Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Αγγελιες

strat92man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι αν μπορώ να δημοσιεύσω στην κατηγορία θέσεις εργασίας αγγελία για εναν γνώστο μου που θέλει να κάνει μαθήματα στην αγγλική γλωσσα η πρέπει να ειμαι εγω ο ίδιος στην αγγελία.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν απαγορεύεται από τους κανόνες, ούτε εφαρμόζουμε κάποια άγραφη πολιτική απαγόρευσης τέτοιων αγγελιών.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν σε υπάρχουσα αγγελία κάνουμε "νέα υποβολή" μετράει σαν καινούρια που υποβλήθηκε μέσα στην εβδομάδα;

Δεν απαγορεύεται από τους κανόνες, ούτε εφαρμόζουμε κάποια άγραφη πολιτική απαγόρευσης τέτοιων αγγελιών.

Συγγνώμη, είναι κάπου μαζεμένοι οι κανόνες για αγγελίες; (για να μη σας ζαλιζουμε άδικα...)

• Moderators
Δημοσ.

Όταν σε υπάρχουσα αγγελία κάνουμε "νέα υποβολή" μετράει σαν καινούρια που υποβλήθηκε μέσα στην εβδομάδα;

Συγγνώμη, είναι κάπου μαζεμένοι οι κανόνες για αγγελίες; (για να μη σας ζαλιζουμε άδικα...)

Σβηνεται η καταχωρηση της απο την παλια ημερομηνια και μεταφερεται αυτουσια στην κορυφη, σα να κανεις bump. Μετα μπορεις να την επεξεργαστεις φυσικα!

Νομιζω οτι ουτε ο αριθμος εμφανισεων της αγγελιας αλλαζει.

Αλλα ναι, μετραει σαν καινουρια φυσικα.

Δημοσ.

γειας παιδια. χρειαζομαι βοηθεια με τις αγγελιες. εχω ηδη βαλει 2 αγγελιες απο τη μερα που γραφτηκα( πριν 4 μερες ) και τωρα μου λεει οτι δεν μπορω να βαλω αλλη αγγελια. μποορει καποιος να μου εξηγησει τιι παιζει ακριβως ? ευχαριστω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το 'κλειδωμα αγγελιας', τελικα τι σημαινει και τι σκοπο εξυπηρετει?

Πως μπορω να προσθεσω την αγγελια μου στις συνδρομες των θεματων μου;

Δημοσ.

Το 'κλειδωμα αγγελιας', τελικα τι σημαινει και τι σκοπο εξυπηρετει?

Πως μπορω να προσθεσω την αγγελια μου στις συνδρομες των θεματων μου;

Σημανει οτι πουληθηκε το αντικειμενο ή αλλαξε γνωμη ο πωλητης ωστε να μην μπερδευοντε οι υποψηφιοι αγοραστες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...