freelancer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ποια είναι η άποψη σας? Πρέπει να γίνει remake της πρώτης τριλογίας? Προσωπική μου άποψη είναι οτι δεν έχει να χάσει κάποιος απο ενα remake. Οι Παλιές ταινίες θα παραμείνουν εκεί για όποιον τις προτιμάει αλλά εγω προτιμώ αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=bPLXwrj7i7Q&feature=related
Sugizo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ποια είναι η άποψη σας? Πρέπει να γίνει remake της πρώτης τριλογίας? Προσωπική μου άποψη είναι οτι δεν έχει να χάσει κάποιος απο ενα remake. Οι Παλιές ταινίες θα παραμείνουν εκεί για όποιον τις προτιμάει αλλά εγω προτιμώ αυτό: εννοείς το 4,5 και 6 έτσι ? κοίτα, δεν ξέρω εάν χρειάζεται remake από την στιγμή που αγαπημένα star wars είναι τα παλιά κι όχι κάποιο από τα νέα. Αμα κάτσεις και τα δεις όλα σε μια μέρα, ακόμα και σήμερα τα παλιά κάνουν μεγαλύτερη εντύπωση. Να πω ότι τα πρόλαβα την δεκαετία του 80 ? όχι, το 4 το είδα μετά το 1 να φανταστείς.
Iron Maiden UK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Αμα κάτσεις και τα δεις όλα σε μια μέρα, ακόμα και σήμερα τα παλιά κάνουν μεγαλύτερη εντύπωση Συμφωνώ απόλυτα.. Οπως και με Indiana Jones,terminator,predator,alien και πολλά άλλα..
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Τι νόημα έχουν τα remake; Λες και το ζήτημα είναι τα εφφέ, αλλά αυτό που μας λείπει είναι τα καλά σενάρια; Σιγά το σενάριο που έχει το Star Wars, πέραν δηλαδή του ότι είναι δανεικό (όπως πάντα και όλα άλλωστε). Το ζήτημα για μια καλή ταινία, είναι όλα: σκηνοθεσία, ηθοποιοί, μουσική κτλ Αν δεν έπαιζε ο Χάρισον Φόρντ τον Χαν Σόλο, θα είχε το Star Wars την ίδια επιτυχία; Αν δεν είχε γράψει τη μουσική ο τεράστιος John Williams (που καθόλου τυχαία έχει γράψει ακόμα μουσική για τα Jaws, Indiana Jones, E.T., Jurassic Park και έχει ο θεός); Γενικά τι το θέλουμε το remake;
freelancer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Προσωπικά τα εφφε και οι σκηνές δράσεις είναι το μεγαλύτερο πρόβλημμά μου. Δεν συγκρίνονται οι μάχες στις παλιές ταινίες και στις καινούργιες. Τώρα η ιστορία και οι ηθοποιοί μια απο τα ίδια μου φάνηκαν. Είχες και καλούς (Harrison Ford , Ewan Mac Gregor,Alec Guiness, Christopher Lee) αλλα και κακούς( Mark Hamill - Christensen). Αλλά επειδή ειναι κατα βάση ταινίες δράσης νομίζω θα πρεπε να ξαναφτιαχτούν. Οσον αφορα το οτι τα παλια ειναι τα αγαπημένα , δεν νομίσω πως ισχύει , μόνο σε μεγαλύτερους σε ηλικία.
Sugizo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 μόνο σε μεγαλύτερους σε ηλικία. 26 είμαι δε με λες και παππου, γενικά σε οποιον αρέσουν περισσότερο τα 1,2,3 είναι άτομα των εφε, όχι ότι είναι κακό, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. αλλα, όπως τα παλιά είχαν επαναστατικά εφέ για την εποχή τους απαιτώ εάν γίνουν remake να έχουν το ίδιο επαναστατικά εφέ κι όχι απλά να λέει ένα 3D στο τέλος του τίτλου και καθάρισες, γιατί στο 1,2,3 δεν έδειξε τίποτα απόλυτος το καινούργιο σε σχέση με την τότε εποχή, απλά ήταν ωραία.
Lucifer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Λες και το ζήτημα είναι τα εφφέ Σιγά το σενάριο που έχει το Star Wars Οπότε, γιατί να μη φτιάξουμε τα ΕΦΦΕ σε μια ταινία ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ; Είναι παρόμοιας λογικής ερώτηση με την "γιατί έχει σημασία η φωτογραφία στα ντοκυμαντέρ";
Mvpgr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Εγώ χωρίς να είμαι fan των εφφέ γενικά στις ταινίες, βαριέμαι να δω τα 4-5-6. Έχω καταφέρει να δω τα 4-5, αλλά πιο πολύ γελούσα με την αφέλεια και την αθωότητά τους. Σενάριο πρακτικά ανύπαρκτο, λογικά άλματα από δω ως το death star, χαρακτήρες επιφανιακοί σαν αλουμινόχαρτα κτλ κτλ. Αντίθετα τα 1-2-3 (περισσότερο τα 2-3) έχουν πιο "ενήλικο" σενάριο, καλύτερους και σταθερότερους χαρακτήρες, και πιο λογική ροή... Άποψή μου και οι περισσότεροι διαφωνούν, αλλά δεν καταλαβαίνω προς τι όλος ο χαμός για την σειρά-τριλογία. Ακόμα και για την εποχή της, το Alien είναι απείρως καλύτερο... Εν κατακλείδι, αν είναι να κάνουν remake, ας είναι πραγματικό remake με καλύτερους κυρίως χαρακτήρες και όχι απλή επανάληψη με νέα εφφέ...
