Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Οπότε, γιατί να μη φτιάξουμε τα ΕΦΦΕ σε μια ταινία ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ; Είναι παρόμοιας λογικής ερώτηση με την "γιατί έχει σημασία η φωτογραφία στα ντοκυμαντέρ"; Βασικά αυτό που ήθελα να γράψω (δεν εκφράστηκα σωστά) είναι το εξής: Αποφασίζουν κάποιοι τύποι ότι έχουν 100 μύρια στην άκρη για να φτιάξουν μια καινούργια ταινία. Και σκέφτονται "λοιπόν, με τα λεφτά αυτά θα μπορέσουμε να έχουμε καταπληκτικά εφφέ. Τι να γυρίσουμε; Για σιγουριά, ας πάμε σε κάτι δοκιμασμένο: ας κάνουμε το Star Wars που ξέρουμε ότι είναι πολύ καλή ταινία". Αυτό που θα δανειστούν από το Star Wars είναι προφανώς το σενάριο και συγκεκριμένα η σεναριακή ιδέα (εκτός αν οι διάλογοι είναι ολόιδιοι, που γίνεται και αυτό). Δε θα δανειστούν ούτε τους ηθοποιούς, ούτε την σκηνοθεσία, ούτε τη μουσική επένδυση, ούτε μπλα μπλα μπλα. Και ρωτάω εγώ: Το καλύτερο στοιχείο, δηλαδή, του Star Wars ήταν το σενάριό του και χρειάζεται να το ξαναγυρίσουμε; Τι είναι; Αρχαία τραγωδία και φοβόμαστε ότι δεν ειπώθηκαν όσα είχαν να ειπωθούν στα πρώτα Star Wars; Άλλα καλά σενάρια δεν υπάρχουν για να γίνουν ταινίες; Υποτίθεται ότι υπάρχει πρόβλημα ιδεών; Είμαι σίγουρος ότι πολλοί εδώ πέρα έχουν στο μυαλό τους ένα κάρο σενάρια (πχ από παιχνίδια) που πολύ θα ήθελαν να δούνε σε μια καλογυρισμένη ταινία με υπέροχα εφφέ. Να ρίξεις τα 100 μύρια στο Star Wars γιατί; Επειδή θα πάει περισσότερος κόσμος να το δει, λόγω ονόματος; Εμάς τους θεατές τι μας νοιάζει αυτό;
freelancer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ για τα σχόλια παιδιά.Ο λόγος που ξεκίνησα το θέμα είναι επείδή το είπα σε δύο φίλους μου και πέσαν να με φάνε ( είναι λίγο fanboys βεβαια, πιο πολυ απο μένα ) και απλά ήθελα να δω αντιδράσεις. Δεν έχω ακούσει συγκεκριμένη φήμη οτι θα γίνει, αλλα χόλυγουντ είναι αυτό οπότε νομίζω θα συμβεί αργά η γρήγορα. Αυτό που είπε ο Parsifal θα ήταν όντως καλύτερο απο απλά remake , κάτι σε old republic .
Sugizo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 χωρίς να έχω διαβάσει την παρακάτω δήλωση ανέφερα το 3D πιο πάνω, τι ήθελα και έψαξα! The entire Star Wars film saga is to be converted into 3D, director George Lucas has announced. Link θα βγάλει όλα τα star wars σε 3D ο λακαμας, τελικά "Την δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς" είναι κι όχι το ανάποδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάω να δω κάποια από τα 6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Από το να γυριστούν remakes, θα προτιμούσα να δω κάτι νέο. Υπάρχει ένα κάρο υλικό για να γίνει reboot του κινηματογραφικού σκέλους του franchise. Θα ήθελα π.χ. να δω Old Republic-era ιστορίες. εγώ αντιθέτως θα προτιμούσα New Republic, δλδ τη συνέχεια της ιστορίας που είναι και έτοιμη (σεναριακά) δώστε Yuuzhan Vong στο λάο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.