D.Luffy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Τουλάχιστον δεν αυτοανατινάσσονται με βόμβες σε καφετέριες, πάρκα, λεωφορεία και λοιπούς δημόσιους χώρους για να σκοτώσουν τους απίστους και να πάνε στο παράδεισο με τις 72 παρθένες... Από μια εκπομπή που είδα, νομίζω ότι τους δίνουν 17 παρθένες, παλάτι, πισίνα, απαλλαγή από ΦΠΑ και το τελευταίο MacBook Air... Χωρίς πλάκα τώρα, δεν φταίει η ίδια η θρησκεία για αυτές τις φριχτές πράξεις, η κλειστή κοινωνία που ζούνε φταίει. Η μπούργκα όπως είπε πολύ σωστά κάποιος επάνω, δεν θεωρείται θρησκευτικό σύμβολο, δείχνει την πλήρη υποταγή και κατωτερότητα της γυναίκας στην κοινωνία τους. Όμως καλά λένε να σου βγει το μάτι καλύτερα παρά το όνομα... Εγώ που ζω Αγγλία πάντως όποιον Πακιστανομουσουλμάνο δω να μπαίνει στο τρένο με σακίδιο, την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. Ναι στην θρησκεία ή στην α-θρησκεία, όχι στον φανατισμό. Τώρα για τη βίζα, καλά κάνουν και την καταργούν. Για έναν νομοταγή πολίτη και άνθρωπο είναι μια επιπλέον γραφειοκρατική διαδικασία που σκοπό έχει να ταλαιπωρήσει παρά να καταπολεμήσει το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης. Έτσι κι αλλιώς αυτοί που θέλουν να μπουν επιγόντως.... Εάν η οικονομία μιας χώρας δεν μπορεί να σηκώσει οικονομικούς μετανάστες, ας βρουν μια πιο αποτελεσματική λύση. May the force be with you all...
kfyros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα.Κάποια λίγα και απλά να συννενοηθούμε. Δεν υπάρχει καμία άσχετη κουλτούρα.Ο άνθρωπος,εκ.χρόνια τώρα,έχτισε θρόνους όχι μόνο πάνω στην δύναμή του και στην ικανότητά του να φτιάξει,αλλά και πάνω σε αυτά που οικοιοθελώς έφτιαξε ο ίδιος για να προσάψει τον τόπο καταγωγής του.Η υποτίμηση της κουλτούρας ενός κοινωνικού συνόλου που μετράει χιλιάδες ή εκαντοτάδες χρόνια,μας κάνει δυστυχώς ΦΤΩΧΩΤΕΡΟΥΣ στο μυαλό και στο ήθος.Η προσάρμοση που περιγράφεις ότι πρέπει να γίνει,δεν θα πρέπει να σε απασχολεί,καθώς,δεν είσαι σε θέση να επιβάλλεις σε έναν άνθρωπο για το πως θα ζήσει τα ήθη και τα έθιμά του. Στα ιστορικά δρώμενα του πλανήτη μόνο ένας υπήρχε με τέτοιες αντιλήψεις.Και λόγω ευγένειας δεν θα το συνεχίσω.Κάτσε και σκέψου τι έγραψες. Πάμε στο 2ο. Δυστυχώς εγώ αντιμετωπίζω ένα άλλο πρόβλημα : Με ενοχλούν αφάνταστα εκείνοι οι οποίοι ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ότι τηρούν τα θρησκευτικά έθιμα με τα οποία μεγαλώσανε.Με ενοχλεί που πρέπει,για να μείνουμε ΑΡΕΣΤΟΙ στο άμεσο Ελληνικό περιβάλλον μας,να προσαρμοστούμε στα τυπικά "βαφτίζω το παιδί μου" και "παντρεύομαι στην Εκκλησία".