freedubus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Πέρνα αργά το βράδυ από τον Άγιο Λουκά και τον Άγιο Παντελεήμονα με τσάντα στον ώμο, ή από τα στενά στο Μοναστηράκι μόνος σου για να καταλάβεις τι λέω.Το λιγότερο που θα πάθεις είναι να σε κλέψουν και να φας και καμιά ψιλή. Το περισσότερο να σε σφάξουν.. Έχεις κυκλοφορήσει ποτέ στις περιοχές που αναφέρεις τις ώρες που αναφέρεις, ή έτσι το είπε ο Αυτιάς σήμερα το πρωί άρα έτσι είναι;
35apontos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Έχεις κυκλοφορήσει ποτέ στις περιοχές που αναφέρεις τις ώρες που αναφέρεις, ή έτσι το είπε ο Αυτιάς σήμερα το πρωί άρα έτσι είναι; Ναι,εγώ έχω. Άμα αλλάζεις πεζοδρόμιο,καλά είναι,από νωρίς κι όλας. καλού-κακού μια στη θαλάμη και εφτά στη γεμιστήρα δεν είναι άσχημη ατάκα.
freedubus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Και ζείς ακόμα ρε τέρας;;; Angst essen Seele auf. Και η τηλεόραση. Και η βλακεία. Και μερικά πράγματα ακόμα. Όχι οι μετανάστες πάντως.
kfyros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Έχεις κυκλοφορήσει ποτέ στις περιοχές που αναφέρεις τις ώρες που αναφέρεις, ή έτσι το είπε ο Αυτιάς σήμερα το πρωί άρα έτσι είναι; Έλα ρε , εξυπνάδες.. Πηγαίνω συχνά εκεί, λόγω φίλων και γνωστών , αλλά και για δουλειά (και στο κέντρο και στα κάτω Πατήσια). Δεν περνάω απλώς όπως οι περισσότεροι. Δεν μιλάμε να περιδιαβαίνεις στην Αχαρνών μέση μέση κάτω από τις φωτισμένες κολώνες , για μπες μία και στα στενάκια να σε δω. Εμένα δεν με πλησιάζει κανείς λόγω μεγέθους - όγκου (193 και 130 κιλά), αλλά όποιον δούνε μπόσικο και ότι είναι του χεριού τους δεν τη γλυτώνει. Ο Αυτιάς λέει μόνο για τους γέρους που κινδυνεύουν πλέον οπουδήποτε. Ή κι αυτά είναι ψέμματα;
35apontos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Και ζείς ακόμα ρε τέρας;;;Έχω επιβιώσει από πόλεμο ρε συ.Εναντίον μου.Tί να μου κλάσουν οι αφγκανομπαγκλαπάκηδες.Να φανταστείς πριν κάμποσα τέρμινα πήρα στο φαλάγγι με το cbδάκι έναν στη Φυλής,μόλις είχε σπάσει ένα τζάμι και έτρεχε με το λάφυρο και τον πρόλαβα μετά την Ιουλιανού σε ένα πεζόδρομο πριν το ψειρίσει και ...μου τ΄άφησε,αν θες το πιστεύεις. Χαρά ο μπαρμπούλης που το ξαναπήρε στα χέρια του. Μεταξύ μας,θα τον έτρωγα αν όχι,το κατάλαβε,κάτι είχε το μάτι μου τότε.Τώρα γλάρωσε,με τρώνε κι οι Νιγηριανοί άμα με πετύχουνε. Angst essen Seele auf. Και η τηλεόραση. Και η βλακεία. Και μερικά πράγματα ακόμα. Όχι οι μετανάστες πάντως. Δεν πολυκαταλαβαίνω,αν συνδυάσω όμως τα υπόλοιπα,κάτι,κάποια ενόχληση θάναι,σωστά;Να συμπληρώσω,και τα ξαναζεσταμένα φασόλια σε κρατάνε μακρυά απ' τα δρώμενα,ένα είδος warm,trojan,ανασταλτικού παράγοντα είναι.Συμφωνούμε σ' αυτό.
