Προς το περιεχόμενο

Νέο PC μέχρι 1000 ευρώ

v__g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι χθες είχα ένα λάπτοπ το οποίο χάλασε (6 χρόνια είναι πολλααα :P ) και τώρα είμαι στην φάση ψαξίματος για κάτι καινούριο. Στην αρχή σκέφτηκα να πάρω κάτι έτοιμο από κανα κατάστημα αλλά με λίγη αναζήτηση στο φορουμ είδα ότι το να φτιάξεις δικό σου pc συμφέρει. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως να φτιάξω ένα pc και σ' αυτό χρειάζομαι τις γνώσεις σας, την βοήθεια σας και καλή διάθεση :) Τα χρήματα που διαθέτω ειναι μέχρι 1000 ευρώ. Maximum εάν ξεφύγουμε λίγο μέχρι 1100 ευρώ. Το θέλω αρκετά για παιχνίδια (να έχει μια καλή κάρτα γραφικών), ταινίες, μουσική, εργασίες σε office και ίντερνετ. Πάνω κάτω δηλαδή για όλες τις χρήσεις. Θα τα προτιμούσα όλα από ένα κατάστημα γιατί θα ήθελα να μου το συναρμολογίσουν αυτοί (σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου). Επίσης θέλω να συμπεριλαμβάνεται και λειτουργικό (Win 7). Θα χρειαστώ και μια οθόνη, ίσως την Dell Ultrasharp U2311H 23" εάν φτάνουν τα χρήματα, διάβασα πολύ καλά πράγματα σε μία γρήγορη αναζήτηση στο φόρουμ. Μέσα στα λεφτά πρέπει να περιλαμβάνονται και πληκτρολόγιο,ποντίκι. Ουσιαστικά το μόνο που έχω είναι τα ηχεία. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν η συναρμολόγηση από το κατάστημα χρεώνεται κ εάν ναι με τι κόστος.

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δες μια σύνθεση από το vision studio

Συνολο:1080.37 € + 23.49€ που είναι τα μεταφορικά αν δεν είσαι Θεσσαλονίκη = 1103,86€

Βαλε και το πληκτρολόγιο συνολο:1133,38€.Αξιζει να δόσεις αυτά τα 33€ παραπάνω

Δημοσ.

Συνολο:1080.37 € + 23.49€ που είναι τα μεταφορικά αν δεν είσαι Θεσσαλονίκη = 1103,86€

Ειμαι απο θεσσαλονική οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με τα μεταφορικά. Η συναρμολόγηση που θα γίνει από τους ίδιους δεν χρεώνεται;

Δημοσ.

Ειμαι απο θεσσαλονική οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με τα μεταφορικά. Η συναρμολόγηση που θα γίνει από τους ίδιους δεν χρεώνεται;

Νομίζω (δεν είμαι 100% σίγουρος) ότι το κάνουν δωρεάν.

Όποτε βγάζεις τα μεταφορικά και είσαι μέσα στο μπατζετ ;)

Δημοσ.

Φίλε από την σύνθεση λύπει η κάρτα ήχου; Ψύκτρα δεν θα χρειαστώ;

Δημοσ.

Οχι δεν νομίζω. Δηλαδή είμαι εντάξει από θέμα ψύξης; Ανεμηστηράκια υπάρχουν ήδη στο πακέτο;

Δημοσ.

Αν αλλάξω CPU και βάλω "AMD Phenom II X6 1075T 3.0 GHz Six Core Socket AM3 125W Box (HDT75TFBGRBOX)" αντί "AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz Quad Core Socket AM3 125W Box Black Edition (HDZ955FBGMBOX)" και αφήσω όλη την υπόλοιπη σύνθεση όπως έχει,δεν θα ήταν καλύτερα; Ξέρω ότι υπάρχει κάποια διαφορά στη τιμή αλλά μπαίνω στο πειρασμό να βάλω κάτι καλύτερο. Όσον αφορά τα ανεμιστηράκια δν έχω ιδέα εάν χρειάζεται να βάλω παραπάνω.Συνήθως πόσα χρειάζοντε για έναν τέτοιο υπολογιστή; Ξέρω ότι μπορεί οι ερωτήσεις να ακούγοντε "γελοίες" αλλά δεν έχω ιδέα τι παίζει μέσα σε μια κεντρική μονάδα...

Δημοσ.

Αν αλλάξω CPU και βάλω "AMD Phenom II X6 1075T 3.0 GHz Six Core Socket AM3 125W Box (HDT75TFBGRBOX)" αντί "AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz Quad Core Socket AM3 125W Box Black Edition (HDZ955FBGMBOX)" και αφήσω όλη την υπόλοιπη σύνθεση όπως έχει,δεν θα ήταν καλύτερα; Ξέρω ότι υπάρχει κάποια διαφορά στη τιμή αλλά μπαίνω στο πειρασμό να βάλω κάτι καλύτερο. Όσον αφορά τα ανεμιστηράκια δν έχω ιδέα εάν χρειάζεται να βάλω παραπάνω.Συνήθως πόσα χρειάζοντε για έναν τέτοιο υπολογιστή; Ξέρω ότι μπορεί οι ερωτήσεις να ακούγοντε "γελοίες" αλλά δεν έχω ιδέα τι παίζει μέσα σε μια κεντρική μονάδα...

