Προς το περιεχόμενο

VW και φωτα πορειας

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

To <<γενικότερα>>, απλά δεν μπορεί να υπάρξει.

Δεν μπορούν να υποχρεώσουν μερικά εκατομμύρια οχήματα να γίνουν καραγκιόζηδες.

Έχουμε το βράδυ τα xenon, τώρα θα έχουμε και τη μέρα τα led? :devil:

Εννοω τα νεα μοντελα που θα κυκλοφορησουν απο 1/1/11 ή ολα τα αυτοκινητα που θα παραχθουν απο 1/1/11?

(Προφανως οσοι εχουν ηδη αυτοκινητο δεν ειναι υποχρεωμενοι να βαλουν φωτα ημερας).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα εχει να κανει με τη παραγωγη τους, δε νομιζω να απαιτησει κανεις να κανει κατι ο κατοχος

απλα στο μελλον θα βλεπουμε ολο και περισσοτερα αυτοκινητα με φωτα μερας και λογικα καποια στιγμη θα ειναι ολα ετσι

Έχουμε το βράδυ τα xenon, τώρα θα έχουμε και τη μέρα τα led? :devil:

τα εργοστασιακα xenon (δεν αναφερομαι σε aftermarket π@παριες χωρις πλυστικα ) , μπορει υπο συνθηκες να ενοχλουν τους αλλους οδηγους (βλεπε suv που ειναι πολυ ψηλα , ή και σε κανονικο αυτοκινητο αν ειναι βρωμικα), αλλα για τον οδηγο το φως που βγαζουν ειναι θεικο

μακαρι να μπορουσαν να υπαρχουν σε ολα τα αυτοκινητα (εργοστασιακα παντα)

τα led οκ ειναι ψιλοανουσιο εφφε και στα χερια των καγκουρω το θεμα εχει ξεφυγει :rolleyes: , αλλα τουλαχιστον δεν ενοχλουν τους αλλους , ουτε ειναι επικινδυνα οπως τα μουφο-xenon

Αυτά που θα κυκλοφορήσουν άμεσα, αν είναι στις αποθήκες κάποιους μήνες, θα τους υποχρεώσουν να κοτσάρουν led?

Όχι δα.

μακαρι να μπορουσαν να υπαρχουν σε ολα τα αυτοκινητα (εργοστασιακα παντα)

..και αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν...

καλα θα μου πεις οτι ακομα βγαινουν αυτοκινητα χωρις προβολακια, τα οποια ειναι στη πραγματικοτητα εξοπλισμος ασφαλειας (και οχι καγκουρο-αξεσουαρ :P )

μια φορα τα χρειαστηκα στη ζωη μου, αλλα ειτε θα χα μεινει εκει για ωρες αν δε τα χα ή θα χα φυγει σε κανα γκρεμο

τα φωτα ημερας για τη χωρα μας παντως συνεχιζουν και μου φαινονται περιττα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...