Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Αγγελιες

strat92man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδια έβαλα 2 Αγγελιες..αλλα τα πουλησα την ιδια μέρα τα πράγματα και συνεχίζουν να μου στέλνουν μυνηματα.;;!!!!! πως γίνεται να διαγραψω την αγγελια ;;; και ακόμη θέλω να βάλω αλλη αλλα δεν μπορω γιατι ; εχω αρκετα πράγματα για διώξιμο... :P

Δημοσ.

Μπορεις να διορθωσεις την αγγελια οτι πουληθηκαν οτι ειχες για πωληση.Δεν μπορω βεβαια να εγγυηθω οτι θα το δουν και θα σταματησουν τα pm. Διαγραφη δεν μπορεις να κανεις εκτος και το ζητησεις με pm σε καποιο moderator.

Δημοσ.

Πηγαινε στην αγγελια σου.Κανε ενα edit πως " Π Ω Λ Η Θ Η Κ Ε " και κανε και κλικ στο "κλειδωμα αγγελιας" πανω δεξια.

Εαν μετα απο ολα αυτα συνεχιζουν τα πμ, τι να πω

Ελπιζω να βρεθει και καποια φορμουλα ωστε να σβηνονται οι παλιες αγγελιες για να μην ψαχνόμαστε.

Δημοσ.

Έπιασες το όριο των 2 αγγελιών/εβδομάδα. Διαγραφή αγγελιών δε γίνεται, γιατί θα σήμαινε πλάγιο τρόπο παράκαμψης του ορίου αυτού.

Όταν το αντικείμενο(-α) μίας αγγελίας έχει(-ουν) πωληθεί ή απλά θέλετε για τους δικούς σας λόγους (π.χ. το μετανοιώσατε) να αποσύρετε την αγγελία, απλά τη μαρκάρετε ως ανενεργή/κλειδωμένη από το σχετικό κουμπάκι που υπάρχει. Αν και αυτό δεν είναι αρκετό και συνεχίζουν να σας στέλνουν Προσωπικά Μηνύματα, μπορείτε να κάνετε επεξεργασία του σώματος της αγγελίας και να γράψετε εκεί ότι πουλήθηκε (με κόκκινα τεράστια γράμματα ή ότι άλλο θέλετε, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει!).

Δημοσ.

Φιλε παρσιφαλ, θεωρείς ομως σωστό,πρακτικο,αισθητικο, να ανοιγουμε μια κατηγορια αγγελιων και μεσα να βρισκονται 100 ανενεργες και 10 ενεργες?

Βεβαια δεν εχω να προτείνω λύση,για το θεμα περι οριου αγγελιων.

Δημοσ.

Όχι, δεν το θεωρώ, αλλά το θέμα που εγείρεις είναι άσχετο με το ερώτημα που τίθεται στο topic αυτό. Υπάρχουν άλλα topics που μπορούμε να το συζητήσουμε, αν θες.

Δημοσ.

Είχε ξεκινήσει μια παρόμοια κουβέντα για αυτό το θέμα, κατα την μετάβαση στο νέο φόρουμ, αλλά έμεινε μετέωρη.

Δημοσ.

Οπωσδήποτε να την επαναφέρεις στο προσκήνιο, στο topic των Προτάσεων. Θα σου πω εκεί και τις σκέψεις μου για το θέμα, οι οποίες είναι αρκετές.

Δημοσ.

Έπιασες το όριο των 2 αγγελιών/εβδομάδα. Διαγραφή αγγελιών δε γίνεται, γιατί θα σήμαινε πλάγιο τρόπο παράκαμψης του ορίου αυτού.

Όταν το αντικείμενο(-α) μίας αγγελίας έχει(-ουν) πωληθεί ή απλά θέλετε για τους δικούς σας λόγους (π.χ. το μετανοιώσατε) να αποσύρετε την αγγελία, απλά τη μαρκάρετε ως ανενεργή/κλειδωμένη από το σχετικό κουμπάκι που υπάρχει. Αν και αυτό δεν είναι αρκετό και συνεχίζουν να σας στέλνουν Προσωπικά Μηνύματα, μπορείτε να κάνετε επεξεργασία του σώματος της αγγελίας και να γράψετε εκεί ότι πουλήθηκε (με κόκκινα τεράστια γράμματα ή ότι άλλο θέλετε, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει!).

Μιας και μιλάμε για αγγελίες, το όριο των 2 αγγελιών/εβδομάδα ισχύει? Διότι έχω τσεκάρει χρήστη ο οποίος σε 2 ημέρες (12-13 Ιανουαρίου) έβαλε 3 αγγελίες.

• Moderators
Δημοσ.

Μιας και μιλάμε για αγγελίες, το όριο των 2 αγγελιών/εβδομάδα ισχύει? Διότι έχω τσεκάρει χρήστη ο οποίος σε 2 ημέρες (12-13 Ιανουαρίου) έβαλε 3 αγγελίες.

Και εγω το ειδα και απορησα!

• Moderators
Δημοσ.

Με μια προχειρη αναζητηση δεν βρηκα κατι, θα το ψαξω καλυτερα μετα.

Θα ορκιζομουν οτι εχω δει 3 αγγελιες σε καποια κατηγορια απο τον ιδιο χρηστη, η μια κατω απο την αλλη, με μονο 1 παρεμβαλλομενο ονομα αλλου μελους.

Δημοσ.

Δώστε το ως bug στο σχετικό topic, παρακαλώ.

Σου στέλνω το nickname του χρήστη σε pm. Με μία απλή αναζήτηση, μπορείς να διαπιστώσεις ότι σε 2 ημέρες έχει βάλει 3 αγγελίες.

Δημοσ.

είχα μια αγγελία,την οποία κλείδωσα γιατί θεώρησα πως είχε ολοκληρωθεί αλλά ο υποψήφιος αγοραστής στα τελευταία λεπτά άλλαξε γνώμη και έτσι δεν ολοκληρώθηκε.

μπορώ να την επαναφέρω η πρέπει να περιμένω κάποιες μέρες?

Δημοσ.

είχα μια αγγελία,την οποία κλείδωσα γιατί θεώρησα πως είχε ολοκληρωθεί αλλά ο υποψήφιος αγοραστής στα τελευταία λεπτά άλλαξε γνώμη και έτσι δεν ολοκληρώθηκε.

μπορώ να την επαναφέρω η πρέπει να περιμένω κάποιες μέρες?

Στην αγγελια πατας "Νεα υποβολη"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...