JERONIMO888 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Χειροτερη φαρα δεν υπαρχει απο τους αλβανους, συνδυασμενοι με την ισλαμικη οπισθοδρομικοτητα οτι χειροτερο για την ελλαδα.
anticapitalist Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Χειροτερη φαρα δεν υπαρχει απο τους αλβανους, συνδυασμενοι με την ισλαμικη οπισθοδρομικοτητα οτι χειροτερο για την ελλαδα. Αυτό τώρα που γράφεις είναι ο ορισμός του ρατσισμού.. Αναφέρεσαι σε κάποιο λαό ή σε κάποια ορδή ισλαμικών δαιμόνων?
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Χειροτερη φαρα δεν υπαρχει απο τους αλβανους, συνδυασμενοι με την ισλαμικη οπισθοδρομικοτητα οτι χειροτερο για την ελλαδα. η αληθεια ειναι οτι ειναι στη κοσμαρα τους και καμποσα χρονια πισω απο την ελλαδα,αλλα μη νομιζεις οτι εχουν μεγαλη διαφορα απο τους νεοελληναραδες...
michael92 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ωραία ήρθε η ώρα να τους πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα, βλέπω κατά χιλιάδες να μεταναστεύουνε προς τα εκεί
anticapitalist Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Καταρχήν στην Ελλάδα υπάρχει φοβερός ρατσισμός.. Ολοι θα ήθελαν μια Ελλάδα "καθαρή" μόνο με ορθόδοξους Ελληνες, με φόντο το Παρθενώνα και οι μοναδικοί ξένοι που γυρνάνε να είναι τίποτε τουρίστες που θα τους τα σκάνε όπως τα καλά χρόνια που έφευγαν στο αεροδρόμιο με κατι κιβώτια τσιγάρα.. Αυτό συμβαίνει γιατί σάν λαός έχουμε "μορφωθεί" οτι είμαστε οι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων οι οποίοι ήταν πάνσοφοι και χαρισαν στην ανθρωπότητα τα καλύτερα πράγματα.. Όταν είμαστε στα δύσκολα δε, ο καλός Ορθοδοξος απο μηχανής θεός σώζει πάντα την Ελλάδα.. απλά την δοκιμάζει που και πού για να συνετιζόμαστε.. Ας αναρωτηθούμε λοιπόν.. εφόσον οι προγονοι μας ήταν τα παιδιά-θαύματα γιατί σφάζονταν μεταξύ τούς και με τέτοιο μένος επί τόσα χρόνια? Κανένας δέν αναφέρεται στην περίοδο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και την Κωνσταντινούπολη.. Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία ήταν ελληνική ή δέν ήταν? Πόσοι λαοί την αποτελούσαν? μόνο απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων? Οχι φυσικά.. Υπήρχαν και Αλβανοί, και Σλάβοι και Βούλβαροι και διάφορες άλλες φυλές.. Ιστορικά πρωτεύουσα της Ελλάδας σάν συνέχεια της είναι η Κωνσταντινούπολη αλλά επειδή παρέμεινε τουρκική μετά απο τόσους πολέμους αποφάσισαν να κάνουν πρωτεύουσα την Αθήνα και να το γυρίσουν στην αρχαιοελληνοορθοδοξία.. Ολα σχετικά είναι και ανάλογα με το συμφέρον του καθένα μας.. Οταν η Κύπρος ανεξαρτοποιήθηκε γιατί ήταν το οικονομικό της συμφέρον τέτοιο και ακόμα και σήμερα έχουν καμάρι που ήταν αγγλική αποικία, έχουν διπλό διαβατήριο (ελληνικο, αγγλικό) και δέν λένε το σαμπουάν ποτέ σαμπουάν αλλα σαμπούυυ.. ηταν καλά τότε.. Οταν κάνανε ντού οι φασιστοκρατούμενοι Τούρκοι θυμήθηκαν ότι ήταν Ελληνες και τους προδώσανε.. Διαχρονικά