xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 δεν είμαι άντρας γμτ το μπελά μου. ΕΛΕΟΣ Το διορθωσα! Εxcusez moi sil vous plait.. Ναι, μη μιλάει για φαγητό ενώ το avatar σου λέει άλλα! P.S.: Ψήθηκα για την τράμπα! Και κοιτα ΤΙ avatar.. Μεσα στο tower ψηνουν στα καρβουνα! Ps:το αμαξι ειναι ολο δικο σου! Περιμενω την λαπτοπαρα μου ομως εε!!
Vaggos02 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Και κοιτα ΤΙ avatar.. Μεσα στο tower ψηνουν στα καρβουνα! Ps:το αμαξι ειναι ολο δικο σου! Περιμενω την λαπτοπαρα μου ομως εε!! 'Αμα βγάλω άκρη και του βάλω τον SSD η τιμή του αυξάνεται κατά 25%. 'Εχει δερμάτινα καθίσματα το κάρο?
xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Βαλε εναν απλο ssd των 256gb που κοστιζει καμια 500αρια ευρω και εισαι κομπλε! Εμμ τι δερματινα καθισματα δεν θα εχει; Και στο χρωμα του αμαξιου..κοκκινα! Πλακα πλακα καλα που μου το θυμισες για να μπει αγγελια στο car.gr
Vaggos02 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Βαλε εναν απλο ssd των 256gb που κοστιζει καμια 500αρια ευρω και εισαι κομπλε! Εμμ τι δερματινα καθισματα δεν θα εχει; Και στο χρωμα του αμαξιου..κοκκινα! Πλακα πλακα καλα που μου το θυμισες για να μπει αγγελια στο car.gr Μιας και το κάναμε καφενείο το thread, γιατί το πουλάς το αμαξάκι;
xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Η βενζινη φτανει στα 2 ευρω, και αυτο ''ρουφαει'' τα κερατα του. Φυσικο επακολουθο νομιζω!Παμε σε λιγοτερα κυβικα! Θα πουλησω 2-3 λαπτοπ ακομα και θα παμε σε φθηνα και οικονομικα αμαξακια.
Vaggos02 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Η βενζινη φτανει στα 2 ευρω, και αυτο ''ρουφαει'' τα κερατα του. Φυσικο επακολουθο νομιζω!Παμε σε λιγοτερα κυβικα! Θα πουλησω 2-3 λαπτοπ ακομα και θα παμε σε φθηνα και οικονομικα αμαξακια. Εμ, ήθελες να μαρσάρεις, λογικό είναι να καίει! Άμα πουλήσω το laptop, θα πουλήσω και το Punto και θα στο αγοράσω! ahahahhaha
xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Κρινοντας απο τις.. προσφορες του Μουλτιραμα-τος, το πουλας ευκολα!
Vaggos02 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Κρινοντας απο τις.. προσφορες του Μουλτιραμα-τος, το πουλας ευκολα! Multi-κλάμα!
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Το διορθωσα! Εxcusez moi sil vous plait.. pas de quoi monsieur
xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 pas de quoi monsieur πςςςςςςς. Την μιλαμε καλα την ξενη την γλωσσα!
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 πςςςςςςς. Την μιλαμε καλα την ξενη την γλωσσα! bien sur monsieur
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.