Προς το περιεχόμενο

prepaid card

PappouC_ALeXi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφού τελικά αποφάσισα από αυτά που μου είπατε πήγα σήμερα πήρα μια prepaid card από bank of cyprus

( έτρεχα σε εφορίες και τέτοια αλλα τέλος πάντων )

πήγα στην τράπεζα μου βγάλανε την κάρτα μου την δώσανε και τέλος έβαλα και 20 euro και bb

ούτε με εξήγησαν τίποτα ούτε τίποτα

τώρα εγώ θέλω να μπω στο site τις τράπεζας να δω αν οντος μπήκαν τα φταλε που εδωσα

αυτό δεν είναι? το σιτε ?

Link

γράφω τον ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΡΤΑΣ

αλλα ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ έχω βάλει ότι υπάρχει στην κάρτα και στα χαρτιά τίποτα τι να γράψω εκεί? χελπ μιι

και τελος

για να μην σας πολύ πρήζω τελευταία ερώτηση

πως να βάλω τα λεφτά από τις κάρτας στ site t paypal ?

τι να πατήσω και που ?

ty :D

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

φιλε μου γενικα και εγω το μετανιωσα με την ΚΥΠΡΟΥ αλλα δεν βαριεσαι..... τεσπα λοιπον εχουμε και λεμε ....

για να δεις μεσω του σιτε την τραπεζας θελει να κανεις αιτηση (το ειχα ρωτησει και εγω) και λεω παλι να τρεχω? δεν @@ιεται θα το κοιταζω απο ΑΤΜ ---ΚΩΔΙΚΟ ασφαλειας σου δινουν αυτοι οχι αυτο που γραφει η καρτα εναν αλλο....

επισης βαζεισ λεφτα στην καρτα και θα τα εχεις μετα τις 6-7 το απογευμα η και την επομενη μερα διαθεσιμη! ΚΟΥΦΟ ΤΕΛΕΙΩΣ οταν κολλητος μου με eyrobank prepaid βαζει τα λεφτα και ειναι αμεσως διαθεσιμα.....

τελωσ διαβασα οτι ελεγεσ για paypal.... νομιζω εινια λιγο χαζο..... να σου προστατεψει η paypal ti? τα 20 ευρω που εβαλες? δεν ξερω.....(γνωμη μου βεβαια...)

ΑΥΤΑ....:)

Δημοσ.

Εγώ ξέρω να σου απαντήσω στο δεύτερο σκέλος σχετικά με το paypal.Δεν τα βάζεις τα χρήματα εκεί.Απλά όταν είναι να αγοράσεις κάτι μέσω paypal θα σου έρθει το σχετικό ποσό στο paypal και εκεί θα σου ζητήσει από ποιά κάρτα να πάρει τα χρήματα (σε περίπτωση που έχεις κ άλλες κάρτες συνδεδεμένες)επιλέγεις την κάρτα της Κύπρου στην προκειμένη και θα γίνει η συναλλαγή.

Βέβαια εννοείται κάνε μια εγγραφή στο paypal και μέσα θα βρεις οδηγίες πώς να συνδέσεις την κάρτα σου.Την πρώτη φορά θα σου πάρει 1.50 ευρώ και θα στο ξαναγυρίσει πίσω μετά από λίγες ώρες δοκιμαστικά.

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Το πίσω μέρος της κάρτας αναγράφει ένα τηλέφωνο το οποίο και καλείς για να μάθεις το υπόλοιπο των χρημάτων της κάρτας σου. Pin (για atm π.χ. και όχι τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας στο πίσω μέρος της κάρτας) καθώς και internet banking (άλλο pin εκεί), είναι διαθέσιμα σαν ξεχωριστές υπηρεσίες και θα πρέπει να τα ζητήσεις από κάποιο κατάστημα της τράπεζας. Υπολόγισε πάντως ότι τα χρήματα δείχνουν διαθέσιμα το απόγευμα της ίδιας μέρας της φόρτισης εάν αυτή γίνει κατά τις εργάσιμες ώρες της τράπεζας.

Paypal και prepaid είναι όντως λίγο πλεονασμός αλλά νομίζω ότι τη συνδέεις στο λογαριασμό σου paypal κάνοντας απλά add a new card.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...