Galis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ποια κονσολα μου προτεινετε να παρω για παρεϊστικα και coop games? Για πιο σοβαρο gaming εχω το pc που με ευχαριστει περισσοτερο. Βασικα εχω μπερδευτει πολυ με το wii,ps3 move, kinect. Τι μου προτεινετε για πιο χαβαλε? Δεν με νοιαζουν τοσο τα γραφικα οσο να υπαρχουν αστεια games (mario παιζω χαλαρα)
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Θ σου ελεγα να πας καρφι για xbox360 kinect
Drop_Dead Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 xbox 360 kinect ή αλλιως wii ( new super mario bros,wario smooth moves , mario party,super smash bros,mario kart) αλλα θα χρειαστει να αγορασεις και τα wii remotes oποτε θα ειναι πιο ακριβο απ το kinect που δεν χρειαζεται χειριστηρια.
mcrenas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Γιαυτο που ψαχνεις η καλυτερη λυση ειναι wii.. Εχει τρελο γελιο αν μαζευεις παρεα.. Τα χειριστηρια μπορεις να τα παρεις κινεζικα με πολυ μικρο κοστος και καμια μα καμια διαφορα λειτουργικοτητας.
Galis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 αρα αποκλειουμε για αρχη το ps3 move... wii ή kinect λοιπον
Galis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 απο delay ποιο απο τα δυο "χανει" πιο πολυ?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Φιλε μου ,το wii δεν νομζιω να σου κανει δουλεια.Ναι ,ωραιο δεν λεω αλλα σοβαρο παιχνιδι δεν εχει βγαλει ακομα,και στο wii θες χειρηστηριο ,κατι το οποιο δεν το θες στο kinect.Επισης το κινεκτ μολις βγηκε και ειναι ολοι ευχαριστημενοι.Με λιγα λογια στο μελλον ειδικα το κινεκτ θα κανει λογικα παπαδες. Παντως αν το θες αυτη την στιγμη[αμεσα,δεν μπορεις να περιμενεις ουτε μερα],τωρα ειναι καλυτερο το wii ,λογω περισσοτερων τιτλων.Παντως σε θεμα γραφικων ,με την καμια το wii δεν θα σου βγαλει καλυτερα απο το kinect.
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 πριν κανα μηνα θα σου ελεγα το wii, αφοτου ειδα το γελιο που εχει το kinect αλλαξα γνώμη... Ωστόσο το wii "πειραζεται" πιο ευκολα αποτι εχω καταλαβει και εχεις πολλα παιχνιδια στη διαθεση σου...
NickTG Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Φιλε μου ,το wii δεν νομζιω να σου κανει δουλεια.Ναι ,ωραιο δεν λεω αλλα σοβαρο παιχνιδι δεν εχει βγαλει ακομα, Το κακόμοιρο.... Μα να μην έχει ένα σοβαρό παιχνίδι....
billstamaniac Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 xbox 360 + kinect μακραν χτυπα κ το kinect sports κ θα λιωσετε δοκιμασε co-op στο beach volley κ θα με θυμηθεις
glad1at0re Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δεν τίθεται καν θέμα. Το Kinect είναι νέα γενιά, δε συγκρίνεται με move και Wii. Επίσης μετά από 20 χρόνια στο PC gaming με απέχθεια για τις κονσόλες, μπορώ να πω ελεύθερα πλέον από το 2007 που αγόρασα xbox, ότι το πραγματικό gaming είναι στις κονσόλες. +2 για Kinect Sports!
Luxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Πως λειτουργει το Κinect με αισθητηρες; Θελει ειδικη τηλεοραση;
nyne Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 δεν θελει ειδικη τηλεοραση,θελει να εχεις 2,5 μετρα χωρο,δουλεύει με υπερυθρες και δεν χρειαζεται κατι αλλο.προσφατα το πηρα και εγω και τα σπαει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.