Evgenios1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα. Σκεφτομαι να φτιαξω ενα προγραμμα κοινοχρηστων. Το ξερω οτι μπορει να γινει σε excel αλλα δεν με ενδιαφερει. Τεσπα, κοιταζοντας ενα αποκομμα απο τα κοινοχρηστα εχω καταλαβει οτι το καθε διαμερισμα εχει καποιους συντελεστες που μετρουνται σε χιλιοστα, μερικοι ειναι σταθεροι (πχ δεη,νερο) και αλλοι οχι (πχ αυτονομη θερμανση). Αρα τα κοινοχρηστα μου βγενουν καπως ετσι ((νερο 100ευρω + δεη 100ευρω) * 81 χιλιοστα) / 1000 χιλιοστα της πολυκατοικιας = Χ Συντηρηση του ασανσερ 100 ευρω * 50 χιλιοστα) /1000 = Υ Ν.. συνολο Χ+Υ+ Ν = ποσο Οι αποριες μου ειναι (στο αποκομμα που εχω ανεβασει): α) Το ρευμα για το ασανσερ παει στο συντελεστη των κοινοχρηστων; β) Στο συντελεστη του ασανσερ παει μονο η συντηρηση και η επισκευη του; γ) Τα ρολογια της αυτονομης θερμανσης μετρανε ωρες ή αεριο; δ) Ο συντελεστης του boiler ειναι σταθερος; (ειναι στο βιβλιο της πολυκατοικιας ε) Η γραμμη που λεει "ΙΣΟΜΟΣΑ" τι ειναι; Οπως και το "ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ Κ100-Α100-Θ100;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.