Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 To <<γενικότερα>>, απλά δεν μπορεί να υπάρξει. Δεν μπορούν να υποχρεώσουν μερικά εκατομμύρια οχήματα να γίνουν καραγκιόζηδες. Έχουμε το βράδυ τα xenon, τώρα θα έχουμε και τη μέρα τα led? Εννοω τα νεα μοντελα που θα κυκλοφορησουν απο 1/1/11 ή ολα τα αυτοκινητα που θα παραχθουν απο 1/1/11? (Προφανως οσοι εχουν ηδη αυτοκινητο δεν ειναι υποχρεωμενοι να βαλουν φωτα ημερας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 θα εχει να κανει με τη παραγωγη τους, δε νομιζω να απαιτησει κανεις να κανει κατι ο κατοχος απλα στο μελλον θα βλεπουμε ολο και περισσοτερα αυτοκινητα με φωτα μερας και λογικα καποια στιγμη θα ειναι ολα ετσι Έχουμε το βράδυ τα xenon, τώρα θα έχουμε και τη μέρα τα led? τα εργοστασιακα xenon (δεν αναφερομαι σε aftermarket π@παριες χωρις πλυστικα ) , μπορει υπο συνθηκες να ενοχλουν τους αλλους οδηγους (βλεπε suv που ειναι πολυ ψηλα , ή και σε κανονικο αυτοκινητο αν ειναι βρωμικα), αλλα για τον οδηγο το φως που βγαζουν ειναι θεικο μακαρι να μπορουσαν να υπαρχουν σε ολα τα αυτοκινητα (εργοστασιακα παντα) τα led οκ ειναι ψιλοανουσιο εφφε και στα χερια των καγκουρω το θεμα εχει ξεφυγει , αλλα τουλαχιστον δεν ενοχλουν τους αλλους , ουτε ειναι επικινδυνα οπως τα μουφο-xenon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Αυτά που θα κυκλοφορήσουν άμεσα, αν είναι στις αποθήκες κάποιους μήνες, θα τους υποχρεώσουν να κοτσάρουν led? Όχι δα. μακαρι να μπορουσαν να υπαρχουν σε ολα τα αυτοκινητα (εργοστασιακα παντα) ..και αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 καλα θα μου πεις οτι ακομα βγαινουν αυτοκινητα χωρις προβολακια, τα οποια ειναι στη πραγματικοτητα εξοπλισμος ασφαλειας (και οχι καγκουρο-αξεσουαρ ) μια φορα τα χρειαστηκα στη ζωη μου, αλλα ειτε θα χα μεινει εκει για ωρες αν δε τα χα ή θα χα φυγει σε κανα γκρεμο τα φωτα ημερας για τη χωρα μας παντως συνεχιζουν και μου φαινονται περιττα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Η ελλάδα δεν έχει συνέχεια ήλιο. Στις συννεφιές τα φώτα ημέρα κάνουν πολύ πιο εύκολα αντιληπτό ένα αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Daytime_running_lamp να διαβαζουμε και λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Αυτα τα Led που εχουν τα Audi δε μου αρεσουν καθολου παντως Μου θυμιζουν λαμπακια απο Χριστουγεννιατικο δεντρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 εμενα μ αρεσουν τα led,και εκατσα και αλλαξα ολες τις λαμπες που ειχε το αμαξι σε led Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.