Ωστόσο,μια γυναίκα η οποία,επιλέγει να ζήσει την θρησκεία της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,με την απόκρυψη του προσώπου της,την κάνει ΠΙΟ ΤΙΜΙΑ από δευτεράντζους μικρομεσαίους που κρύβονται πίσω από το δάχτυλο και τα σούσουρα της κοινωνίας.Η καθημερινή προσευχή,είναι μέρος της ζωής τους,και,άσχετο άμα διαφωνώ με τις θρησκείες,δεν μπορώ να ΜΗΝ το δω αντικειμενικά,σε αντίθεση με σένα,ότι αυτοί οι άνθρωποι,σου είναι ευπροσδόκητοι η όχι,δεν είναι υποκριτές σε αντίθεση με το "ελληνικό και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ" περιβάλλον μας. late reply... Καταρχήν ο άνθρωπος δεν υπάρχει στη γη εκατομύρια χρόνια, αλλά μερικές χιλιάδες. Εκτός αν ξέρεις κάτι και μας το κρατάς μυστικό. Κατά δεύτερον εγώ δεν επιβάλλω τίποτα, την άποψη μου αναφέρω. Αυτό που θεωρώ εγώ ότι κάνει φτωχότερο το μυαλό των ανθρώπων είναι η άκρατη αερολογία και γενικολογία-μπουρδολογία. Όσο για την υποτίμηση κουλτούρας που αναφέρεις, δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχτώ κουλτούρα θρησκόληπτη - γελοία και παρωχημένη, είτε αφορά το χριστιανισμό είτε το ισλάμ είτε τον Ιουδαϊσμό τον Ινδουϊσμό, τον βουδισμό κλπ. ΝΑΙ, υποτιμώ πολλές κουλτούρες. Όπως υποτιμώ και πολλούς ανθρώπους. Επίσης θεωρώ ότι τουλάχιστον οι μισοί έλληνες είναι ηλίθιοι. Αλλά αυτό είναι άσχετο. Φυσικά και ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει αυτό που θέλει. Από εκεί και πέρα, φτωχό και πραγματικά καμένο είναι το μυαλό αυτών που λένε ότι στα πλαίσια μιας σχιζοφρενικής ιδέας περί γενικής ανεκτικότητας ζητάνε να αποδεχτούμε κουλτούρα που πχ. θεωρεί έγκλημα το να δείχνει μια γυναίκα το πρόσωπο της και τη μαστιγώνει αν το πράξει, που θεωρεί έγκλημα το να μιλάει η γυναίκα χωρίς την άδεια του άντρα της , που θεωρεί ένοχο μια γυναίκα που πέφτει θύμα βιασμού και την λιθοβολεί. Αν αυτό το καραγκιοζιλίκι εσύ το λες πίστη και θρησκευτικότητα , πάω πάσο και δεν έχει νόημα να διαβάσεις παρακάτω. Και από την άλλη αυτό που βρίσκεις να προσάψεις στη νεοελληνική κοινωνία είναι την υποκρισία στην τήρηση κάποιων εθίμων. Μου συγκρίνεις τη βαρβαρότητα και τον ρατσισμό μιας κουλτούρας με την υποκρισία μιας άλλης. Και περιμένεις να πάρω στα σοβαρά αυτά που γράφεις... Συνεχίζοντας τα παραπάνω, είναι απαράδεκτη και αποριπτέα μια κουλτούρα που απαγορεύει για θρησκευτικούς λόγους να τρως αγελάδες ή άλλα ζώα ενώ ψοφάς από την πείνα, που είναι απόλυτα ρατσιστική και χωρίζει