freedubus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά. Γνωρίζετε μία πόλη με 5 εκ. κατοίκους, που να μην έχει βία και ληστές και φτωχούς, σε περίοδο κρίσης, με 22% ανεργία; Νομίζετε οτι οι μετανάστες την έκαναν έτσι την Αθήνα; Ήρθαν και την άρπαξαν από τους παππούδες μας τους λόρδους; Γιατί εγώ νομίζω οτι εμείς την κάναμε έτσι. Εμείς ήρθαμε σαν τα ζώα. Εμείς χτίσαμε ακόμα και στον κώλο μας. Εμείς ψηφίσαμε τους γνωστούς και τα γαμήσαμε όλα. Εμείς είμαστε βολεψάκηδες και κακοί πολίτες. Τι περιμένατε μετά από αυτά; 5 εκ. επιστήμονες και καθηγητές πανεπιστημίου; Στη ΝΥ, στο Λονδίνο, στο Παρίσι δηλαδή δεν υπάρχουν τέτοια; Εκεί ζεί μόνο η μπουρζουαζία και λόρδοι; Εγώ πιστεύω οτι η τιμωρία μας σα λαός είναι πως έχουμε ξεχάσει τι θα πεί φτώχεια. Όσο για τις κλοπές και τη βία που λέτε, επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί να φοβάμαι εγώ (εσύ, ο οποιοσδήποτε) τον άλλον και όχι αυτός εμένα; Εγώ (εσύ, αυτός) που περπατάω στη Φυλής και στη Σωκράτους αργά τη νύχτα, δεν μπορώ να είμαι για τον άλλο ένας εν δυνάμει επικίνδυνος και αιμοδιψής κακοποιός; 'Η επειδή ο άλλος είναι μαύρος και μιλάει άλλη γλώσσα, κλέβει και δέρνει αυτόματα; Κάποτε, θυμάμαι, λέγανε για τους Αλβανούς. "Σφάζουν, κλέβουν, βιάζουν". Τώρα οι γνωστοί τηλεφασίστες λένε "οι Αλβανοί είναι αδέρφια μας, είναι Πελασγοί και Ιλλυριοί" . Τώρα έχουν τους Πακιστανούς στη μπούκα. Τα '90ς και '00ς που οι Αλβανοί ήταν στα ντουζένια τους, οι Πακιστανοί "ήτανε ήρεμοι", "δεν πειράζανε". Τώρα πειράζουνε, και οι Αλβανοί είναι ήρεμοι. Αμ βέβαια. Οι Αλβανοί έγιναν Έλληνες σε 10 χρόνια. Τα παιδιά τους μιλάνε ελληνικά όπως εμείς, περνάνε σε πανεπιστήμια. Οι Πακιστανοί, έ, πρέπει να περάσει λίγος χρόνος. Και είναι και άλλης θρησκείας και τελείως διαφορετικής κουλτούρας. Αλλά ο κακός επαρχιωτισμός σε συνδυασμό με την ακροδεξιά ρητορική θολώνουν αρκετά το μυαλό για να φαντάζουν αυτά τα πράγματα λογικά.
35apontos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Είναι πολλοί ρε συ,σαν τα τσαμπιά τα σταφύλια στη Μηθύμνης.Και δεν σε πειράζουν,εσύ αγριεύεσαι,άμα πας κάτω απ' το πεζοδρόμιο στο δρόμο για να τους αποφύγεις. Μας άνοιξαν τη κwλοτρυπίδα στα σύνορα,δεν το καταλαβαίνεις πια,δεν χωράμε. κι έρχονται συνέχεια..... Δεν είμαι βολεψάκιας. Όχι,η τιμωρία μας είναι που πιστέψαμε στον Ξένιο Δία.Και μας πήγαν μαμιώντας.Και οι ΜΚΟ. Συμπλήρωμα.Ελπίζω να ζήσετε ειρηνικά.Αναμεταξύ σας.
freedubus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ελπίζω να ζήσετε ειρηνικά.Αναμεταξύ σας. Ξέρεις κάτι; Σύμφωνοι. Εσύ κάνε πόλεμο. Si vis bellum, para bellum. Αλλά μετά μην κατηγορήσεις κανέναν για τον ξένο όταν σου βγάλει μαχαίρι και σε φάει λάχανο, γιατί εσύ θα είσαι υπεύθυνος. Ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη σε προσωπικές απόψεις. Ούτε "όπου μας συμφέρει συλλογικά, όπου μας συμφέρει ατομικά" υπάρχει.
