Προς το περιεχόμενο

Αγρορά MOtherBoarD

G-pal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά, θέλω να στήσω ένα νέο pc και θέλω μητρική.

To θεωρό το σημαντικότερο κομμάτι γιατί αργότερα μπορεί να θέλω να του αλλάξω επεξεργαστή για αναβάθμιση κτλ και θέλω να γίνεται.

Θέλω να είναι γνωστή μάρκα Asus, Gigabyte κτλ. Δεν θέλω να έχει πάνω ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Δεν με πειράζει αν έχει πάνω του κάρτα ήχου.

Περιμένω τις προτάσεις σας..!!

** Μην με ρωτήσετε σε τι κουτί θα του βάλω ή τι τροφοδοτικό, όλα αυτά θα έρθουν αργότερα. thnx

Δημοσ.

Δηλαδή θα πάρεις μητρική τώρα και αργότερα θα βάλεις επεξεργαστή, μνήμες κλπ; Απλά θα αγοράσεις μία mobo να κάθεται;

Ή έχεις κάποιον επεξεργαστή που θες να μπει πάνω για τώρα και βλέπεις μετά;

Mε προβληματίζει το σκεπτικό σου λίγο. :huh:

Δημοσ.

Δεν έχω λεφτά να τα πάρω όλα μαζί :P Και λέω ρε παιδί μ σε διάστημα ενός με 2 μήνες να έχω στήσει το κουτί μου.. σιγά σιγά βρίσκοντας προσφορές, ( πχ σήμερα μπορεί το e-shop στο crazy να βγάλει καλές ram) κάπως έτσι ;)

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδή θα πάρεις μητρική τώρα και αργότερα θα βάλεις επεξεργαστή, μνήμες κλπ; Απλά θα αγοράσεις μία mobo να κάθεται;

Ή έχεις κάποιον επεξεργαστή που θες να μπει πάνω για τώρα και βλέπεις μετά;

Mε προβληματίζει το σκεπτικό σου λίγο. :huh:

Οντως δεν ακουγεται πολυ λογικο αν ισχυει το "κομματι-κομματι", αλλα been there.Προ 6-7ετιας ειχα χτισει ενα pc σε διαστημα νομιζω 3 μηνων λογω οικονομιας, με αρχη τις μνημες μετα επεξεργαστη και τελευταια τη μητρικη, με οτι καλυτερο μπορουσε ν αντεξει η τσεπη μου τη δεδομενη στιγμη που επαιρνα το καθε part.Οταν ολοκληρωθηκε ειχα καταληξει να εχω ενα αρκετα καλο high end συστημα μεσα σε ενα midi κουτι που θα ντρεποταν να μπει κατεβαστηριrolleyes.gif

Υποθετω λοιπον πως ο ts θελει μητρικη που θα αντεχει στο μελλον.Τωρα απο socket δεν ξερω αν μπορεις να βασιστεις σε καποιο για μελλοντικα upgrades cpu,αλλα τουλαχιστον φροντισε να χεις usb 3.0 πανω.

Δημοσ.

έτσι ακριβώς, αυτή την βδομάδα μ περισσεύουν 100 ευρώ. δεν παίρνω ένα ολοκληρωμένο υπολογιστή αλλά παίρνω όμως την καλύτερη MoBo

Δημοσ.

εχεις υποψιν σου, που περιπου θα κινηθεις συνολικα?

το μηχανημα θα το στησεις μονος σου?

αφου θες ΙΝΤΕΛ, παρε 2 προτασεις φρεσκιες φρεσκιες!!

http://www.skroutz.gr/s/311459/Asus-P8H67-M-PRO.html

http://www.skroutz.gr/s/310384/Gigabyte-GA-PH67-UD3.html

Δημοσ.

Πολύ καλές επιλογές θα τις κοιτάξω πιο προσεκτικά και θα σας πω..

σκέφτομαι προς τ παρόν : σκληρός γύρω στα 70-80 θέλω να είναι από 1 TB και πάνω μάρκα WD μάλλον

Ram κανένα 50άρι το ανώτερο ( 4Gb )

Γραφικά 70-80 max ( να έχει πάνω hdmi και να αντέχει να παίξει χωρίς προβλήματα HD ταινίες)

επεξεργαστή δεν ξέρω ακόμα..

Κουτί + τροφοδοτικό θα δω γιατί παίζει να χρησιμοποιήσω ενός φίλου ή ένα παλιό δικό μου ή να αγοράσω new.

Δημοσ.

Εχει δικιο ο rafail,τωρα ειναι περιοδος αναμονης.Και ξεχασε τις ευκαιριες δεν υπαρχουν πια,τις πατησε το τραινο.Ευκαιριες μονο για παλιο hardware,οποτε δεν αξιζει τον κοπο,κανε οικονομιες και περιμενε σε 6 μηνες περιπου.Η υπομονη ειναι αρετη καταναλωτικα ειδικα τωρα που ειμαστε σε μεταιχμιακη περιοδο.

Εκτος και εισαι μαιτρ του ποδοσφαιρικoυ στοιχηματος και τα αυγατισεις. :devil:

Δημοσ.

πολύ ωραίες οι προτάσεις σου cabdik.. μου αρέσουν και οι 2.. Καμιά άλλη πρόταση παιδιά γιατί μάλλον από δευτέρα αρχίζω τις παραγγελίες :shock: :shock: :shock: :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...