τους ανθρώπους σε κάστες οι οποίες δεν είναι δυνατόν να αλλάξουν (αυτός που ανήκει στην κάστα των σκατοκουβαλητών θα κουβαλάει σκατά σε όλη του τη ζωή επειδή σε αυτή την κάστα γεννήθηκε). Αντίστοιχα είναι γελοία η κουλτούρα - θρησκεία που σου λέει "μη βάλεις προφυλακτικό" ακόμα και ας πεθάνεις από το aids, που καταστρέφει τα αρχαιοελληνικά αγάλματα και τους ναούς ως ειδωλολατρικά για να επιβάλλει το δόγμα της, που κάνει τις απίστευτες σφαγές στο όνομα του Χριστού και του Θεού και χίλια δυο άλλα. Και επιστρέφω στην πραγματικότητα. Η Ελλάδα καλώς ή κακώς έχει ξεφύγει σε μεγάλο βαθμό από τις ιδεοληψίες και τα κολλήματα του παρελθόντος . Αυτά που γράφεις για τις χριστιανικές - δογματικές παραδόσεις ισχύουν , αλλά δεν παίζουν πλέον σημαντικό ρόλο στη ζωή μας όπως παλιότερα (εκτός αν θέλει κάποιος να γίνει παπάς - καλόγρια ή / και να κάνει ανταλλαγές εκτάσεων με το δημόσιο ). Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό, γιατί μάλλον έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, αλλά το μέλλον θα δείξει. Όσον αφορά τα μιλιούνια των βρωμοπόδαρων που καταφθάνουν στη χώρα μας , δασκαλεμένοι , χωρίς χαρτιά , δηλώνοντας όλοι Παλαιστίνιοι και ζητώντας πολιτικό άσυλο , με τα έξοδα τους πληρωμένα από άλλους (αν είχαν 6 χιλιάρικα στη χώρα τους θα ήταν βασιλιάδες και δεν θα το κούναγαν από εκεί, Σαουδάραβες λέγεται ότι χώνουν τα φράγκα) , φυσικά και δεν πρέπει και δεν πρόκεται να μείνουν στην Ελλάδα. Τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία τους. Όσοι είναι fanboys της άκρατης - άκριτης ιδεαλιστικής ανεκτικότητας κλπ. κλπ. μαλακ$$#@ων πεποιθήσεων, ας τους δώσουν στέγη στο σπίτι τους, ας τους δώσουν τη δουλειά τους για να δουλέψουν, τα ρούχα τους για να ντυθούν , το φαί τους για να φάνε, και ας πάψουν τις τζάμπα μαγκιές στις πλάτες μας. Οι υποκριτές του da capo και του Κολωνακίου, όχι μόνο είναι ένοχοι εκμετάλλευσης των ανθρώπων αυτών, αλλά και υποκριτικά σκουπίδια της ελληνικής κοινωνίας. Η κλανομαγκιά τους φάνηκε στο γεγονός ότι έβγαλαν τους ανθρώπους αυτούς από τη Νομική (ΚΟΛΩΝΑΚΙ), και τους πήγαν στην Υπατία (ΠΑΤΗΣΙΑ) για να μην τους έχουν μέσα στα πόδια τους και δεν μπορούν να πιουν τον εσπρέσσο τους με την ησυχία τους. Αιδώς αχρείοι.. Το κοινωνικό κράτος ας κοιτάξει πρώτα τους έλληνες που έχουν γίνει πρόσφυγες στην ίδια τους την πατρίδα και μετά όλους τους άλλους. Δεν ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα για να ικανοποιηθεί ο ιδεαλιστικός παροξυσμός ορισμένων πουθενάδων.
