nkarafo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν επειδή και εμένα μου αρέσουν τα παιχνίδια με πολλούς παίκτες παραθέτω κάποια ενδιαφέροντα που μου άρεσαν και βγάλε συμπέρασμα Wii: New Super Mario Bros Wii - 4 παίκτες Mario Kart Wii - 4 Super Smash Bros Brawl - 4 - χαβαλετζίδικο αλλά δεν έχει τόσο βάθος όσο άλλα fightings Naruto GNT 4 (GameCube) - Υπήρχε στο GameCube αλλά παίζει και στο Wii με 4 χειριστήρια GameCube - fighting έως 4 παίκτες με βάθος GoldenEye 007 Wii - 4 Wii Sports - 4 Wii Sports Resort - 4 αλλά σε λίγα είναι 4 ταυτόχρονα, στα περισσότερα είναι για 2 (χρειάζεται το wii motion plus αλλά λογικά στο wii που θα πάρεις, θα υπάρχει ένα) TV Show King 2 (wiiware) - 4 - Με ερωτήσεις αλλά για ερωτήσεις μακράν το καλύτερο είναι το Buzz στο PS3 Bomberman (wiiware) - 8 - υπάρχει και στις άλλες κονσόλες αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να παίξεις 8πλο (είναι + 4 για τα GameCube χειριστήρια) Tetris - 4 (ίσως και περισσότεροι) - Πιστεύω ότι καλύτερη έκδοση είναι στο Wii. Ειδικά του Ps3 ο χειρισμός είναι λίγο άθλιος Boom Blox Bash Party - 4 - σαν Jenga αλλά έχει και άλλα modes Big Brain Academy - 4 αλλά αν θυμάμαι καλά όχι ταυτόχρονα και οι 4 και μετά υπάρχουν άλλα που δεν τα έχω δοκιμάσει όπως Mario Party, Mario Strikers Charged, WarioWare, κλπ PS3 Little Big Planet 1 - 4 σύντομα και το Little Big Planet 2 - 4 Buzz - 4 (ίσως να είναι καλό και το Μουσικό Buzz) Xbox 360 Halo ODST - 4 - αν δεν κάνω λάθος μέχρι 4 (βασικά δεν το έχω παίξει το συγκεκριμένο αλλά πιστεύω ότι θα είναι καλό) PS3 / Xbox 360 Worms 2 Armaggedon - 4 (υπάρχει και στο wii αλλά καλύτερα στα ps/xbox) Scott Pilgrim - 4 Castle Crashers - 4 Δεν έχω ασχοληθεί με τα ps move, kinect.
ptsiou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 παρε wii να γλιτωσεις την ακτινοβολια και λεφτα για παιχνιδια
Titanomaxos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 ΧΒΟΧ 360 + ΚΙΝΕCT = μακράν ότι καλύτερο κυκλοφορεί.... Το ps3 + move μου που έχω μιλάμε για τρελή ποσότητα σκόνης από πάνω αφού τα περνάς για κουραμπιέδες...
darklordvader77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ρε Titanomaxe πως γινεται 24/7 να βριζεις την Sony και μετα να παιρνεις το πανακριβο Move?? Γιατι την συντηρεις αφου την μισεις?? Εξ αλλου ειτε παρεις ειτε δε παρεις Move παλι θα το εθαβες οποτε..
sarisn Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Xbox 360 + Kinect μακράν Ποιός χρειάζεται controllers εν έτη 2011??
Drop_Dead Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Xbox 360 + Kinect μακράν Ποιός χρειάζεται controllers εν έτη 2011?? Ελπιζω να το εγραψες για πλακα το 2ο σκελος
tsitsibau Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Έχω το wii βέβαια όταν το αγόρασα δεν υπήρχαν τα υπόλοιπα που αναφέρεις. Νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή για παρέα. και αρκετά προσιτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.