Προς το περιεχόμενο

IP Board 3.1.2/3.1.4 - Ελληνικη γλωσσα

Christopher_B

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

IP Board 3.1.2/3.1.4 - Ελληνικη γλωσσα

Γεια σας και χρονια πολλα

Θα ηθελα να σας ρωτησω, διοτι δεν μπορεσα να βρω εαν υπαρχει Ελληνικο πακετο γλωσσας για το IP Board, ειτε για την εκδοση 3.1.2 ή 3.1.4 και που θα μπορεσω να το βρω.

Ευχαριστω εκ των προτερων

• Moderators
Δημοσ.

Παντως απ οσο νομιζω, η μεταφραση του site πρεπει να γινεται custom απο τους admins ή να εχει ανατεθει καπου, γιατι υπαρχουν και λαθη και thread για αναφορα τετοιων λαθων.

Δημοσ.

Μόλις τη συγυρίσουμε και την ολοκληρώσουμε, θα την ανεβάσουμε στο site της invision.

Ωραια

ευχαριστο νεο, εαν θυμηθεις κανενα και ενα post στο παρον θεμα! Πια Version χρησιμοποιειται(forum), παρεμπιπτοντος?

Κατι αλλο θα ηθελα να ρωτησω ακομη, εαν γνωριζεται, εκανα μετατροπη του SMF forum που εχω, υποστηριζεται η εκδοση του κτλ, αλλα η μεταφορα των Ελληνικων χαρακτηρων δεν πετυχε, δηλαδη μου εβγαζε, τριγωνα ρομβους κτλ, πρεπει μηπως να κανω κατι προηγουμενως ή μετα τη μετατροπη για να φανουν κανονικα οι Ελληνικοι χαρακτηρες?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ωραια

ευχαριστο νεο, εαν θυμηθεις κανενα και ενα post στο παρον θεμα! Πια Version χρησιμοποιειται(forum), παρεμπιπτοντος?

Κατι αλλο θα ηθελα να ρωτησω ακομη, εαν γνωριζεται, εκανα μετατροπη του SMF forum που εχω, υποστηριζεται η εκδοση του κτλ, αλλα η μεταφορα των Ελληνικων χαρακτηρων δεν πετυχε, δηλαδη μου εβγαζε, τριγωνα ρομβους κτλ, πρεπει μηπως να κανω κατι προηγουμενως ή μετα τη μετατροπη για να φανουν κανονικα οι Ελληνικοι χαρακτηρες?

Ευχαριστω

Χρησιμοποιούμε την τελευταία έκδοση (3.1.4). Για τα ελληνικά πρέπει να είναι θέμα encoding της βάσης σου. Έχουν πολύ καλό support οπότε καλύτερα ρώτησε αυτούς απευθείας μέσω ticket.

Δημοσ.

Μια

"τελευταια" ερωτηση, πριν παω σε αυτους, εννοεις της καινουργιας βασης η αυτης του "παλιου" SMF forum, γιατι αυτη ειναι UTF8 και απ'οτι διαβασα και το IP board ειναι ή υποστηριζει UTF8 απο την εγκατασταση του.

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...