35apontos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 late reply... Καταρχήν ο άνθρωπος δεν υπάρχει στη γη εκατομύρια χρόνια, αλλά μερικές χιλιάδες. Εκτός αν ξέρεις κάτι και μας το κρατάς μυστικό. Κατά δεύτερον εγώ δεν επιβάλλω τίποτα, την άποψη μου αναφέρω. Αυτό που θεωρώ εγώ ότι κάνει φτωχότερο το μυαλό των ανθρώπων είναι η άκρατη αερολογία και γενικολογία-μπουρδολογία. Όσο για την υποτίμηση κουλτούρας που αναφέρεις, δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχτώ κουλτούρα θρησκόληπτη - γελοία και παρωχημένη, είτε αφορά το χριστιανισμό είτε το ισλάμ είτε τον Ιουδαϊσμό τον Ινδουϊσμό, τον βουδισμό κλπ. ΝΑΙ, υποτιμώ πολλές κουλτούρες. Όπως υποτιμώ και πολλούς ανθρώπους. Επίσης θεωρώ ότι τουλάχιστον οι μισοί έλληνες είναι ηλίθιοι. Αλλά αυτό είναι άσχετο. Φυσικά και ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει αυτό που θέλει. Από εκεί και πέρα, φτωχό και πραγματικά καμένο είναι το μυαλό αυτών που λένε ότι στα πλαίσια μιας σχιζοφρενικής ιδέας περί γενικής ανεκτικότητας ζητάνε να αποδεχτούμε κουλτούρα που πχ. θεωρεί έγκλημα το να δείχνει μια γυναίκα το πρόσωπο της και τη μαστιγώνει αν το πράξει, που θεωρεί έγκλημα το να μιλάει η γυναίκα χωρίς την άδεια του άντρα της , που θεωρεί ένοχο μια γυναίκα που πέφτει θύμα βιασμού και την λιθοβολεί. Αν αυτό το καραγκιοζιλίκι εσύ το λες πίστη και θρησκευτικότητα , πάω πάσο και δεν έχει νόημα να διαβάσεις παρακάτω. Και από την άλλη αυτό που βρίσκεις να προσάψεις στη νεοελληνική κοινωνία είναι την υποκρισία στην τήρηση κάποιων εθίμων. Μου συγκρίνεις τη βαρβαρότητα και τον ρατσισμό μιας κουλτούρας με την υποκρισία μιας άλλης. Και περιμένεις να πάρω στα σοβαρά αυτά που γράφεις... Συνεχίζοντας τα παραπάνω, είναι απαράδεκτη και αποριπτέα μια κουλτούρα που απαγορεύει για θρησκευτικούς λόγους να τρως αγελάδες ή άλλα ζώα ενώ ψοφάς από την πείνα, που είναι απόλυτα ρατσιστική και χωρίζει τους ανθρώπους σε κάστες οι οποίες δεν είναι δυνατόν να αλλάξουν (αυτός που ανήκει στην κάστα των σκατοκουβαλητών θα κουβαλάει σκατά σε όλη του τη ζωή επειδή σε αυτή την κάστα γεννήθηκε). Αντίστοιχα είναι γελοία η κουλτούρα - θρησκεία που σου λέει "μη βάλεις προφυλακτικό" ακόμα και ας πεθάνεις από το aids, που καταστρέφει τα αρχαιοελληνικά αγάλματα και τους ναούς ως ειδωλολατρικά για να επιβάλλει το δόγμα της, που κάνει τις απίστευτες σφαγές στο όνομα του Χριστού και του Θεού και χίλια δυο άλλα. Και επιστρέφω στην πραγματικότητα. Η Ελλάδα καλώς ή κακώς έχει ξεφύγει σε μεγάλο βαθμό από τις ιδεοληψίες και τα κολλήματα του παρελθόντος . Αυτά που γράφεις για τις χριστιανικές - δογματικές παραδόσεις ισχύουν , αλλά δεν παίζουν πλέον σημαντικό ρόλο στη ζωή μας όπως παλιότερα (εκτός αν θέλει κάποιος να γίνει παπάς - καλόγρια ή / και να κάνει ανταλλαγές εκτάσεων με το δημόσιο ). Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό, γιατί μάλλον έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, αλλά το μέλλον θα δείξει. Όσον αφορά τα μιλιούνια των βρωμοπόδαρων που καταφθάνουν στη χώρα μας , δασκαλεμένοι , χωρίς χαρτιά , δηλώνοντας όλοι Παλαιστίνιοι και ζητώντας πολιτικό άσυλο , με τα έξοδα τους πληρωμένα από άλλους (αν είχαν 6 χιλιάρικα στη χώρα τους θα ήταν βασιλιάδες και δεν θα το κούναγαν από εκεί, Σαουδάραβες λέγεται ότι χώνουν τα φράγκα) , φυσικά και δεν πρέπει και δεν πρόκεται να μείνουν στην