Προς το περιεχόμενο

Windows 7 - Blue Screen

Gyrteroth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλόχα παιδία και καλή χρονία!

Έχω τα Windows 7 στο pc εδώ και περίπου 5 μήνες και σήμερα έφαγα την πρώτη μου blue screen :P

Τι πρέπει να τσεκάρω τώρα στο pc για να δώ τι έφτεξε και έφαγα blue screen?

Γενικά όταν τρώει ένα pc blue screen που οφείλετε? Η δεν είναι στάνταρ κάποιες αιτίες?

Δημοσ.

Εντάξει...

Μια blue screen το 5μηνο δεν είναι και τόσο κακό :P ...

Μπορεί να οφείλεται σε πάρα πολλά πράγματα, από drivers μέχρι ελαττωματικό hardware..!

Στην θέση σου πάντως δεν θα ανησυχούσα τόσο..

Αν στο ξανακάνει τότε επανέρχεσαι...

Αν πάλι θέλεις από περιέργεια να δεις τι φταίει, ανέβασε τα minidumps and wait for Gi0..!

Δημοσ.

Σίγουρα δεν είναι και τόσο κακό μια blue screen στο 5 μηνο απλά είπα να το τσεκάρω..

Κάποιο new hardware δεν έβαλα ούτε drivers άλλαξα..

Τι να ανεβάσω ? Δεν κατάλαβα...

Δημοσ.

C:\Windows\Minidump

Το αρχείο που έχει εδώ μέσα να ανεβάσεις...

Στα windows 7 32 bit που εχω δεν υπαρχει τετοιος φακελος.

Αν και δεν εχω δει μπλε οθονη για μια φορα δεν νομιζω να τρεχει τιποτα...Για θυμηθετε τα xp...

Δημοσ.

Στα windows 7 32 bit που εχω δεν υπαρχει τετοιος φακελος.

Αν και δεν εχω δει μπλε οθονη για μια φορα δεν νομιζω να τρεχει τιποτα...Για θυμηθετε τα xp...

Νομίζω πρέπει να σε χτυπήσει μια φορά μπλε οθόνη για να δημιουργηθεί ο φάκελος..! (Πολύ πιθανόν να κάνω και λάθος. Στα δικά μου πάντως (windows 7 ultimate) υπάρχει)

Δημοσ.

Νομίζω πρέπει να σε χτυπήσει μια φορά μπλε οθόνη για να δημιουργηθεί ο φάκελος..! (Πολύ πιθανόν να κάνω και λάθος. Στα δικά μου πάντως (windows 7 ultimate) υπάρχει)

Η αληθεια ειναι οτι σε δυο pc με home premium ..ειμαι παρθενος ακομα .

• Moderators
Δημοσ.

What filip saidwink.gif

Εντάξει...

Μια blue screen το 5μηνο δεν είναι και τόσο κακό :P ...

Μπορεί να οφείλεται σε πάρα πολλά πράγματα, από drivers μέχρι ελαττωματικό hardware..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...