το ίδιο έργο παίζεται.. Αν η Αλβανία ήταν ένα πλούσιο κράτος και είχαμε συμφέρον κατευθείαν προσκόληση με τη μαμα πατρίδα θα ζητούσαμε.. Αρχαιοι Ιλλυριοι με ελληνικό αίμα.. Η χειρότερη φάρα απο όλες είναι η "καθαρόαιμη" ελληνική.. Αν κάποιος πάει σε μια μεγάλη ξένη διεθνή πόλη πχ Λονδίνο.. θα δεί γκρουπάκια απο ομοεθνείς που μιλάνε την ίδια γλώσσα, να κάνουν παρέα, να αλληλοβοηθιούνται, να είναι φίλοι τέλος πάντων.. Δέν θα δεί ποτέ μέσα σε αυτά τα γκρουπάκια Ελληνες.. άντε να δεί κανα δυό άτομα κολλητούς.. Αμα ανταμώσουν δύο Έλληνες στο εξωτερικό φυλάγονται μην αλληλοαναγνωριστούν.. Δέν βοηθιούνται ποτέ.. Κοιτάνε πώς θα εκμεταλευτούν ο ένας τον άλλο, πώς θα υποχρεώσουν ο ένας τον άλλο.. Γενικά εγώ όταν βγαίνω εξωτερικό έχω σάν κανόνα... ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.. Εχω τύχει να συνεργαστώ με μορφωμένο και καλιεργημένο Αλβανό και είχα τις καλύτερες εντυπώσεις.. Ισως το πιο φιλότιμο παιδί που εχω γνωρίσει μέχρι τώρα.. Τα 12 εκαττομύρια Ελλήνων που έφυγαν μετανάστες και απορροφήθηκαν απο ξένες κοινωνίες δέν είναι Ελληνες? Τί έγινε για να επιστρέψουν αυτοί οι άνθρωποι πίσω στη χώρα τους? Πραγματικά όταν ακούω περι ελληνικού πατριωτισμού ότι πρέπει να μου κάνουν εξαιτίας του κολοβυθομέτρηση.. για να πληρώσουν γ@μισι@τικ@ άλλων, για να πάρουν φρεγάτες και F-16 να μας προστατέψουν απο τους κακούς Τούρκους που το ενα πέμπτο απο τους ανθρώπους αυτούς τρώει απο τα σκουπίδια να επιβιώσει.. Ε πραγματικά δέν αντέχεται ρε παιδί μου.. Συνοψίζοντας εύχομαι να εκλίψει και να χαθεί αυτή η καθαρόαιμη ελληνικότητα μας και να σταματήσει να μας χτυπάει αυτό το άσπρο πράγμα στον εγκέφαλο απο την κατάχρηση..
Whiteyez Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Αμα ανταμώσουν δύο Έλληνες στο εξωτερικό φυλάγονται μην αλληλοαναγνωριστούν.. Δέν βοηθιούνται ποτέ.. Κοιτάνε πώς θα εκμεταλευτούν ο ένας τον άλλο, πώς θα υποχρεώσουν ο ένας τον άλλο.. Γενικά εγώ όταν βγαίνω εξωτερικό έχω σάν κανόνα... ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.. Ρε κοίτα να δείς, το καλοκαίρι είχα ανέβει Λονδίνο και έτυχε να γνωρίσω (κατά τύχη μιλούσε ελληνικά στο τηλέφωνο σε ένα μαγαζί) έναν Έλληνα που εργαζόταν και έμενε εκεί , όχι μόνο με ξενάγησε στη γύρω περιοχή στην ώρα της δουλειάς του, μου έδωσε συμβουλές, και το email του σε περίπτωση που χρειαστώ τίποτα να επικοινωνήσω. Μάλλον ήθελε να μου φάει τα λεφτά ε;
Linus_21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Πλάκα μας κάνετε? Τι να κάνουν εδώ? Να έρθουν για τον ήλιο και τις παραλίες?
lary7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ατυχοι οι αλβανοι. Τα συνορα ανοιξαν τωρα που δεν υπαρχει μια. Παντος κουτσα στραβα η μονη χωρα που συνορευουμε και εχουμε καλες σχεσεις-γνωριζουμε τον λαο της ειναι οι αλβανια.Μια χαρα αφομοιωθηκαν πολλοι απο αυτους αλλα συντομα οι νοικοκυραιοι θα την κανουν παλι και θα μεινει το χειροτερο κομματι.
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ρε κοίτα να δείς, το καλοκαίρι είχα ανέβει Λονδίνο και έτυχε να γνωρίσω (κατά τύχη μιλούσε ελληνικά στο τηλέφωνο σε ένα μαγαζί) έναν Έλληνα που εργαζόταν και έμενε εκεί , όχι μόνο με ξενάγησε στη γύρω περιοχή στην ώρα της δουλειάς του, μου έδωσε συμβουλές, και το email του σε περίπτωση που χρειαστώ τίποτα να επικοινωνήσω. Μάλλον ήθελε να μου φάει τα λεφτά ε; επιβεβαιωνεις οτι αυτος ηταν η εξαιρεση στον κανονα
Dropsreef Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Oποιος δηλαδή θεωρεί πως η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να σηκώσει άλλους οικονομικούς μετανάστες,λαθρομετανάστες κτλ είναι ρατσιστής ; Για να υπάρξει αφομοίωση στην ελληνική κοινωνία πρέπει να γνωρίζουμε και το όνομα του,το επιθετο του την χώρα καταγωγής του,τον σκοπό για τον οποίο έχει έρθει στην Ελλάδα Αμφιβάλλω πως αν κάνουμε μια βολτα στην Ομόνοια αυτή τη στιγμή θα υπάρχει εστω και ένας που θα μπορεσουμε να κάνουμε ταυτοποίηση στοιχείων.
capten- Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ξέρετε ποσο σκληροί είναι οι Αλβανοί με τους ξένους στην Ελλάδα?Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι αποτελούν τον σκληρό πυρήνα ακροδεξιών στην πατρίδα μας!Πίστεψε με είναι αρκετά πιο ρατσιστές από μας.Αν δείτε πως έχουν συμπεριφερθεί σε Πακιστανούς θα ..... φρικάρετε.Δεν είναι μα καθόλου λίγες οι περιπτώσεις όπου γνωστες ελληνικές αντιρατσιστικές οργανώσεις τους έχουν καταγγείλει για επιθέσεις και όχι μονο κατά μεταναστών στην Ελλάδα!! Πάντως γνωρίζω και Τούρκους που ζουν στην Γερμανία που δηλώνουν περήφανα ότι είναι πιο Γερμανοί και από τους Γερμανούς και κει να δείτε πως πλακώνονται με αριστερές γερμανικές παρατάξεις.
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ξέρετε ποσο σκληροί είναι οι Αλβανοί με τους ξένους στην Ελλάδα?Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι αποτελούν τον σκληρό πυρήνα ακροδεξιών στην πατρίδα μας!Πίστεψε με είναι αρκετά πιο ρατσιστές από μας.Αν δείτε πως έχουν συμπεριφερθεί σε Πακιστανούς θα ..... φρικάρετε.Δεν είναι μα καθόλου λίγες οι περιπτώσεις όπου γνωστες ελληνικές αντιρατσιστικές οργανώσεις τους έχουν καταγγείλει για επιθέσεις και όχι μονο κατά μεταναστών στην Ελλάδα!! Πάντως γνωρίζω και Τούρκους που ζουν στην Γερμανία που δηλώνουν περήφανα ότι είναι πιο Γερμανοί και από τους Γερμανούς και κει να δείτε πως πλακώνονται με αριστερές γερμανικές παρατάξεις. ισχυει αυτο οσο τραγικο και να ακουγεται μανα φιλης απο αλβανια,μου λεγε οτι εχει γεμισει η αθηνα μαυρους γυφτους και πακιστανους... θα φταιγα πολυ να της εριχνα μια χριστοσταυροπαναγια αλλα κρατηθηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.