Ο εξαπυρηνος είναι ποιο γρήγορος σε σχεδιαστικά προγράμματα ,επεξεργασία εικόνας ,video αλλά στα παιχνίδια είναι πολύ λίγο χειρότερος από το τετραπυρηνο λόγου οτι δεν υπάρχουν ακόμη παιχνίδια που να χρειάζονται 6 πύρινες στο μέλλον όμως μιλάμε για 2-4 χρόνια περίπου θα έχουν βγει .Για μένα δώσε κάτι παραπάνω και πάρε τον Phenom II X6 1075T.

Ανεμιστηράκια δεν χρειάζεται να βάλεις αλλά τα κύρια αυτά που πρέπει να υπάρχουν είναι δυο ένας είσοδος και ένας έξοδος

Δημοσ.

Έστειλα την παραγγελία χθες στο visualstudio και μέχρι σήμερα ήταν σε εκτεμοτητα.σήμερα μιλήσαμε και μου είπαν ότι η οθόνη και η κάρτα γραφικών δεν είναι διαθέσιμες και δεν ξέρουν σε πόσες μέρες θα τα έχουν.όντως κοίταξα και στο site και η διαθεσιμότητα είναι "πάνω από δέκα μέρες".χωρίς να προσδιορίζεται πόσες παραπάνω από 10.επειδή δεν θέλω να περιμένω μισό-ένα μήνα για να πάρω το pc σκέφτηκα να κάνω την σύνθεση από e-shop (που έχει και την οθόνη Dell που θέλω).το ξέρω ότι οι τιμές είναι τσιμπιμενες σε σχέση με το visualstudio αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να περιμένω καιρό.θα θελα μια βοήθεια σε κάποια από τα προϊόντα που δεν είναι ίδια με εκείνα που έχει το visualstudio.το πόσο πρέπει να φτάνει μέχρι 1100 αλλά αυτή τη φορά να μην υπολογίζεται και λειτουργικό (προσπαθώ να καλυψω την οικονομική διάφορα με το visualstudio,οπότε θα καταφυγω σε πιο οικονομικές λύσεις για το λειτουργικό)

Δημοσ.

Δεν είναι ανάγκη να το πάρεις από άλλο κατάστημα θα αλλάξουμε την κάρτα γραφικών με μια άλλη άλλης υλοποίησης .Όσον αναφορά την οθόνη μπορείς να την πάρεις και από αλλού;

Δημοσ.

Παρόλα αυτά στο divisionstudio πάλι θα μου αργήσει αρκετές μέρες η παραγγελία διότι βάλανε ένα μήνυμα στο site που λέει ότι λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας οι παραγγελίες θα καθυστερήσουν και ζητάνε την κατανόηση των πελατών. Εάν μπορούσαμε να φτιάξουμε μια εναλλακτική σύνθεση από e-shop κρατώντας τα ίδια προϊόντα από αυτά που είχες προτείνει στη σύνθεση σου και αλλάζοντας τα υπόλοιπα, που δεν υπάρχουν στο κατάστημα του e-shop, με άλλα εξίσου ποιοτικά και συμβατά θα ήμουν ευχαριστημένος. Είναι πιο τσιμπημένες οι τιμές στο e-shop αλλά θά έχω το pc σε 2-4 εργάσιμες (δεν μπορώ να περιμένω πολύ καιρό) και το άλλο πιο σημαντικό για μένα θα έχω και 3ετή εγγύηση για την σωστή λειτουργία του pc,σαν σύνολο, και όχι μεμονομένα για το κάθε προϊόν (πχ κάρτα γραφικών,Ram κτλ) που δίνει η divisionstudio.Απο την άλλη δεν θέλω να προσθέσουμε λειτουργικό στη σύνθεση του e-shop, οπότε τα 109 ευρώ του λειτουργικού, θα καταμεριστούν στις τσιμπημένες τιμές του e-shop, άρα ποιοτικά με τα ίδια λεφτά θα βγάλουμε ένα εξίσου "καλό" μηχάνημα. Με το ίδιο σκεπτικό θέλω και το πληκτρολόγιο και ποντίκι να είναι τα πιο φθηνά που διαθέτει το κατάστημα (σε λιγο καιρό θα φροντίσω να τα αλλάξω με κάτι καλύτερο). Από τα περιφερειακά το μόνο αξιόλογο που θέλω αυτή τη στιγμή είναι η οθόνη που είπαμε. Εάν μπορούσες να ρίξεις μια ματιά στο e-shop και να μου προτείνεις μια εναλλακτική σύνθεση θα ήμουν υπόχρεος :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...