Προς το περιεχόμενο

Logiteck desktop microphone ( ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ )

pjdark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μόλις αγόρασα ένα μικρόφωνο και δεν ξέρω πώς να το εγκαταστήσω.....με λιγα λόγια θα ήθελα την βοήθειά σας....

Δημοσ.

Τι βύσμα σύνδεσης έχει; Το κλασσικό ροζ; Αν ναι τοτε δεν θέλει εγκατάσταση. Απλά κουμπώνεις το βύσμα στην αντίστοιχη ροζ υποδοχή στο πίσω μέρος του υπολογιστή σου ή στην αντίστοιχη υποδοχή του φορητού σου.

Δημοσ.

έχει το κλασικό ροζ βύσμα ναι...το σύνδεσα και τίποτα....όταν και καλά το ενεργοποιώ το microphone και πάλι τίποτα γιατί???

Δημοσ.

Όταν το σύνδεσες ΠΩΣ δοκίμασες να δεις αν λειτουργεί; Άρχισες να μιλας και περίμενες να ακουσεις τη φωνή σου;

Γράψε και τι λειτουργικό έχεις και τι γλώσσα.

Δημοσ.

Μιλάς και περιμένεις να ακούσεις τη φωνή σου απο τα ηχεία; (isay what u said?)

Πήγαινε Πίνακας ελέγχου -> Ήχοι και συσκευές ήχου/αναπαραγωγής (ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι ακριβώς)

Στην καρτέλα φωνή έχει ένα τεστ για το μικρόφωνο.

Αν δεν θυμάμαι καλά και δε το βρίσκεις περίμενε τον isay που είναι expert σ' αυτά

Δημοσ.

εχει on off το ανοιγω μιλω και τπτ

λειτουργικο windows xp γλωσσα ελληνικα

1.Βάλε το στο ON και μην το βάλεις ξανά στο off για οσο κανουμε τις δοκιμες

2.Πήγαινε Εναρξη -> Εκτέλεση

3.Γράψε sndrec32.exe και πάτα ENTER

4.Πατα το rec και αρχισε να μιλας

5.Σταματα το και πατα το play για δεις αν ακους τη φωνη σου

Αν δεν δουλεψει θα δουμε τις ιδιότητες ήχου.

Edit: Μια χαρά τα λεει το παλικάρι (karmen1983 :lol: ). Απο εκει βλέπουμε τις ιδιότητες ήχου.

Δημοσ.

δεν δούλεψε

Δεν δούλεψε αυτό που σου είπε η karmen ή αυτό που σου πρότεινα εγω;

o isay ποιος είναι ???

Άραγε να συνεχίσω το support;

Δημοσ.

ναι καλύτερα να συνεχίσεις..

Δηλαδή κατάλαβες ποιος είμαι;

Επιβεβαίωσε μου κάτι σημαντικό. Το ροζ βύσμα το σύνδεσες στην αντίστοιχη ροζ υποδοχή ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ του υπολογιστή, σωστά;

Στις παρακάτω οδηγίες θα κάνεις μόνος σου τις μεταφράσεις στα ελληνικά όπου χρειάζεται.

1.Στην εργαλειομπάρα (εκει που είναι η ώρα) κάνε δεξί κλικ στο ηχείο και διάλεξε Open Volume Control

2.Πήγαινε μενού OPTIONS και διάξεξε PROPERTIES (ιδιότητες)

3.Διάλεξε το στρογγυλό RECORDING και στα τικ που ειναι παρακάτω επιβεβαίωσε οτι έχει τικ στην επιλογη Μικρόφωνο. Τώρα πάτα ΟΚ.

4.Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, αύξησε τέρμα πάνω το ποντεσιόμετρο του μικροφώνου και ΒΑΛΕ τικ στο SELECT (αν το έχει ΜΗΝ το βγάλεις)

Δοκίμασε πάλι αυτό που σου είχα πει νωρίτερα (με την ηχογράφηση στο sndrec32.exe)

Δημοσ.

και πάλι τίποτα φίλε μου...τα έκανα όλα όπως ακριβώς τα είπες και τίποτα...

ναι το βύσμα το σύνδεσα σωστά...

Δημοσ.

βρε μπας και έχεις 2 κάρτες ήχου; Η μία ενσωματωμένη στη μητρική και η άλλη πρόσθετη; Πόσα ροζ βύσματα έχει πίσω το κουτί;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...