Προς το περιεχόμενο

Logiteck desktop microphone ( ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ )

pjdark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην με αποκαλείς φίλε μου. Είναι λέξη τεράστιας αξίας για να την χρησιμοποιούν άγνωστοι.

Στο πρόβλημα σου. Κάνε το πακάτω

1.Στην εργαλειομπάρα (εκει που είναι η ώρα) κάνε δεξί κλικ στο ηχείο και διάλεξε Open Volume Control

2.Πήγαινε μενού OPTIONS και διάξεξε PROPERTIES (ιδιότητες)

3.Διάλεξε το στρογγυλό RECORDING αλλά μην πατήσεις ΟΚ

Σε αυτό το παράθυρο και ψηλα ψηλά έχει ένα μενου MIXER DEVICE. Κάνε κλικ να δεις ποιες άλλες συσκευές έχει και γράψε ενώ αναλυτικά ΟΛΕΣ τι συσκευές που εμφανίζει. Επίσης η συσκευή ειναι ενεργή ή ανενεργή (γκρι)

Δημοσ.

Όχι συσκευή εννούσα το sigma tel audio. Δεν μου απάντησες αν ειναι ενεργή ή απενεργοποιημενη (με γκρι χρώμα)

Πριν αρχίσουμε να κοιτάμε drivers έχεις άλλο μικρόφωνο για να δοκιμάσουμε τον υπολογιστή σου ή υπάρχει άλλος υπολογιστής που μπορείς να δοκιμάσεις το logitech μικρόφωνο;

Δημοσ.

To teamviewer το ξέρεις; Αν ναι, στείλε μου με προσωπικό μήνυμα το id και το password για να κάνουμε δουλεια και οχι το χαλασμένο τηλέφωνο.

Δημοσ.

pjpark για να δούμε τι βλέπεις πάρε ένα screenshot το παράθυρο που σου λέει ο isay

Πάτα με το Mouse επάνω στο συγκεκριμένο παράθυρο, μετά πάτα alt+PrtSCn στο πληκτρολόγιό σου και άνοιξε τη ζωγραφική και κάνε paste. Σώσε το και ανέβασέ το

edit: Ωπ καλύτερη ιδέα το Teamviewer δουλεύει σίγουρα :P :P

Δημοσ.

δεν το ξερω...λοιπον για να μη σε κουραζω αλλο καλυτερα να το αφησουμε θα ο επιστρεψω πισω και μετα θα δω τι θα κανω...οσο για τη βοηθεια και το χρονο που αφιερωσες σε ευχαριστω παρα πολυ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...