Ελλάδα. Τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία τους. Όσοι είναι fanboys της άκρατης - άκριτης ιδεαλιστικής ανεκτικότητας κλπ. κλπ. μαλακ$$#@ων πεποιθήσεων, ας τους δώσουν στέγη στο σπίτι τους, ας τους δώσουν τη δουλειά τους για να δουλέψουν, τα ρούχα τους για να ντυθούν , το φαί τους για να φάνε, και ας πάψουν τις τζάμπα μαγκιές στις πλάτες μας. Οι υποκριτές του da capo και του Κολωνακίου, όχι μόνο είναι ένοχοι εκμετάλλευσης των ανθρώπων αυτών, αλλά και υποκριτικά σκουπίδια της ελληνικής κοινωνίας. Η κλανομαγκιά τους φάνηκε στο γεγονός ότι έβγαλαν τους ανθρώπους αυτούς από τη Νομική (ΚΟΛΩΝΑΚΙ), και τους πήγαν στην Υπατία (ΠΑΤΗΣΙΑ) για να μην τους έχουν μέσα στα πόδια τους και δεν μπορούν να πιουν τον εσπρέσσο τους με την ησυχία τους. Αιδώς αχρείοι.. Το κοινωνικό κράτος ας κοιτάξει πρώτα τους έλληνες που έχουν γίνει πρόσφυγες στην ίδια τους την πατρίδα και μετά όλους τους άλλους. Δεν ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα για να ικανοποιηθεί ο ιδεαλιστικός παροξυσμός ορισμένων πουθενάδων. Γιατί να μην έχει και διαβαθμίσεις το +;Ας πούμε +χίλια... >Το κοινωνικό κράτος ας κοιτάξει πρώτα τους 'Eλληνες που έχουν γίνει πρόσφυγες στην ίδια τους την πατρίδα και μετά όλους τους άλλους.
De@th L0rd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Kfyre περίμενε τους αντιρατσιστές τώρα ^_^ .
kfyros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Kfyre περίμενε τους αντιρατσιστές τώρα ^_^ . Με ανοιχτές αγκάλες
insomniaK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 δεν είναι θέμα ρατσισμού, είναι θέμα μη κοινωνικής συνείδησης: Εγώ να μαι καλά και οι υπόλοιποι να παν να γαμηθούν. Προσωπικά, θεωρώ αυτόν τον τρόπο σκέψης κατάντια, αλλά δεν έχει καμία σημασία διότι ΕΓΩ έχω λεφτά-σπίτι-αυτοκίνητο-γκομενάκι-ασφάλεια-καλή παιδεία και δε συζητώ με μπασκλασαρίες.
De@th L0rd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 δεν είναι θέμα ρατσισμού, είναι θέμα μη κοινωνικής συνείδησης: Εγώ να μαι καλά και οι υπόλοιποι να παν να γαμηθούν. Προσωπικά, θεωρώ αυτόν τον τρόπο σκέψης κατάντια, αλλά δεν έχει καμία σημασία διότι ΕΓΩ έχω λεφτά-σπίτι-αυτοκίνητο-γκομενάκι-ασφάλεια-καλή παιδεία και δε συζητώ με μπασκλασαρίες. Κάτσε για να καταλάβω. Τι κοινωνική συνείδηση να έχεις από την στιγμή που αρχίζεις και πλήττεσαι από εγκληματικότητα ακόμη κι όταν έχεις χαμηλό εισόδημα ή είσαι άνεργος. Δεν μιλάνε όλοι εκ του ασφαλούς. Τις προάλλες αθίγγανοι σπάσαν το παράθυρο ενός φίλου σε επαρχιακή πόλη κ μπήκαν μέσα,κι εφόσον δεν βρήκαν τίποτα να πάρουν έκαναν ζημιές κι πήραν ένα χαλασμένο κινητό και τις οικονομικές λάμπες. Οι γείτονες τους είδαν αλλά μέχρι να τον πάρουν τηλέφωνο είχαν γίνει λούης. Πήγαινε πες σε αυτόν, που ήδη προσπαθεί να σηκώσει ένα κατάστημα με τις λίγες οικονομίες που έχει, πως οι κακόμοιροι πεινάνε γι αυτό του διέλυσαν το σπίτι.Έχει και αυτοκίνητο κ γκόμενα αλλά πλέον ζεί μες την ανασφάλεια.
insomniaK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Για εμένα είναι το ίδιο. ΕΓΩ έχω και ζω και πληρώνω και φόρους και απόλα και στα νοσοκομεία τα καλά πάω άμα λάχει, για ποιο λόγο θα πρέπει να ενδιαφερθώ για τον άνεργο-το χαραμοφάη-το φοιτητή-τον ανάπηρο; Ο καθένας ας πορευθεί με ότι έχει. ΕΓΩ με την bmw και συ με τα ξυπόλητα πόδια σου, τιποτένιε, και αν δεν κάνεις και στην άκρη, να ξέρεις ότι θα σε πατήσω.