chill Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Κάποιοι έχουν ζήσει και πριν το '90......και είναι πολύ εύκολο να αντιληφθούν τι άλλαξε τα τελευταία 20 χρόνια. Και πριν το '90 ψηφίζαμε λάθος και πριν το '90 στοιβαζόμασταν ο ένας πάνω στον άλλο στην Αττική και πριν το '90 υπήρχε ανεργία και πριν το '90 "λαδώναμε" για να "βολευτούμε".......Τι άλλαξε την τελευταία 20ετία λοιπόν? Βρήκαμε το πρόβλημα. Όλα τα άλλα.......είναι για ανθρωπιστές εκ Λαζάνης, όχι για Έλληνες που ζουν σε μια τεταρτοκοσμική Αθήνα (τριτοκοσμική την είχαμε και μόνοι μας )
35apontos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ξέρεις κάτι; Σύμφωνοι. Εσύ κάνε πόλεμο. Si vis bellum, para bellum. Αλλά μετά μην κατηγορήσεις κανέναν για τον ξένο όταν σου βγάλει μαχαίρι και σε φάει λάχανο, γιατί εσύ θα είσαι υπεύθυνος. Ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη σε προσωπικές απόψεις. Ούτε "όπου μας συμφέρει συλλογικά, όπου μας συμφέρει ατομικά" υπάρχει. Eντάξει.Αυτό ευτυχώς δεν το ήξερε ο Καραϊσκάκης...(άμα ζήσω θα τους μαμήσω,άμα με φάνε θα μου κλ@σουν το φτούτσο). Το να συλλογοποιηθώ (sic) σε μια κοινωνία που αποδεδειγμένα κοινωνικοποίησε τις ζημιές και ιδιωτικοποίησε τα κέρδη,το θεωρείς σωστό; btw,μόνος μου θα "πάω",δεν παίρνω κανέναν στο λαιμό μου ούτε ζητάω συμπαράσταση,κουβέντα κάνουμε.
marios_geo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 4 Φεβρουαρίου 2011 - Προσωπική αντιπαράθεση Κρυμμένο από parsifal, 4 Φεβρουαρίου 2011 - Προσωπική αντιπαράθεση Αμφιβάλλεις για το ότι οι μισοί έλληνες είναι ηλίθιοι ; Όσο για το τι έχω κάνει στη ζωή μου (αφού αναφέρεσαι σε προσωπικό επίπεδο) , αυτό το γνωρίζουν όσοι με ξέρουν προσωπικά και δεν θα το αναλύσω σε κάποιον τυχαίο τύπο σαν κι εσένα που συγκρίνει τα κοσμήματα και το μέικαπ με την καταπίεση , το ρατσισμό και το φανατισμό και αυτοαναιρείται μάλιστα μόνος του. Επίσης, είναι εύρημα που χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης το να λες ότι πεθαίνουν έλληνες από την πείνα, στη χώρα της παχυσαρκίας και των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Και όταν πεινούσαν (πχ. επί Γερμανικής κατοχής) , ναι, έτρωγαν και σκύλους και γάτες χωρίς να σκέφτονται μην τους ρίξει κεραυνό ο θεός από τον ουρανό. Ρώτα και κανέναν που τα έζησε αυτά πριν γράψεις τις σαχλαμάρες σου. Όσο για το χαζοδίλλημα που αναφέρεσαι, ξαναλέω , βάλτους στο δικό σου σπίτι, δως τους τη δική σου δουλειά αν είσαι μάγκας. Οι Έλληνες δεν είναι ηλίθιοι. Κάθε είδους γενίκευση είναι φασισμός. Με το σκεπτικό σου ηλίθιοι και οι Ιρλανδοί, Ισπάνοι, οι Πορτογάλοι και γενικά όσοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Ξέρεις πόσες χώρες υπάρχουν στον κόσμο; Σε ποιά θέση (από οικονομικής άποψης) είναι η Ελλάδα μήπως; Όταν διάβάσεις ποτέ το ελληνικό σύνταγμα, θα δεις αν είμαστε ή όχι θεοκρατικό κράτος. Τί συλλατήρια για ταυτότητες, τί ανύπαρκτα λάβαρα 25ης Μαρτίου, τί ανύπαρκατα κρυφά σχολεία, τί ... Είσαι πολύ "μικρός" από όλες τις απόψεις για να ξέρεις. Σε ταίζουν όλη μέρα τα ΜΜΕ. Επιπλέον το γεγονός ότι εσύ είσαι 130 κιλά, δεν σημαίνει οτι άλλος κόσμος δεν πεινάει. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Πετάς σαχλαμάρες εδώ και εκεί, από το ένα θέμα στο άλλο (μπλέκεις τώρα την κατοχή !). Όταν βρωμοποδαρά πας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ μετανάστης σε άλλη χώρα τότε θα έχεις άποψη να μιλήσεις. Μέχρι τότε, πάνε βόλτες πάνω κάτω στις επικίνδυνες γειτονιές, μιας και είσαι πολύ άντρας. Τέλος, το γεγονός ότι αδυνατείς να δεις τη σχέση μεταξύ μπούργκας και μεικαπ, ίσως να επιβεβαιώνει την άποψη σου, ότι οι μισοί Έλληνες είναι ηλίθιοι... Για να μην στεναχωριέσαι, δεν δουλεύω στην Ελλάδα, αλλά σε άλλη χώρα που μου προσφέρει φιλοξενεία και ΑΝΘΡΩΠΙΑ. Γιατί εδώ τους "άνθρώπους" με τις αρβύλες τους έχουν στο περιθώριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.