rafail1994 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Ορίστε και από το eshop ξεφεύγουμε ένα 40Ε για ένα κάλο πληκτρολόγιο τουλάχιστον
v__g Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Το κουτί έχει τεράστια διαφορά στη τιμή σε σχέση με εκείνο που είχες προτείνει στην προηγούμενη σύνθεση. Εάν όμως πιστεύεις ότι κάποιο φθηνότερο δεν ικανοποιεί την σύνθεση θα βάλω αυτό. Εάν βάλω το "AMD PHENOM II X6 1075T 3.0GHZ SIX-CORE" αντί "AMD PHENOM II X4 955 3.2GHZ QUAD CORE BLACK BOX EDITION" θα πρέπει να επιλέξω και ένα σύστημα ψύξης επεξεργαστή επειδή δεν είναι box; Κι εάν ναι μπορείς να μου προτείνεις ένα; Θα ήθελα να κάνω την αλλαγή στο CPU δηλαδή ή να βάλω "AMD PHENOM II X6 1075T 3.0GHZ SIX-CORE" εάν το συστήνεις ή το "AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ QUAD CORE BLACK BOX EDITION". Το cpu και η μητρική κάρτα που προτίνεις είναι συμβατές 100%,ε?Η μητρική κάρτα "ASUS M4A89GTD PRO RETAIL" είναι εξίσου καλή με την "MSI Socket AM3 870A-G54 GLan Audio Raid" που είχες στην προηγούμενη σύνθεση;Και τέλος η κάρτα "SAPPHIRE RADEON HD6870 1GB PCI-E RETAIL" έχει καμία ουσιαστική διαφορά με την "ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (Asus) (EAH6870/2DI2S/1GD5)" που ήταν στη προηγούμενη σύνθεση;Όπως και να χει σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις σου. Με βοήθησες πάρα πολύ και σίγουρα θα πάρω ένα πολύ καλύτερο μηχάνημα σε σχέση με το εάν έπαιρνα ένα έτοιμο πακέτο στα ίδια λεφτά. Μάλλον θα παραγγείλω την δεύτερη σύνθεση σου, απλά κάνοντας την παραπάνω αλλαγή στο CPU.
superrambo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Φιλε μου γιατι δεν ριχνεις μια ματια σε κομματια η' συστηματα που πουλανε διαφορα παιδια εδω στο φορουμ οπου με τα χρηματα που διαθετεις θα παρεις κατι εξαιρετικο και θα γλυτωσεις και αρκετα χρηματα? Δεν ειμαι απο εκει κοντα αλλιως θα σου εφτιαχνα ενα συστημα να φυσαει αρκει να κερναγες ενα καφεδακι κατα την συναρμολογηση..
rafail1994 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Το κουτί που σου έβαλα είναι το ποιο κάλο σε αυτά τα χρήματα και από θέμα ποιότητας που έχει το eshop ,δεν σου έβαλα φτηνότερο γιατί θα έχει και πολύ κακό airfull αν πάλει σου φαίνονται πολλά τα λεφτά για το κουτί μπορείς να πας σε αυτόπου είναι αρκετά αξιόλογο και βαρύ κουτί για τα λεφτά του.Ναι μπορείς να τον βάλεις τον εξαπυρηνο δεν θα έχεις πρόβλημα ασυμβατότητας σε την μητρική που σου έβαλα .Η κάρτα γραφικών είναι το ίδιο chip το μόνο που αλλάζει είναι το σύστημα ψύξεις και η εταιρία.
v__g Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ετοιμάζω την παραγγελία, στον επεξεργαστή "AMD PHENOM II X6 1075T 3.0GHZ SIX-CORE" (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559614) δεν αναφέρεται κάπου ότι είναι Box. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διαλέξω κάποια επιλογή από το παραθυράκι "Σύστημα ψύξης επεξεργαστή";Τι να διαλέξω;
rafail1994 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Πρέπει να έχει και ψήκτρα μέσα άσχετα που δεν το λένε αλλιώς θα έγραφε ότι είναι tray
v__g Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Καλά είναι απίστευτο, η "SAPPHIRE RADEON HD6870 1GB PCI-E RETAIL" που μου πρότινες, δεν υπάρχει πλέον στη λίστα.Ποια άλλη,εξίσου καλή,μπορώ να επιλέξω; (άσχετως με τα λεφτά θέλω να έχει τις ίδιες επιδόσεις με την SAPPHIRE RADEON HD6870)
rafail1994 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Tο eshop μου μέσα. Μπορείς να πας στην GTX460 που είναι λίγο χειρότερη από την 6870 η στην 5850 που κυμαίνεται στης επίδοσης της 6870 και αν μπορείς βεβαία στην 6950
epitropos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 ... δεν αναφέρεται κάπου ότι είναι Box. 99,99 %, είναι box. Οι επεξεργαστές σε tray συσκευασία, δίνονται με μικρότερη εγγύηση.
v__g Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Tο eshop μου μέσα. Μπορείς να πας στην GTX460 που είναι λίγο χειρότερη από την 6870 η στην 5850 που κυμαίνεται στης επίδοσης της 6870 και αν μπορείς βεβαία στην 6950 Θα βάλω την "SAPPHIRE RADEON HD6950 2GB PCI-E RETAIL" και θα αφήσω τον επεξεργαστή σε "AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ QUAD CORE BLACK BOX EDITION" γιατί αλλιώς ξεφεύγει πολύ η τιμή. Με τις αλλαγές που κάναμε δεν επιρρεάσαμε την συμβατότητα στο pc,ε? Δηλαδή όλα θα δουλεύουν κανονικά,σωστά;Αυταααααα...νομίζω ότι είμαι έτοιμος να στείλω την παραγγελία. Σ ευχαριστώ πάραα πολύ για την βοήθεια φίλε.
