Προς το περιεχόμενο

Canon PowerShot SD1300 IS τιμη 82e ebay

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τίποτα δεν θα πληρώσεις μιας και .... δε στέλνει Ελλάδα.

το αυτό. εκτος αν συνεννοηθείς μαζι του κ παλι βεβαια λιγο χλωμο. 3-4 φορές που εστειλα ούτε καν μου απαντησαν τα γαιδουρια... μονο 1 απαντησε ενας αγγλος αλλα βρηκα αυτό που εψαχνα στην ελλαδα απο την επισιμη αντιπροσωπεία και στι 1/10 της τιμής που το εδινε... (ενα πλαστικό καπακι απο φλασιέρα κοστους 0,89+ΦΠΑ το πουλαγε 4,90GBP+1,95 μεταφορικα!!!)

Δημοσ.

Κοιταξε, οταν ζουσα στην Αγγλια ειχα αγορασει καποια πραγματα απο Ην. Πολιτειες αλλα για Ελλαδα δε ξερω. Τωρα για το συγκεκριμενο δε ξερω διοτι στη σελιδα του προιοντος αναφερει μονο Ην. Πολ. ως μοναδικη χωρα για αποστολη. Αν θελεις να του κανεις μια ερωτηση γινεται ενδεχομενως να διαπραγματευτει ομως να ξερειες τα μεταφορικα θα ειναι υψηλα. Υ.Γ. Για τελωνειο δεν ειχα πληρωσει διοτι μου εστελναν τα προιοντα με ενδειξη δωρου.

Δημοσ.

ιντα'ναι η φλασιέρα;;;;;

smart%20stalk.jpg

και εγω επιμένω οτι δε στέλνει ελλάδα ή στη καλύτερη στέλνει αλλα όχι με αυτά τα μεταφορικά...

Μπορεί το συστημα (που ειναι universal για καθε χρήστη παγκοσμίως) να σε αφήσει να πληρώσεις και μετά απλά να μην μπορείς να κάνεις τη συναλλαγη

οριστε και στην επιλογη επικοινωνίας:

5whzja.png

Δημοσ.

Ρε παιδιά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, μην ξαναεφεύρουμε τον τροχό.

Ο φίλος έβαλε εικόνα με τα στοιχεία της πιστωτικής του.

Άν ψάξει σε αυτή τη λίστα θα καταλάβει ότι απο εκεί δεν λείπει καμία

χώρα.Κάθε listing στο Ebay αναφέρει ξεκάθαρα που στέλνει και που όχι.

thanks for the flash!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...