alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Και με είχε βολέψει ρε γαμώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gemalde Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά εγώ που το έχω κατεβάσει θα μπορώ να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ; ΥΓ: Συγγνώμη δεν μπόρεσε να κρατηθώ να μην το γράψω Ωραία εφαρμογούλα ήταν πάντως.. κρίμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourlos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 διαβαστε το αρθρο. τοσο κοπο σας κανει;;;; ευτηχως που εχουμε και το VLC και βλεπουμε τις ταινιαρες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotis4u Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 http://torrentfreak.com/apple-users-forced-to-pirate-vlc-player-whatever-next-110108/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 τις συσκευές τις αγοράζετε ή τις νοικιάζετε ; . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Έλεος ρε παιδιά διαβάστε το άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Πάντως το VLC είναι από τους καλύτερους players που υπάρχουν. Κρίμα που βγήκε από το Itunes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redcom7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 παντως οσοι το θελουν ακομη εαν δεν το ειχαν (οπως εγω πχ) μπορουν να το βρουν στο installous .. εκει υπαρχει ακομη... καθως επισης και στο cydia redmonde_pie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 τουλαχιστο υπαρχει κανενας παρομοιος player για iOS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopless Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 τουλαχιστο υπαρχει κανενας παρομοιος player για iOS? Υπάρχει ο BUZZ Player (0,79€) και παίζει ότι έπαιζε το VLC και κάτι formats παραπάνω. Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gemalde Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 διαβαστε το αρθρο. τοσο κοπο σας κανει;;;; ευτηχως που εχουμε και το VLC και βλεπουμε τις ταινιαρες μας. Έλεος ρε παιδιά διαβάστε το άρθρο. Αν απευθύνεστε σε εμένα νομίζω δεν διαβάσατε τα γκρίζα μικρά γραμματάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Όσοι το έχουμε στο κινητό μας θα μπορούμε να συνεχίσουμε να το χρησιμοποιούμε? Έλεος κάποιοι μόνο τον τίτλο βλέπουν μου φαίνεται! Αν είναι δυνατόν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babylonx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Η πολιτική της Apple είναι γνωστή. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όσοι δεν γουστάρουν όμως την Apple και τις πολιτικές τις δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να έχουν iPhone. Υπάρχει και το jailbreak ξέρετε. Γιατί καλώς ή κακώς εγώ τυγχάνει να έχω και android αλλά τη σταθερότητα και τη λειτουργικότητα του iPhone μου δεν την έχει. Οπότε, ναι θα προτιμούσα το android σε βάρος ενός clean iPhone αλλά ανάμεσα σε android και iPhone με jailbreak σαφώς και προτιμώ το δεύτερο. Και φυσικά, το VLC θα το βρίσκουμε στο Cydia από δω και μπρος και υποθέτω ότι δεν θα έχουμε και ηλίθιους περιορισμούς τύπου "χρειάζεται itunes για να περάσεις αρχεία" κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalakis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 τις συσκευές τις αγοράζετε ή τις νοικιάζετε ; . σου αρμόζει αδριάντας για το σχόλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soubas7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά υπάρχει και το avplayer παίζει τα πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα