Προς το περιεχόμενο

Ανοιγουν τα συνορα με Αλβανια

pabou13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ισχυει αυτο οσο τραγικο και να ακουγεται

μανα φιλης απο αλβανια,μου λεγε οτι εχει γεμισει η αθηνα μαυρους γυφτους και πακιστανους...

θα φταιγα πολυ να της εριχνα μια χριστοσταυροπαναγια αλλα κρατηθηκα :blink:

Εχεις δεί πολλούς Αλβανούς να ζητιανεύουν ή να καθαρίζουν τζάμια στα φανάρια? Οι περισσότεροι ειναι οικογενειάρχες που δουλεύουν αξιοπρεπεις δουλειές που εσύ δέν θα καταδεχόσουν να κάνεις ποτέ σου και οι περισσότεροι αγαπάνε την Ελλάδα, μιλάνε αριστα ελληνικά έχοντας ζήσει αρκετά χρόνια εδώ.. αλλα με το ρατσισμό που επικρατεί και αυτα που τραβάνε απο τους Ελληναράδες αφεντικούς βλαστημάνε την ώρα που πάτησαν το πόδι τους στο κολοκράτος αυτό.. Είναι μεσογειακός λαός και έχουν σαφώς περισσότερα κοινα με μας απο ότι οι Πακιστανοί και οι Σομαλοί.. Επιασα κουβέντα μια φορά με έναν που εκανε κάτι οικοδομικές εργασίες στο σπίτι μου και μου λέει.. "Δέν με πειράζει ότι τράβηξα εδώ στην Ελλάδα.. αρκεί να δώ τα παιδιά μου μορφωμένα".. Στο τέλος μάλιστα μου ζητούσε μαζεμένα όλα τα λεφτά γιατί φοβότανε ότι δέν θα του τα δώσω όλα μιάς και ήμουν φιλικός μαζί του..!!!! Κάνε μας τη χάρη λοιπόν..

Πάνω στους μετανάστες βγάζουμε το χειρότερό μας εαυτό γιατί πάνω τους αναγνωρίζουμε το δικό μας κόμπλεξ.. Ο κάθε Ελληνας θα προτιμούσε να ήταν ένας Γερμανός, Σουηδός, Γάλλος κτλ.. να γεννιόταν σε κάποιο πιο ανεπτυγμένο και πολιτισμένο κράτος και ξεδίνει το ψώνιο του με το να τους συμπεριφέρεται απαίσια..

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχεις δεί πολλούς Αλβανούς να ζητιανεύουν ή να καθαρίζουν τζάμια στα φανάρια? Οι περισσότεροι ειναι οικογενειάρχες που δουλεύουν αξιοπρεπεις δουλειές που εσύ δέν θα καταδεχόσουν να κάνεις ποτέ σου και οι περισσότεροι αγαπάνε την Ελλάδα, μιλάνε αριστα ελληνικά έχοντας ζήσει αρκετά χρόνια εδώ.. αλλα με το ρατσισμό που επικρατεί και αυτα που τραβάνε απο τους Ελληναράδες αφεντικούς βλαστημάνε την ώρα που πάτησαν το πόδι τους στο κολοκράτος αυτό.. Είναι μεσογειακός λαός και έχουν σαφώς περισσότερα κοινα με μας απο ότι οι Πακιστανοί και οι Σομαλοί.. Επιασα κουβέντα μια φορά με έναν που εκανε κάτι οικοδομικές εργασίες στο σπίτι μου και μου λέει.. "Δέν με πειράζει ότι τράβηξα εδώ στην Ελλάδα.. αρκεί να δώ τα παιδιά μου μορφωμένα".. Στο τέλος μάλιστα μου ζητούσε μαζεμένα όλα τα λεφτά γιατί φοβότανε ότι δέν θα του τα δώσω όλα μιάς και ήμουν φιλικός μαζί του..!!!! Κάνε μας τη χάρη λοιπόν..

εχω δουλεψει σε πολλες δουλέιες μαζι και με αλβανους και πακιστανους

δε κατηγορω τους αλβανους που εχουν κανει οικογενειες,κατηγορω τους ρατσιστες ειτε ειναι ελληνες ειτε αλβανοι.

επισης το κανε τη χαρη δε το πιασα.ανελυσε το λιγο.

Δημοσ.

τους άλλους να δούμε πως θα ξεφορτωθούμε, οι οποίοι έχουν και άσχετη κουλτούρα και σίγουρα θα πρέπει να προσαρμοστούν ή να ξεκουμπιστούν.

Δεν είναι δυνατόν να βλέπω μπούργκες στην Ελλάδα του 2011. Δρόμο χαϊβάνια.

Κοίτα.Κάποια λίγα και απλά να συννενοηθούμε.

Δεν υπάρχει καμία άσχετη κουλτούρα.Ο άνθρωπος,εκ.χρόνια τώρα,έχτισε θρόνους όχι μόνο πάνω στην δύναμή του και στην ικανότητά του να φτιάξει,αλλά και πάνω σε αυτά που οικοιοθελώς έφτιαξε ο ίδιος για να προσάψει τον τόπο καταγωγής του.Η υποτίμηση της κουλτούρας ενός κοινωνικού συνόλου που μετράει χιλιάδες ή εκαντοτάδες χρόνια,μας κάνει δυστυχώς ΦΤΩΧΩΤΕΡΟΥΣ στο μυαλό και στο ήθος.Η προσάρμοση που περιγράφεις ότι πρέπει να γίνει,δεν θα πρέπει να σε απασχολεί,καθώς,δεν είσαι σε θέση να επιβάλλεις σε έναν άνθρωπο για το πως θα ζήσει τα ήθη και τα έθιμά του.

Στα ιστορικά δρώμενα του πλανήτη μόνο ένας υπήρχε με τέτοιες αντιλήψεις.Και λόγω ευγένειας δεν θα το συνεχίσω.Κάτσε και σκέψου τι έγραψες.

Πάμε στο 2ο.

Δυστυχώς εγώ αντιμετωπίζω ένα άλλο πρόβλημα : Με ενοχλούν αφάνταστα εκείνοι οι οποίοι ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ότι τηρούν τα θρησκευτικά έθιμα με τα οποία μεγαλώσανε.Με ενοχλεί που πρέπει,για να μείνουμε ΑΡΕΣΤΟΙ στο άμεσο Ελληνικό περιβάλλον μας,να προσαρμοστούμε στα τυπικά "βαφτίζω το παιδί μου" και "παντρεύομαι στην Εκκλησία".Ωστόσο,μια γυναίκα η οποία,επιλέγει να ζήσει την θρησκεία της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,με την απόκρυψη του προσώπου της,την κάνει ΠΙΟ ΤΙΜΙΑ από δευτεράντζους μικρομεσαίους που κρύβονται πίσω από το δάχτυλο και τα σούσουρα της κοινωνίας.Η καθημερινή προσευχή,είναι μέρος της ζωής τους,και,άσχετο άμα διαφωνώ με τις θρησκείες,δεν μπορώ να ΜΗΝ το δω αντικειμενικά,σε αντίθεση με σένα,ότι αυτοί οι άνθρωποι,σου είναι ευπροσδόκητοι η όχι,δεν είναι υποκριτές σε αντίθεση με το "ελληνικό και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ" περιβάλλον μας.

Δημοσ.

Ισλάμ και Ευρώπη = ανάβω σπίρτο για να ελέγξω τη διαρροή γκαζιού. ΜΠΟΥΜ

Πρέπει να είναι κανείς αυτιστικός για να μην το βλέπει, όταν οι μουσουλμάνοι μετανάστες όπου πάνε γκετοποιούνται και αρνούνται κάθε προσπάθεια ενσωμάτωσης σε αντίθεση με μετανάστες άλλων θρησκευμάτων ή άθρησκους.

Ευτυχώς κάποιοι άνθρωποι μπορούν και ξεφεύγουν από τα στενά δεσμά του, με τεράστιο προσωπικό κόστος όμως.

http://www.youtube.com/watch?v=LvgBvUUt2l0

Και για να είμαι και ον-τόπικ, ο λόγος που οι Αλβανοί ενσωματώνονται ενώ τυπικά είναι μουσουλμάνοι, είναι ότι πρακτικά είναι άθρησκοι, σε αντίθεση με Πακιστανούς πχ ή άλλους ανατολίτες μουσουλμάνους.

Δημοσ.

Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που μιλά κάποιος εναντίον της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης και εναντίον της επιβολής νέων ηθών και εθίμων σκληρών και τελείως ξένων προς τον ευρωπαικό αλλά και τον βαλκανικό πολιτισμό,να του ποστάρουμε μια εικόνα του Χίτλερ ούτε να αραδιάζουμε ότι έχουμε μάθει απέξω από βιβλία καθώς πρέπει.

Το πρόβλημα είναι εδώ,είναι πραγματικό και έντονο και χρειάζεται να βρεθεί λύση αλλιώς δε θα καταπιέζεστε από φανατικούς της πιο διαδεδομένης θρησκείας στην Ελλάδα,αλλά της άλλης και η άλλη δε σηκώνει πολλά.

Δημοσ.

Αν είναι δυνατόν, ένας λαός που έχει νιώσει στο πετσί του την προσφυγιά (Σμύρνη, Πόντος) να αναθρέφει ρατσιστές.

Για αρχή, αφού εντάχθηκε η Αλβανία στην Ε.Ε. θα πρέπει να συμμορφωθούμε με την οδηγία, και μην ξεχνάτε ότι τα σύνορα δεν είναι ανοιχτά one way, στην τελική, δεν μας έχουν ανάγκη οι Αλβανοί αλλά εμείς αυτούς.

Τώρα όσο για τα θρησκευτικά πιστεύω, όταν ο ελληνάρας αναφωνεί με «δημοκρατικό πνεύμα» «Εδώ είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι» και μόνο κέρατα δεν βγάζει, λυπάμαι αλλά εγώ απέχω όταν η ανεξιθρησκεία δίνει την θέση της στον θρησκευτικό ρατσισμό, άλλωστε πολίτης του Ελληνικού κράτους είτε είσαι χριστιανός είτε είσαι μουσουλμάνος είτε άθρησκος.

Δημοσ.

Τώρα όσο για τα θρησκευτικά πιστεύω, όταν ο ελληνάρας αναφωνεί με «δημοκρατικό πνεύμα» «Εδώ είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι» και μόνο κέρατα δεν βγάζει, λυπάμαι αλλά εγώ απέχω όταν η ανεξιθρησκεία δίνει την θέση της στον θρησκευτικό ρατσισμό, άλλωστε πολίτης του Ελληνικού κράτους είτε είσαι χριστιανός είτε είσαι μουσουλμάνος είτε άθρησκος.

Εγώ σαν άθρησκος μπορώ άνετα να περάσω απαρατήρητος σε μια οποιαδήποτε δυτική χριστιανική χώρα. Αντίθετα σαν άθρησκος σε μουσουλμανική χώρα θα περάσω αρκετά δύσκολα εξαιτίας του φανατισμού και της άρνησής τους να δεχτούν τη μη-θρησκευτικότητά μου. Σε ορισμένες χώρες μπορεί και να προσπαθήσουν να μου αποδείξουν ότι υπάρχει παράδεισος, αποκόπτοντάς μου το κεφάλι από το υπόλοιπο σώμα μου.

Έτσι λοιπόν όταν αυτές οι ιδέες φτάνουν σε δυτικές χώρες και οι άνθρωποι που τις μεταφέρουν, αρνούνται να αποδεχτούν ότι πλέον ζουν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον και επιμένουν να αλλάξουν το περιβάλλον και όχι τον εαυτό τους, ε τότε καλώς ή κακώς υπάρχει πρόβλημα. Και εκεί αρχίζω και 'γω να νιώθω άβολα αφού η μη-ανεχτικότητα της θρησκείας τους φτάνει δίπλα μου και με στραβοκοιτάει...

Δεν είναι θέμα ρατσισμού, αλλά θέμα ικανότητας συμβίωσης. Αν συγκατοικείς και δεν τα πας καλά με τον/την συγκάτοικό σου, μετακομίζεις, αλλάζεις συγκάτοικό, κάτι κάνεις τέλος πάντων. Διαφορετικά μαλώνεις όλη μέρα και στο τέλος μπορεί και να μη μιλιέστε ή ακόμα και να παίξετε ξύλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι ρατσιστής απέναντί στον/στην συγκάτοικο. Απλά είστε ασύμβατοι μεταξύ σας και καλό είναι να είστε από μακριά και αγαπημένοι και ας κάνει ο καθένας στο δικό του σπίτι του ό,τι θέλει. Όχι όμως και να επιβάλει ο ένας στον άλλον πως θα ζει στο σπίτι του. Νομίζω.

Δημοσ.

sorry κιόλας, αλλά πως θα μάθουν ότι είσαι άθρησκος; Υποπτεύεσαι ότι ισχύει αυτό.

Εγώ, σχεδόν μία δεκαετία στην ξενιτιά, μόνο η εφορία και λίγοι φίλοι μου ξέρουν σε τι κι αν πιστεύω. Η εμπειρία μου υπαγορεύει να είμαι σιωπηλός και μετριοπαθής στις αντιδράσεις μου όσον αφορά τις θρησκείες και κάθε είδους πίστη. Όπως δε δέχομαι να με προσβάλουν για αυτά που πιστεύω, έτσι δε θέλω και να προσβάλω. Όλα τα υπόλοιπα περί ισλαμισμού εμπεριεχουν υπερβολή.

Δημοσ.

sorry κιόλας, αλλά πως θα μάθουν ότι είσαι άθρησκος; Υποπτεύεσαι ότι ισχύει αυτό.

Πρακτικά παράδειγμα:

•  
  • Όταν μου λένε ότι το σύμπαν το δημιούργησε ο θεός και 'γω το αρνούμαι λέγοντας ότι η επιστήμη πχ δεν έχει καταλήξει ακόμα, είμαι προφανώς άπιστος και ασεβής και η άποψή μου πρέπει να τιμωρηθεί επειδή αρνούμαι το θεϊκό,
  • όταν μου λένε ότι ο Χ, Ψ κανόνας (πχ η μπούργκα, ή μια απλή συνομιλία με γυναίκα ή το πως πρέπει να ντύνεσαι ή όχι, απλά καθημερινά πράγματα τέλος πάντων και όχι βαθιά φιλοσοφικά) είναι έτσι επειδή είναι εντολή θεού και το αρνούμαι επειδή λέω ότι ζω σε κοσμικό κράτος, είμαι προφανώς άπιστος και ασεβής και η πράξη μου πρέπει να τιμωρηθεί επειδή παραβαίνω θεϊκή εντολή,
  • όταν ακόμα και η δημοσίευση ενός σκίτσου, προβολή μια εικόνας, έκφραση μιας οποιασδήποτε άποψης που μπορεί αυτοί να θεωρήσουν προσβλητική γιατί έτσι και όχι γιατί έχουν την κρίση να σκεφτούν, είμαι και πάλι προφανώς άπιστος και ασεβής και η τιμωρία μου είναι ακόμα και ο θάνατος.
  • Και στο τέλος τέλος το πιο απλό. Να πω απλά ανοιχτά και δημόσια ότι δεν πιστεύω. Δεν πιστεύω όπως ας πούμε δεν μου αρέσει το ροζ χρώμα ή δεν τρώω μελιτζάνες τηγανητές. Τόσα απλά.

Η εμπειρία μου υπαγορεύει να είμαι σιωπηλός και μετριοπαθής στις αντιδράσεις μου όσον αφορά τις θρησκείες και κάθε είδους πίστη. Όπως δε δέχομαι να με προσβάλουν για αυτά που πιστεύω, έτσι δε θέλω και να προσβάλω. Όλα τα υπόλοιπα περί ισλαμισμού εμπεριεχουν υπερβολή.

Αν είναι να ζω κρυμμένος και φοβούμενος να εκφράσω τις απόψεις μου και να ακολουθήσω τον τρόπο ζωής που θέλω γιατί αυτό μπορεί να προσβάλει τον χ,ψ μουσουλμάνο (και δεν μιλάω να του βρίζω τον θεό και την πίστη του ή άλλες τέτοιες παρόμοιες καφρίλες) που με τη σειρά του θα πάρει εκρηκτικές διαστάσεις από το τίποτα, ε είναι αδικαιολόγητη η καχυποψία μου απέναντι σ' αυτή τη συγκεκριμένη και μόνο θρησκεία; Να με συγχωρείς, αλλά υπερβολή είναι ο τρόπος ζωής του ισλαμισμού και όχι ο τρόπος που θέλω να ζω.

Σε μια χριστιανική χώρα (ή βουδιστική αν θες ή ινδουιστική ή οτιδήποτε άλλο) ποτέ δεν θα ερχόμουν αντιμέτωπος με οποιαδήποτε ποινή για τα παραπάνω παραδείγματα και οι υπόλοιποι θα αδιαφορούσαν για την μη υπακοή μου στα θεϊκά κελεύσματα. Το πολύ πολύ να με έπρηζαν στην κατήχηση σαν απολωλό πρόβατο επειδή «ο Χριστός μ' αγαπάει» :wub:

187983.jpg

darwin_love_150.gif

atheist.png

Δημοσ.

