Προς το περιεχόμενο

Από γραμμή Forthnet σε ΟΤΕ

moldovan20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας . Αυτή τη στιγμή έχω γραμμή forthnet 24άρα και έχω 2 λογαριασμούς απλήρωτους σύνολο 100€ και όπως είναι το λογικό μου το κόψαν αλλά δε μου πείραν τη γραμμή (το έχουν κάνει σε φίλη μου) .

Από ότι βλέπω όμως έχει βγάλει η conn-x προσφορά 12€ το μήνα η 24άρα για φοιτητές .Άμα πάω τη Δευτέρα και κάνω την αίτηση στον ΟΤΕ μπορούν να μου διακόψουν αυτοί τη γραμμή της forthnet ?

Η 12μηνη δέσμευση στη forthnet έχει τελειώσει ,όπως καταλαβαίνεται το θέμα γίνετε για να περάσω σε ΟΤΕ πρώτη φορά και να καθυστερήσω τα 100€ στη forthnet αλλά και να μην είμαι χωρίς internet :lol:

Δημοσ.

Απόσω ξέρω δεν σου κάνει καμία εταιρία διακοπή αν πρώτα δεν έχεις ξεχρεώσει τα πάντα σε αυτήν.

Τέλος ο ΟΤΕ θα σου δώσει γραμμή 12 ευρώ + 15 πάγιο/μηνα

Δημοσ.

Απόσω ξέρω δεν σου κάνει καμία εταιρία διακοπή αν πρώτα δεν έχεις ξεχρεώσει τα πάντα σε αυτήν.

Τέλος ο ΟΤΕ θα σου δώσει γραμμή 12 ευρώ + 15 πάγιο/μηνα

Για το πάγιο το γνωρίζω ακόμα και έτσι όμως πάλι συμφέρει για μεταφορά σε ΟΤΕ .Η forthnet τουλάχιστον κάνει διακοπή γραμμής χωρίς να σε ενημερώσει κιόλας αν έχεις ανεξόφλητο λογαριασμό .

Δημοσ.

η forthnet αγαπητε μου θα σου στείλει εξώδικο αν δεν πληρώσεις εντός εξαμήνου... Ρίξε μια ματια στο φόρουμ να δεις. Εδω έστειλε σε συνδρομητές που ειχαν φύγει και ειχαν πληρώσει κανονικα εδω και 2-3 χρόνια...

Επίσης η γραμμη σου δε θα αποδεσμευθεί συνεπώς πας για νέα συνδεση στον ΟΤΕ οπερ καπου 75 ευρώ τέλη συνδεσης και εγγύηση.

Δημοσ.

Η forthnet φίλε μου δε ξέρει που πάνε τα 4 .. Εδώ μου έκανε ενεργοποίηση γραμμής σε άλλη πόλη ενώ είχα στο ΑΦΜ μου υπόλοιπο 150€ από προηγούμενη σύνδεση και είχαν περάσει 3 χρόνια .. Μέχρι και εγώ το είχα ξεχάσει και όταν πήγα κάποια στιγμή να τα πληρώσω έτσι για να μη φαίνεται στο σύστημα τους η υπάλληλος (γνωστή μου) με ενημέρωσε ότι μετά από τόσο χρονικό διάστημα τέτοιου είδους χρέη παραγράφονται και ότι δεν υπήρχε λόγος να τα πληρώσω όπως και έκανα..

Δημοσ.

Για το πάγιο το γνωρίζω ακόμα και έτσι όμως πάλι συμφέρει για μεταφορά σε ΟΤΕ .Η forthnet τουλάχιστον κάνει διακοπή γραμμής χωρίς να σε ενημερώσει κιόλας αν έχεις ανεξόφλητο λογαριασμό .

Εννοώ αυτό που είπε κ ο Παυλίδης. Οτι δηλαδή δεν θα σου κάνει αποδέσμευση η Forthnet για να σου κάνει νέα σύνδεση ο ΟΤΕ αν δεν την εξοφλήσεις πρώτα.

ps H εξολοκλήρου νέα σύνδεση στον ΟΤΕ είναι 34,91€

Δημοσ.

Εννοώ αυτό που είπε κ ο Παυλίδης. Οτι δηλαδή δεν θα σου κάνει αποδέσμευση η Forthnet για να σου κάνει νέα σύνδεση ο ΟΤΕ αν δεν την εξοφλήσεις πρώτα.

ps H εξολοκλήρου νέα σύνδεση στον ΟΤΕ είναι 34,91€

σωστα. με τη συνδεση ωστόσο προπληρώνεις και ένα παγιο. Ετσι ισχυε πριν μερικα χρόνια τουλάχιστον, τωρα αν το καταργησανε ειναι άλλο θεμα...

Δημοσ.

Στην προσφορά αναφέρει για το δωρεάν εξοπλισμό που σου δίνουν και επίσης λέει δωρεάν τέλη ενεργοποίησης αν αυτό εννοείται .

Δημοσ.

Τέλη ενεργοποίησης adsl σε υπάρχουσα γραμμή τηλεφωνίας. Αν δεν ξεχρεώσεις την Forthnet πρέπει να κάνεις ΝΕΑ σύνδεση τηλεφωνίας

Δημοσ.

Θα πρέπει να κάνεις αίτηση στον ΟΤΕ για μεταφορά γραμμής σε αυτόν.

Για να γίνει αυτό , θα πρέπει να γίνει αίτηση στην ΕΕΤΤ ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες.

Θα πρέπει να δώσει το okay η forthnet , και αυτό δεν πρόκεται να γίνει αν υπάρχουν οφειλές (εκτός αν είναι όντως χειρότερο μπουρδ... απ' ότι φαντάζομαι).

Από εκει και πέρα, για τη μεταφορά της γραμμής υπολόγιζε κανένα 70άρι χωρίς τα τέλη ενεργοποίησης.

Εκτός αν σκοπεύεις να φεσώσεις και τον ΟΤΕ, οπότε στα μεμένια σου. :devil:

Μετά πήγαινε σε internet on demand με HSDPA στικ από καμιά εταιρία κινητής τηλεφωνίας, και στο τέλος σήματα καπνού (το πιο ανέξοδο)..:wub:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...