35apontos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ΕΓΩ με την bmw και συ με τα ξυπόλητα πόδια σου, τιποτένιε, και αν δεν κάνεις και στην άκρη, να ξέρεις ότι θα σε πατήσω. btw,τετράεδρα καρφιά....
De@th L0rd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Για εμένα είναι το ίδιο. ΕΓΩ έχω και ζω και πληρώνω και φόρους και απόλα και στα νοσοκομεία τα καλά πάω άμα λάχει, για ποιο λόγο θα πρέπει να ενδιαφερθώ για τον άνεργο-το χαραμοφάη-το φοιτητή-τον ανάπηρο; Ο καθένας ας πορευθεί με ότι έχει. ΕΓΩ με την bmw και συ με τα ξυπόλητα πόδια σου, τιποτένιε, και αν δεν κάνεις και στην άκρη, να ξέρεις ότι θα σε πατήσω. Οκ τώρα κατάλαβα. ^_^
marios_geo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 λίγα σχόλια για τον kryfos. Λες ότι δεν σέβεσαι ένα σωρό θρησκείες και οι μισοί έλληνες είναι ηλίθιοι. Εσύ σε ποιους μισούς ανήκεις; τί έχεις κάνει στη ζωή σου; Σχετικά με την μπούργκα. Οι γυναίκες παντού είναι υποτιμημένες, όχι σε τέτοιο βαθμό όμως. Και στην ανεπτυγμένη δυτική κοινωνία, φοράν κοσμήματα, βάφονται και δείχνουν σημεία του σώματος τους. Κοινώς κρέας. Λόγω κουλτούρας, έλληνες που πεθαίνουν από πείνα δε τρώνε σκύλους ή γάτες. Η αγελάδα τί πειράζει; Αυτό το χαζοδίλλημα να βάλουμε τους πακιστανους στα σπίτια μας, πρέπει να τελειώσει. ΔΗλαδή εσύ βάζεις φτωχούς γάλλους ή έλληνες;
opera Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Για εμένα είναι το ίδιο. ΕΓΩ έχω και ζω και πληρώνω και φόρους και απόλα και στα νοσοκομεία τα καλά πάω άμα λάχει, για ποιο λόγο θα πρέπει να ενδιαφερθώ για τον άνεργο-το χαραμοφάη-το φοιτητή-τον ανάπηρο; Ο καθένας ας πορευθεί με ότι έχει. ΕΓΩ με την bmw και συ με τα ξυπόλητα πόδια σου, τιποτένιε, και αν δεν κάνεις και στην άκρη, να ξέρεις ότι θα σε πατήσω. το ΕΓΩ είναι epic fail δε ζεις μόνος σου σε αυτό σύμπαν http://www.youtube.com/watch?v=ncGzVvGS95o&feature=player_embedded
ClouD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 kfyros, εδώ είσαι : http://www.protopori...pc7lr9agevkgar2
kfyros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 4 Φεβρουαρίου 2011 - Προσωπική αντιπαράθεση Κρυμμένο από parsifal, 4 Φεβρουαρίου 2011 - Προσωπική αντιπαράθεση λίγα σχόλια για τον kryfos. Λες ότι δεν σέβεσαι ένα σωρό θρησκείες και οι μισοί έλληνες είναι ηλίθιοι. Εσύ σε ποιους μισούς ανήκεις; τί έχεις κάνει στη ζωή σου; Σχετικά με την μπούργκα. Οι γυναίκες παντού είναι υποτιμημένες, όχι σε τέτοιο βαθμό όμως. Και στην ανεπτυγμένη δυτική κοινωνία, φοράν κοσμήματα, βάφονται και δείχνουν σημεία του σώματος τους. Κοινώς κρέας. Λόγω κουλτούρας, έλληνες