Γιατί ήταν ποτέ τα σύνορα κλειστά από την δική μας πλευρά;

Μόνο επί εποχής κομμουνισμού, όπου τα είχαν οι ίδιοι οι Αλβανοί κλειστά για να αποφύγουν την "αυτομόληση" προς την Δύση.

Δημοσ.

Είναι λάθος που διαχωρίζεις τις χώρες ανάλογα με τις θρησκείες, αυτό είναι τέχνασμα του Χριστιανισμού για να έχει εξουσία, το οποίο βέβαια το υιοθέτησε και ο Ισλαμισμός ως γνήσια συνέχεια του Χριστινισμού. Η απορία μου είναι τι άποψη έχεις για τους Μουσουλμάνους Ινδονήσιους και Μαλαισιανούς; Αποτελούν πάνω από το 30% των Μουσουλμάνων παγκοσμίως.

Σε κάθε περίπτωση, μίλησα για πίστη και όχι για συγκεκριμένη θρησκεία. Η αξία της γνώσης αν κάποιος είναι θρησκευάμενος ή όχι είναι Μηδενική. Κι επειδή αναφέρεσαι σε αυτό που έγραψα πως δε συζητάω για θρησκείες διότι κρύβομαι, σε ενημερώνω ότι δεν κρύβομαι, απλά γνωρίζω ότι τον πόλεμο με τη βλακεία (ανεξάρτητα θρησκείας) τον έχω χαμένο, για αυτό και τον αποφεύγω.

Πρακτικά παράδειγμα:

• Όταν μου λένε ότι το σύμπαν το δημιούργησε ο θεός και 'γω το αρνούμαι λέγοντας ότι η επιστήμη πχ δεν έχει καταλήξει ακόμα, είμαι προφανώς άπιστος και ασεβής και η άποψή μου πρέπει να τιμωρηθεί επειδή αρνούμαι το θεϊκό,
  • όταν μου λένε ότι ο Χ, Ψ κανόνας (πχ η μπούργκα, ή μια απλή συνομιλία με γυναίκα ή το πως πρέπει να ντύνεσαι ή όχι, απλά καθημερινά πράγματα τέλος πάντων και όχι βαθιά φιλοσοφικά) είναι έτσι επειδή είναι εντολή θεού και το αρνούμαι επειδή λέω ότι ζω σε κοσμικό κράτος, είμαι προφανώς άπιστος και ασεβής και η πράξη μου πρέπει να τιμωρηθεί επειδή παραβαίνω θεϊκή εντολή,
  • όταν ακόμα και η δημοσίευση ενός σκίτσου, προβολή μια εικόνας, έκφραση μιας οποιασδήποτε άποψης που μπορεί αυτοί να θεωρήσουν προσβλητική γιατί έτσι και όχι γιατί έχουν την κρίση να σκεφτούν, είμαι και πάλι προφανώς άπιστος και ασεβής και η τιμωρία μου είναι ακόμα και ο θάνατος.
  • Και στο τέλος τέλος το πιο απλό. Να πω απλά ανοιχτά και δημόσια ότι δεν πιστεύω. Δεν πιστεύω όπως ας πούμε δεν μου αρέσει το ροζ χρώμα ή δεν τρώω μελιτζάνες τηγανητές. Τόσα απλά.

[...]

δεν έχουμε μελετήσει τη Βίβλο, ε.

Δημοσ.

Η απορία μου είναι τι άποψη έχεις για τους Μουσουλμάνους Ινδονήσιους και Μαλαισιανούς;

Αν με αποδέχονται, τους αποδέχομαι. Αν με απορρίπτουν, τους απορρίπτω και 'γω.

Απλά και καθαρά.

δεν έχουμε μελετήσει τη Βίβλο, ε.

Δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ότι ο Μεσαίωνας στην Ευρώπη τελείωσε πριν από 700 χρόνια, ε;

Αναγέννηση, διαφωτισμός, βιομηχανική επανάσταση, εποχή της πληροφορίας, και προσφάτως βιοτεχνολογία. Αυτό είναι το σήμερα της «Δύσης» που αδιαφορεί όλο και περισσότερο για τη θρησκεία.

