ravend Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 δεν υπάρχει,ίσως θέλει κάποιο χρόνο να επεξεργαστεί.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 δεν υπάρχει,ίσως θέλει κάποιο χρόνο να επεξεργαστεί. Πιθανον...Σε δικια μου παλια αγγελια υπαρχει και δουλευει.
nikos21aek Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Άκυρο.Ερώτηση για αγγελίες πήγα να κάνω αλλά μόλις είδα την δυνατότητα νέας υποβολής.
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι αν μπορώ να δημοσιεύσω στην κατηγορία θέσεις εργασίας αγγελία για εναν γνώστο μου που θέλει να κάνει μαθήματα στην αγγλική γλωσσα η πρέπει να ειμαι εγω ο ίδιος στην αγγελία. Ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δεν απαγορεύεται από τους κανόνες, ούτε εφαρμόζουμε κάποια άγραφη πολιτική απαγόρευσης τέτοιων αγγελιών.
MessengerOfGood Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Όταν σε υπάρχουσα αγγελία κάνουμε "νέα υποβολή" μετράει σαν καινούρια που υποβλήθηκε μέσα στην εβδομάδα; Δεν απαγορεύεται από τους κανόνες, ούτε εφαρμόζουμε κάποια άγραφη πολιτική απαγόρευσης τέτοιων αγγελιών. Συγγνώμη, είναι κάπου μαζεμένοι οι κανόνες για αγγελίες; (για να μη σας ζαλιζουμε άδικα...)
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Και γω μάλλον για μια αγγελία που έχω την έχω ανανεώσει αρκετές φορές,και δεν μπορώ να βάλω άλλη..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Όταν σε υπάρχουσα αγγελία κάνουμε "νέα υποβολή" μετράει σαν καινούρια που υποβλήθηκε μέσα στην εβδομάδα; Συγγνώμη, είναι κάπου μαζεμένοι οι κανόνες για αγγελίες; (για να μη σας ζαλιζουμε άδικα...) Σβηνεται η καταχωρηση της απο την παλια ημερομηνια και μεταφερεται αυτουσια στην κορυφη, σα να κανεις bump. Μετα μπορεις να την επεξεργαστεις φυσικα! Νομιζω οτι ουτε ο αριθμος εμφανισεων της αγγελιας αλλαζει. Αλλα ναι, μετραει σαν καινουρια φυσικα.
Thanos233 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 γειας παιδια. χρειαζομαι βοηθεια με τις αγγελιες. εχω ηδη βαλει 2 αγγελιες απο τη μερα που γραφτηκα( πριν 4 μερες ) και τωρα μου λεει οτι δεν μπορω να βαλω αλλη αγγελια. μποορει καποιος να μου εξηγησει τιι παιζει ακριβως ? ευχαριστω
wizzy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν απατώμαι, υπάρχει όριο 2 αγγελιών ανά εβδομάδα. Edit: Δεν απατώμαι. Δες την ερώτηση #9.
Thanos233 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστω πολυ! επισης θελω να ρωτησω και κατι αλλο.. μπορω να διαγραψω μια αγγελια εκτος απο το να την κλειδωσω?
bluesattack Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Mπορεις να κανεις edit το περιεχομενο και τον τιτλο.Να την διαγραψεις τελειως σαν θεμα οχι.
mentoras99 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Το 'κλειδωμα αγγελιας', τελικα τι σημαινει και τι σκοπο εξυπηρετει? Πως μπορω να προσθεσω την αγγελια μου στις συνδρομες των θεματων μου;
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Το 'κλειδωμα αγγελιας', τελικα τι σημαινει και τι σκοπο εξυπηρετει? Πως μπορω να προσθεσω την αγγελια μου στις συνδρομες των θεματων μου; Σημανει οτι πουληθηκε το αντικειμενο ή αλλαξε γνωμη ο πωλητης ωστε να μην μπερδευοντε οι υποψηφιοι αγοραστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.