που πεθαίνουν από πείνα δε τρώνε σκύλους ή γάτες. Η αγελάδα τί πειράζει; Αυτό το χαζοδίλλημα να βάλουμε τους πακιστανους στα σπίτια μας, πρέπει να τελειώσει. ΔΗλαδή εσύ βάζεις φτωχούς γάλλους ή έλληνες; Αμφιβάλλεις για το ότι οι μισοί έλληνες είναι ηλίθιοι ; Τα τελευταία τριάντα χρόνια δεν σου έχουν δείξει κάτι; Ή είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι μόνο τα ξένα κέντρα και οι σκοτεινές δυνάμεις φταίνε για την κατάντια μας και εμείς δεν είχαμε καμία συμμετοχή σε αυτό ; Αλλά ακόμα και αν αυτό πιστεύεις , τότε αποδυκνείεται και πάλι η ηλιθιότητα των ελλήνων (τουλάχιστον μιας ικανής μάζας που επηρέαζε καταστάσεις), οι οποίοι άγονταν και φέρονταν ως πρόβατα για σφαγή τόσα χρόνια από τους προδότες έλληνες πολιτικούς. Για μένα η αλήθεια είναι πολύ πιο απλή. Ως ηλίθιος και μικρόνοος λαός που είμαστε (αυτή η ικανή μάζα στην οποία αναφέρομαι) , έχουμε και ηλίθιους και μικρόνοους πολιτικούς, που δεν κοιτάζανε πέρα από τη μύτη τους (την επόμενη εκλογική αναμέτρηση). Αυτά πληρώνουμε τώρα.... Όσο για το τι έχω κάνει στη ζωή μου (αφού αναφέρεσαι σε προσωπικό επίπεδο) , αυτό το γνωρίζουν όσοι με ξέρουν προσωπικά και δεν θα το αναλύσω σε κάποιον τυχαίο τύπο σαν κι εσένα που συγκρίνει τα κοσμήματα και το μέικαπ με την καταπίεση , το ρατσισμό και το φανατισμό και αυτοαναιρείται μάλιστα μόνος του. Επίσης, είναι εύρημα που χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης το να λες ότι πεθαίνουν έλληνες από την πείνα, στη χώρα της παχυσαρκίας και των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Και όταν πεινούσαν (πχ. επί Γερμανικής κατοχής) , ναι, έτρωγαν και σκύλους και γάτες χωρίς να σκέφτονται μην τους ρίξει κεραυνό ο θεός από τον ουρανό. Ρώτα και κανέναν που τα έζησε αυτά πριν γράψεις τις σαχλαμάρες σου. Όσο για το χαζοδίλλημα που αναφέρεσαι, ξαναλέω , βάλτους στο δικό σου σπίτι, δως τους τη δική σου δουλειά αν είσαι μάγκας. Και επειδή βλέπω ότι θίγονται κι άλλοι ψευτοδημοκράτες και διεθνιστές της πλάκας, να το εξειδικεύσω : Πέρνα αργά το βράδυ από τον Άγιο Λουκά και τον Άγιο Παντελεήμονα με τσάντα στον ώμο, ή από τα στενά στο Μοναστηράκι μόνος σου για να καταλάβεις τι λέω. Το λιγότερο που θα πάθεις είναι να σε κλέψουν και να φας και καμιά ψιλή. Το περισσότερο να σε σφάξουν.. Σε μια εποχή που το βιωτικό μας επίπεδο θα πρέπει να μειωθεί στο 60% αυτού που είχαμε για να πληρώσουμε τα γαμ#$%%κα των ηλιθίων, και που η ανεργία θα ξεπεράσει το 20% τους επόμενους μήνες (αν δεν το έχει ήδη ξεπεράσει), δεν με νοιάζει τι σκατά θέλει ο κάθε βρωμοπόδαρος που έχει έρθει