Ήμουν 99,9% σίγουρος ότι θα μου το ανέφερες σαν παράδειγμα...

Δημοσ.

Αν με αποδέχονται, τους αποδέχομαι. Αν με απορρίπτουν, τους απορρίπτω και 'γω.

Απλά και καθαρά.

Δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ότι ο Μεσαίωνας στην Ευρώπη τελείωσε πριν από 700 χρόνια, ε;

Ήμουν 99,9% σίγουρος ότι θα μου το ανέφερες σαν παράδειγμα...

Αν είσαι Ελληνας και έχεις ελληνική εθνική συνείδηση και ελληνικό αίμα δέν θα καταδεχόσουν να συγκριθείς καν μαζί τους..

Δημοσ.

Ναι αλλά πριν γενίκευσες. Μίλησες για Ισλαμισμό γενικά και αόριστα. Μήπως λοιπόν το κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους σύμφωνα με τη θρησκεία είναι λάθος;

Και να μην τα βλέπουμε μονόπαντα:

Στο Χριστιανισμό υπάρχουν οι Ζηλωτές και στον Ισλαμισμό οι Μουτζαχεντίν.

Στο Χριστιανισμό φορούν σταυρουδάκια και σταυροκοποιούνται μεσα στο δρόμο, στον Ισλαμισμό καλύπτουν το σώμα τους (κάτι που προέρχεται από τους Χριστιανούς μοναχούς). Οι ιουδαίοι ασκητές αναφέρονται ως και γυμνοί.

Στο Χριστιανισμό νηστεύουν 60 μέρες το χρόνο και κάθε τετάρτη και παρασκευή και στο Ισλάμ 28 μέρες.

Στο Χριστιανισμό πιστεύουν πως ο Θεός ενσαρκώθηκε και στο Ισλαμ πως ο ενσαρκωμένος θεός των Χριστιανών ήταν ο πρωτελευταίος προφήτης.

Και στις δύο θρησκείες πιστεύουν σε προφητείες

Δεν έχει νόημα να συνεχίσω τη λίστα, καταλαβαίνουμε όλοι νομίζω ότι η βλακεία είναι ανεξάρτητη της θρησκείας.

EDIT για το EDIT του Μίτσικα.

Ο ισλαμισμός υποφέρει από τα ίδια συμπτώματα που υπέφερε ο χριστιανισμός πριν από 300 χρόνια (και κάποια ακόμα υπάρχουν) και είναι ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που υπέφερε ο ιουδαϊσμός πριν από 2300 χρόνια (και κάποια ακόμα υπάρχουν) και για αυτό ήρθε ο χριστιανισμός. Κύκλος είναι, ελπίζω η επόμενη θρησκευτική επινόηση να έχει περισσότερη φαντασία.

Δημοσ.

Αν είσαι Ελληνας και έχεις ελληνική εθνική συνείδηση και ελληνικό αίμα δέν θα καταδεχόσουν να συγκριθείς καν μαζί τους..

5125.do_5F00_not_5F00_feed_5F00_trolls.jpg

Εσύ σχολείο δεν έχεις; Οι διακοπές τελείωσαν.

Ναι αλλά πριν γενίκευσες. Μίλησες για Ισλαμισμό γενικά και αόριστα. Μήπως λοιπόν το κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους σύμφωνα με τη θρησκεία είναι λάθος;

ΟΚ. Μιλάω για τον Ισλαμισμό από την Τουρκία μέχρι το Αυγατηγανιστάν. Όχι και μικρή περιοχή, έτσι;

Στο Χριστιανισμό υπάρχουν οι Ζηλωτές

πριν από 1700 με 800 χρόνια!

και στον Ισλαμισμό οι Μουτζαχεντίν.

σήμερα!

Μου συγκρίνεις το σταυρουδάκι με την περιβολή των Τζεντάι;

barack-obama-jedi.jpg :P

Τί συγκρίνεις βρε insomniaK; Τον 21ο αιώνα με τον Ευρωπαϊκό Μεσαίωνα; Για το τι γίνεται σήμερα μιλάμε.

ελπίζω η επόμενη θρησκευτική επινόηση να έχει περισσότερη φαντασία.

Έχει, έχει

Pirate-FSM-Beach-1024x768.jpg

FSM_Card_by_Akra_The_Alchemist.jpg

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...