Tony_Montana Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Το θέλω αρκετά για παιχνίδια (να έχει μια καλή κάρτα γραφικών), ταινίες, μουσική, εργασίες σε office και ίντερνετ. επειδή βλέπω ότι είναι κοπέλα. Τι παιχνίδια παίζεις? Για ποια 6870 & GTX 460 , 200+ ευρω για κάρτα? Εδω με 5770 παίζεις 1920χ1200 COd Black OPs & ΒΒC2 Μήπως τα συστηματα που της προτείνατε είναι πολύ δυνατά? και αφού εχει 1000 ευρώ καλύτερα δεν είναι να τα δώσει για φρουφρου και περιφεριακά? κανένα BluRay Drive, εναν εκτυπωτή ,scanner κανα UPS (δεν ξερω οτι νομίζει οτι της αρέσει ας διαλέξει) Nομίζω οι κάρτες γραφικών και ο CPu είναι πολύ δυνατός για τη χρήση μιας κοπέλας. Δεν το λέω μονο για το οικονομικό ,απλά καθυστερεί και η παραγγελία τσάμπα
rafail1994 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 v__g αν μπορείς απάντησε στην ερώτηση του Tony_Montana .Αν και δεν συμφωνώ μαζί του σε κάποια Αν είναι για να πας στην 6950 τότε θα πας στον επεξεργαστή 955
v__g Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 επειδή βλέπω ότι είναι κοπέλα. Τι παιχνίδια παίζεις? Για ποια 6870 & GTX 460 , 200+ ευρω για κάρτα? Εδω με 5770 παίζεις 1920χ1200 COd Black OPs & ΒΒC2 Μήπως τα συστηματα που της προτείνατε είναι πολύ δυνατά? και αφού εχει 1000 ευρώ καλύτερα δεν είναι να τα δώσει για φρουφρου και περιφεριακά? κανένα BluRay Drive, εναν εκτυπωτή ,scanner κανα UPS (δεν ξερω οτι νομίζει οτι της αρέσει ας διαλέξει) Nομίζω οι κάρτες γραφικών και ο CPu είναι πολύ δυνατός για τη χρήση μιας κοπέλας. Δεν το λέω μονο για το οικονομικό ,απλά καθυστερεί και η παραγγελία τσάμπα Πολύ καλά τα λές με την μόνη διαφορά ότι δεν είμαι κοπέλα και δεν ενδιαφέρομαι για φρουφρού και περιφεριακά Η Παραγγελία στάλθηκε. Έβαλα επεξεργαστή AMD PHENOM II X4 955 3.2GHZ QUAD CORE BLACK BOX EDITION, και κάρτα γραφικών SAPPHIRE RADEON HD6950 2GB PCI-E RETAIL. Τα υπόλοιπα έμειναν όπως είχαν...
v__g Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Επειδή εδώ και δύο μέρες στην κατάσταση της παραγγελίας μου κάποια προϊόντα (συγκεκριμένα 5. Οθόνη, κάρτα γραφικών, σκληρός δίσκος, επεξεργαστής και μητρική κάρτα) είναι "μη ελεγμένα" δηλαδή με λίγα λόγια εάν πατήσεις πάνω στο προϊόντα θα δεις ότι δηλώνουν "εξαντλημένα" πήρα πριν από λίγο στο e-shop για να δω πότε περίπου θα είναι έτοιμη η σύνθεση. Μου είπε ο άνθρωπος ότι όντως κάποια προϊόντα δεν υπάρχουν και ότι θα είναι εκεί στα μέσα της άλλης βδομάδας. Τον ρώτησα πολλές φορές,εάν θα έρθουν όλα τα προϊόντα μέχρι την άλλη βδομάδα και με διαβεβαίωσε ότι θα είναι εκεί. Μου είπε ότι ίσως υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και του είπα ότι εάν είναι όντως όλα τα άλλα "εξαντλημένα προϊόντα" στην ώρα τους εκεί, θα αλλάξω την κάρτα γραφικών. Εγώ είχα βάλει στη σύνθεση την SAPPHIRE RADEON HD6950 2GB PCI-E RETAIL. Ποια μου προτείνεται να βάλω; Να βάλω την ASUS EAH6950/2DI2S/2GD5 2GB PCI-E RETAIL (http://www.e-shop.gr/showDetail_main.phtml?id=PER.513516). Είναι ίδια μ' αυτή που είχα σε ποιότητα;Θα είναι συμβατή με την σύνθεση;
pano Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 v__g μην ανησυχείς ίδια είναι, και μάλιστα η asus έχει και 1 χρόνο παραπάνω εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.