parsifal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Από το να γυριστούν remakes, θα προτιμούσα να δω κάτι νέο. Υπάρχει ένα κάρο υλικό για να γίνει reboot του κινηματογραφικού σκέλους του franchise. Θα ήθελα π.χ. να δω Old Republic-era ιστορίες.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 +1000 για remake με Will Ferrel σε ρόλο Luke Skywalker, Vin Diesel ως Darth Vader και ίσως Martin Lawrence για Han Solo..
Deponakias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 +1000 για remake με Will Ferrel σε ρόλο Luke Skywalker, Vin Diesel ως Darth Vader και ίσως Martin Lawrence για Han Solo.. χαχαχαχαχ παρωδια του stars wars θα ηταν αυτο παρα remake
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Από το να γυριστούν remakes, θα προτιμούσα να δω κάτι νέο. Υπάρχει ένα κάρο υλικό για να γίνει reboot του κινηματογραφικού σκέλους του franchise. Θα ήθελα π.χ. να δω Old Republic-era ιστορίες. +10000 για ταινιες με old republic. Γιατι δεν το σκεφτηκανε αυτο ακομα δεν μπορω να καταλαβω. Γιατι να μεινουμε μονο στα παιχνιδια? Τα full motion video του παιχνιδιου Star Wars: the old republic δειχνει με μεγαλη επιτυχια του τι μπορουν να καταφερουν απο αποψη κανονικης ταινιας. P.S. Επισης μερικοι Darths (Maul, Nihilus, Kreia, Sidious) ειναι απειρα ποιο cool απο τον ρεμπεσκε Darth Vader.
parsifal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 ...απο τον ρεμπεσκε Darth Vader. Ο σαπιοκοιλιάς, ο κρασοκανάτας...
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Η αρχική ερώτηση έχει αφορμή κάποια σχετική φήμη ή είδηση, ή γενικά συζητάμε αν θα μας ενδιέφερε κάτι τέτοιο -κουβέντα να γίνεται; Δεν θέλω πάντως άλλο Star Wars. Ούτε remake ούτε prequel, sequel, spinoff. Γενικότερα, νισάφι πια. (δεν ήμουν ποτέ μεγάλος φαν. Αν και έχω δει τις ταινίες και κάποιες παρωδίες τους, κι έχω παίξει μερικά παιχνίδια σχετικά με το γενικότερο σύμπαν της σειράς).
oneofthem Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 όχι απλώς συζήτηση κάνουμε, εξάλλου αν είναι να βγει κάτι θα είναι η sequel τριλογία (που δεν το βλέπω εκτός αν γίνει εξαναγκαστικά λόγω χρεών πχ) κι εμένα μου άρεσαν τα πρώτα και όταν τα είχα δει παλιά και όταν τα ξαναείδα μαζεμένα (πριν μερικά χρόνια) αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι star wars fan (ή και star trek αντίστοιχα), δεν τα θεωρώ αριστουργήματα, ταινιάρες κτλ αν συγκρίναμε τα παλιά με κάτι αντίστοιχο σήμερα μάλλον θα ήταν στα κυβικά κανενός blockbuster τύπου transformers και ίσως αρκετά πιο κάτω, απλά τα space war sci fi είναι πολύ ακριβά και πολύ λίγα οπότε δεν υπάρχει ανταγωνισμός για σύγκριση όμως δεν με πειράζει να δω κάτι καινούριο γιατί όπως είπα είναι σχετικά σπάνιο είδος οπότε ότι βγει είναι και καλοδεχούμενο θα προτιμούσα όμως να βγει η sequel τριλογία ή μια prequel τριλογία όπως είπε και ο paredwse παρά να ξαναδώ τα ίδια σε καλύτερη εικόνα και χειρότερα (αφού δεν γίνεται να κρατηθεί στο παλιό σενάριο και να πετύχει σήμερα) για μένα όμως ο lucas δεν είναι και τπτ ιδιαίτερο, έχω κακή άποψη για αυτόν και δεν τον έχω ικανό να μπορέσει να ανταπεξέλθει ούτε στο ελάχιστο των σημερινών απαιτήσεων και αυτό φαίνεται και από την απόδοση των Ι,ΙΙ,ΙΙΙ σε σχέση με την προσπάθεια που κατέβαλαν, για μένα ήταν παταγώδης η αποτυχία και δείχνει ανικανότητα για να γίνει κάτι καλό στο μέλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.