TRILOBYTER Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας,εχω μια ερρωτησουλα. Θελω να στειλω χρηματα απο ελλαδα προς φιλιππινες μεσω western union,θελω να μαθω,αν τους δωσω φιλιππινεζικα πεσο,θα τα δεχτουνε,η πρεπει να δωσω οπωσδηποτε ευρω η δολαριο? Και αν τυχον δεν δεχονται πεσο,υπαρχει κανενας αλλος τροπος να στειλω πεσο απο ελλαδα προς φιλιππινες? Η να αλλαξω τα πεσο σε ευρω ωστε να τα στειλω? Περιοχη Θεσσαλονικη. Thanks :]
kage Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 να ξερεις οτι οτιδηποτε στειλεις σε western ή καταθεση σε λογαριασμο αν κατι δεν παει καλα δεν προκειται να παρεις τα λεφτα σου πισω(αν πας για αγορα μεσω ινετ). για το υπολοιπο ρωτα στην western+σε μια τραπεζα για εμβασμα
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 μπορείς να τα κάνεις ευρω σε τράπεζα. Πιο σίγουρα στην τραπεζα της ελλάδος ίσως...
TRILOBYTER Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 λολ ρε παιδια τι σκαμ. Θα τα στειλω σε συγκενη μου,το θεμα ειναι οτι τα χρηματα που εχω ειναι πεσο,για αυτο σας ρωταο. ελεορ Το ολο θεμα ειναι οτι ψαχνω τροπο να στειλω τα πεσο που εχω στα χερια μου η να τα κανω ευρω.
markelos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Όχι, μόνο ευρώ και δολλάρια(?) δέχονται. Τα στέλνεις σε ευρώ και μετά τα παίρνει ο άλλος στο νόμισμα της χώρας του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.