παράνομα στη χώρα μου , οργανωμένα και με σχέδιο, και με λεφτά που έχουν πληρωθεί από άλλους. Το θέμα θα πρέπει να λυθεί με κάποιο έξυπνο τρόπο ώστε να μην διαταράξουμε τις σχέσεις μας με τις αραβικές χώρες, αλλά ΔΕΝ είναι δυνατόν να μείνουν όλοι αυτοί εδώ. Και σε κάθε περίπτωση, δεν είναι δυνατόν τον 20% της χώρας να αποτελείται από αλλοδαπούς . Αυτό είναι κατάλυση εθνικής κυριαρχίας. Όποτε έχει γίνει αυτό στο παρελθόν, έγινε γιατί υπήρχε έλλειψη εργατικών χεριών (Γερμανία μετά τον Β παγκόσμιο, ΗΠΑ στις αρχές του αιώνα).. Όχι όμως έτσι ανεξέλεγκτα. Και σε κάθε περίπτωση, όλοι όσοι έρχονται προσαρμόζονται στους νόμους και τους κανόνες της χώρας που ζουν, δεν φτιάχνουν αυτόνομες κοινωνίες μέσα σε αυτές. kfyros, εδώ είσαι : http://www.protopori...pc7lr9agevkgar2 Για πες. Το είδα το βιβλίο. Τι εννοείς; Πάντως εγώ δεν καταφέρομαι εναντίον πολιτισμών. Καταφέρομαι εναντίον στοιχείων κουλτούρας και φανατισμού. Και μη μου πεις ότι οι έλληνες είναι φανατικοί. Χαβαλέδες και φλώροι έχουμε καταντήσει. δεν είναι θέμα ρατσισμού, είναι θέμα μη κοινωνικής συνείδησης: Εγώ να μαι καλά και οι υπόλοιποι να παν να γαμηθούν. Προσωπικά, θεωρώ αυτόν τον τρόπο σκέψης κατάντια, αλλά δεν έχει καμία σημασία διότι ΕΓΩ έχω λεφτά-σπίτι-αυτοκίνητο-γκομενάκι-ασφάλεια-καλή παιδεία και δε συζητώ με μπασκλασαρίες. δεν ανήκουν στην κοινωνία μου αυτοί. είναι εισβολείς. έχετε μπερδέψει τις έννοιες ορισμένοι Όσο για την κοινωνική συνείδηση, αυτή δεν συνίσταται στο να επιτρέπω στον κάθε εισβολέα να μπουκάρει στη χώρα μου. Και έχω πληρώσει πολύ ακριβά αυτό το γα$%$% κοινωνικό κράτος που υποτίθεται ότι έχω για να πρέπει να το διαχειριστώ εγώ και αυτό το ζήτημα. Το πρόβλημα θα πρέπει να λυθεί άμεσα. θα συσταθούν μπόλικες επιτροπές πολιτικού ασύλου, θα απορριφθεί η συντριπτική πλειοψηφία αυτών γιατί είναι προφανώς ψευδείς ,και θα πρέπει να πάρουν τον πούλο όλοι αυτοί. Όσο για αυτούς που αναφέρονται σε αλληλεγγύη - κοινωνική συνείδηση κλπ. θα πρότεινα να ξεκινήσουν από τον εαυτό τους και μετά να δίνουν μαθήματα σε άλλους. Υπάρχουν απλοί τρόποι : Εθελοντική εργασία, προσφορά χρημάτων - ειδών ρουχισμού - εξοπλισμού για απόρους κλπ. Ή και πιο απλά πράγματα τα οποία τα έχουμε ξεχάσει, όπως το να παρκάρω το αυτοκίνητο μου νόμιμα και όχι πάνω σε πεζοδρόμια και διαβάσεις, ή να μην πετάω τα σκουπίδια μου οπουδήποτε, ή να ανακυκλώνω, ή να βοηθάω το γείτονα μου που έχει πρόβλημα.. την κοινωνική συνείδηση του καναπέ και του insomnia την έχω γραμμένη, και γενικά δεν μετράει απ' ότι ξέρω ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.