Προς το περιεχόμενο

Alienware m15x

click

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, πηρα προσφατα πριν 1-2 μηνες απο τα multirama το alienware m15x. Ποσταρο τα σπεκς του

------------------

System Information

------------------

Time of this report: 1/8/2011, 03:46:24

Machine name: CLICKYS-PC

Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100618-1621)

Language: Greek (Regional Setting: Greek)

System Manufacturer: Alienware

System Model: M15x

BIOS: Ver A06 1.00

Processor: Intel® Core i7 CPU Q 720 @ 1.60GHz (8 CPUs), ~1.6GHz

Memory: 6144MB RAM

Available OS Memory: 6132MB RAM

Page File: 2245MB used, 10017MB available

Windows Dir: C:\Windows

DirectX Version: DirectX 11

DX Setup Parameters: Not found

User DPI Setting: Using System DPI

System DPI Setting: 120 DPI (125 percent)

DWM DPI Scaling: Disabled

DxDiag Version: 6.01.7600.16385 32bit Unicode

---------------

Display Devices

---------------

Card name: NVIDIA GeForce GTX 260M

Manufacturer: NVIDIA

Chip type: GeForce GTX 260M

DAC type: Integrated RAMDAC

Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_0618&SUBSYS_02A21028&REV_A2

Display Memory: 3811 MB

Dedicated Memory: 1001 MB

Shared Memory: 2810 MB

Current Mode: 1920 x 1080 (32 bit) (59Hz)

Monitor Name: Generic PnP Monitor

Monitor Model: unknown

Monitor Id: LGD0215

Native Mode: 1920 x 1080(p) (59.934Hz)

Output Type: Internal

Driver Name: nvd3dumx.dll,nvwgf2umx.dll,nvwgf2umx.dll,nvd3dum,nvwgf2um,nvwgf2um

Driver File Version: 8.17.0012.6099 (English)

Driver Version: 8.17.12.6099

Το προβλημα ειναι οτι οταν παο να κανο enable τα aero themes τα βλεπω κγριζα καπως ποσταρω

60146d1294451774-alienware-m15x-aero-theme-not-working-fix1.jpg

Διαβασα στο ιντερνετ μερικες λυσης τιποτα δεν δουλεβει ... πεζει να ειναι hardware το προβλημα ? Δεν εχω ιδεα ........

Σας παρακαλω αν ξερει καποιος οτιδιποτε να μου απαντησει ... αν πεζει να ειναι υλικο το προβλημα να το παρω πισω τωρα που εχει εγγυηση .

Ευχαριστο

Δημοσ.

Hardware δεν το κόβω να είναι, αν και δεν το έχω αντιμετοπίσει ποτέ το συγκεκριμένο πρόβλημα υποπτεύομαι τους drivers της κάρτας γραφικών, επομένως για αρχή απεγκατέστησέ τους και κάνει ενα πέρασμα με το driversweeper σε safe mode ώστε να βεβαιωθείς οτι δεν έχουν μείνει τίποτα προηγούμενα υπολείματα, κάνει και ένα πέρασμα με το ccleaner (επίσης σε safe mode) το registry των Windows, μπένεις μετά κανονικά και περνάς τους ίδιους ή άλλους drivers (έχω καιρό να ασχοληθώ με την Nvidia από τότε που είχα το Μ17x-R1 με τις GTX280 πάνω, επομένως δεν ξέρω να σου προτείνω ποιοί είναι οι καλύτεροι drivers αυτή τη στιγμή) και βλέπεις αν έχεις το ίδιο πρόβλημα.

Αν τώρα δεν είναι οι drivers, δες μήπως έχεις κάποιο άλλο πρόγραμμα εγκατεστημένο που να σου κάνει τη ζημιά. Ερώτηση, τώρα στα καλά καθούμενα σου εμφανίστηκε το πρόβλημα?

Δημοσ.

Hardware δεν το κόβω να είναι, αν και δεν το έχω αντιμετοπίσει ποτέ το συγκεκριμένο πρόβλημα υποπτεύομαι τους drivers της κάρτας γραφικών, επομένως για αρχή απεγκατέστησέ τους και κάνει ενα πέρασμα με το driversweeper σε safe mode ώστε να βεβαιωθείς οτι δεν έχουν μείνει τίποτα προηγούμενα υπολείματα, κάνει και ένα πέρασμα με το ccleaner (επίσης σε safe mode) το registry των Windows, μπένεις μετά κανονικά και περνάς τους ίδιους ή άλλους drivers (έχω καιρό να ασχοληθώ με την Nvidia από τότε που είχα το Μ17x-R1 με τις GTX280 πάνω, επομένως δεν ξέρω να σου προτείνω ποιοί είναι οι καλύτεροι drivers αυτή τη στιγμή) και βλέπεις αν έχεις το ίδιο πρόβλημα.

Αν τώρα δεν είναι οι drivers, δες μήπως έχεις κάποιο άλλο πρόγραμμα εγκατεστημένο που να σου κάνει τη ζημιά. Ερώτηση, τώρα στα καλά καθούμενα σου εμφανίστηκε το πρόβλημα?

Οχι ηταν ετσι απο την ημερα που το αγορασα.

Εκανα τα παντα με τα Drivers, και παλι τιποτα. Εκανα update και το ΒΙΟΣ αλλα παλι τιποτα εκανα τα παντα ...

Δημοσ.

Το μόνο που σου μένει να κάνεις τότε είναι να ξαναπεράσεις τα Windows καθαρά (όχι να τα κάνεις restore από το hidden partition), να περάσεις μόνο chipset και GPU drivers για να αποκλείσεις πρόβλημα με το software και αν σου κάνει τα ίδια τότε στείλτο πίσω.

Άλλη μια ερώτηση, μήπως του έκανες κάποιο overclocking φλασάροντας με διαφορετικό vbios τη GPU?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...