο PC μέχρι 1000 ευρώ

v__g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετοιμάζω την παραγγελία, στον επεξεργαστή "AMD PHENOM II X6 1075T 3.0GHZ SIX-CORE" (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559614) δεν αναφέρεται κάπου ότι είναι Box. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διαλέξω κάποια επιλογή από το παραθυράκι "Σύστημα ψύξης επεξεργαστή";Τι να διαλέξω;

θεωρω λαθος αυτη τη χρονικη στιγμη καποιος με τοσο μεγαλο budget να το διαθεσει σε amd λυση...

πριν πεσετε να με φατε δηλωνω amd fan ο ιδιος!

Ωστοσο, οι sandy bridge εφτασαν, δοκιμαζονται, και τα αποτελεσματα απο τα μεχρι τωρα reviews ειναι απιστευτα!

Σχεδον στη τιμη του PHENOM II X6 1075T ειναι ο ι5 2500κ ο οποιος εκτος απο νεωτερος, ενεργειακα οικονομικοτερος, ειναι κ πολυ καλυτερος!

Αν καποιος θελει να ξοδευτει παραπανω παιρνει το απολυτο εργαλειο i7 2600k.

παραθετω links

http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html

http://www.guru3d.com/article/core-i5-2500k-and-core-i7-2600k-review/1

Να επισημανω οτι σε καμια περιπτωση δεν θελω να χαιδεψω κανενος αυτια

και οτι βρισκομαι στην ιδια θεση με τον φιλο που θελει να δωσει ενα τετοιο ποσο για αναβαθμιση!

ακουω σχολια κ προτασεις!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

instinct21 συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά ο εξαπυρηνος είναι καλύτερος στα προγράμματα επεξεργασίας αν είναι μόνο για παιχνίδια συμφέρει

v__g δεν υπάρχει πρόβλημα μην σου πω καλύτερα να πάρεις την asus

Δημοσ.

instinct21 συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά ο εξαπυρηνος είναι καλύτερος στα προγράμματα επεξεργασίας αν είναι μόνο για παιχνίδια συμφέρει

v__g δεν υπάρχει πρόβλημα μην σου πω καλύτερα να πάρεις την asus

"Το θέλω αρκετά για παιχνίδια (να έχει μια καλή κάρτα γραφικών), ταινίες, μουσική, εργασίες σε office και ίντερνετ"

που ειναι τα προγραμματα επεξεργασιας? οεο?

επισης ο ι5 δεν ειναι μονο για παιχνιδια μην τρελαθουμε...

ειναι γενικα καλυτερος...

http://www.anandtech.com/bench/Product/288?vs=185

εσυ ραφαηλ ποιον θα επαιρνες???

Δημοσ.

Σήμερα ελαβα ενα e-mail απο το e-shop που λέει: "σας αποστέλλουμε αυτό το e-mail ώστε να σας πληροφορήσουμε πως το (PER.522827) ASUS M4A89GTD PRO RETAIL που έχετε επιλέξει στην παραγγελία σας, δυστυχώς έχει πρόβλημα διαθεσιμότητας - έχει εξαντληθεί και δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο, παρά τις προσπάθειές μας για την εύρεσή του. Μπορείτε εναλλακτικά να επιλέξετε το (PER.528546) ASROCK 890GX EXTREME3 RETAIL , ή οποιοδήποτε άλλο επιθυμείτε επισκέπτοντας την σελίδα http://www.e-shop.gr/PER_motherboards.phtml " Αυτή η μητρική που μου προτίνουν είναι ελάχιστα πιο ακριβή από αυτή που είχα παραγγήλει.Το θέμα μου είναι εάν είναι εξίσου καλή και ποιοτική μ' αυτήν που είχα παραγγήλει, και φυσικά να είναι απολύτως συμβατή με την υπόλοιπη σύνθεση.Εάν θεωρείτε πως δεν είναι τόσο καλή,τότε έχετε να προτείνετε κάποια άλλη;...Έχει αρχίσει να με κουράζει αυτή η κατάσταση με το e-shop.Την προηγούμενη βδομάδα μου είπαν πως αυτή τη βδομάδα θα έχουν όλα τα προιόντα που ήταν εξαντλιμένα,εκτός από την κάρτα γραφικών, που μου συνέστησαν να την αλλάξω για να μην καθυστερήσει η παραγγελία. Σήμερα μου στέλνουν e-mail και μου προτίνουν να αλλάξω και την μητρική...και φυσικά οι μέρες κυλούν κι εγώ υπολογιστή δεν βλέπω... :mad:

Υπενθυμίζω την σύνθεση μου για να μου πείτε εάν η μητρική που μου προτίνει το e-shop είναι συμβατή με τη σύνθεση μου και εξίσου καλή με την προηγούμενη μητρική μου ή να μου προτίνετε κάποια άλλη μητρική που θα μπορούσα να βάλω.

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: CORSAIR CMPSU-650TX 650W

ΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ: SONY OPTIARC AD-5260S DVD-RW BLACK BULK

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 ST31000528AS 1TB SATA2

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: ASUS EAH6950/2DI2S/2GD5 2GB PCI-E RETAIL

ΜΝΗΜΗ RAM: KINGSTON KHX1600C9AD3B1K2/4G 4GB HYPERX BLU (2X2GB) DUAL CHANNEL KIT

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: ???

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU: AMD PHENOM II X4 955 3.2GHZ QUAD CORE BLACK BOX EDITION

ΚΟΥΤΙΑ - CASES: THERMALTAKE VL90001W2Z ARMOR A90

Δημοσ.

Έπρεπε να έπαιρνες την σύνθεση από το vision studio και να άλλαζες μόνο την οθόνη και σήμερα θα είχες pc :P .

Η μητρική που σου προτείνουν καλή είναι .Θα κανείς Overclock;

Δημοσ.

Έπρεπε να έπαιρνες την σύνθεση από το vision studio και να άλλαζες μόνο την οθόνη και σήμερα θα είχες pc :P .

Η μητρική που σου προτείνουν καλή είναι .Θα κανείς Overclock;

Πλάκα πλάκα έπρεπε.Υποτίθετε ότι διάλεξα το e-shop για να μην καθυστερήσω και ακόμα περιμένω.Η πλάκα είναι ότι και η οθόνη στο e-shop γράφει εξαντλημένη πλέον.Αλλά στο τηλέφωνο με διαβεβαίωσαν ότι την λάβανε.Ελπίζω μετά την αλλαγή της μητρικής να μην μου στείλουν email και για αλλαγή οθόνης γιατί τότε θα ακυρώσω παραγγελία.

Όχι δεν σκέφτομαι να κάνω overclock.Τουλάχιστον όχι τώρα.Γιατί;

Δημοσ.

Γιατί η ASROCK 890GX EXTREME3 όσοι την πήραν για overclock δεν την προτείνουν οπότε για ποιο κάτω δεν έχει και κάτι καλύτερο οπότε αναγκάστηκα πας σε λίγο ακριβότερη

GIGABYTE GA-890XA 156.00 €

Μπα, ξεφεύγει πολύ το ποσό.Εάν είναι θα βάλω την ASROCK 890GX EXTREME3 RETAIL. Ελπίζω να είναι σαν την ASUS M4A89GTD PRO RETAIL.Το κακό είναι ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση.Ενώ η ASUS M4A89GTD PRO RETAIL είχε τρία :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...