tsoumak Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Kαλησπερα,βλεπω οτι αναφερεστε σε κινητα οπωσ το windows phone.Exω μια απορια,αγορασα το htc trophy το μενου του ειναι στα αγγλικα δεν με πιραξε τοσο πολυ να πω την αληθεια ποσο οταν πηγα στα χβοχ games.Σου δινει την δυναντοτητα ειτε να δοκιμασεισ ειτε να αγορασεισ ενα παιχνιδι,ετσι και εγω αφου δοκιμασα το assasins greed σε hd κιολασ μου αρεσε παρα πολυ που ηθελα να αγορασω,εδω αρχιζει το δραμα μου λεει να βαλω πιστωτικη καρτα εχω μια προπληρωμενη που εχω κανεισ αγορεσ απο πλαισιο,amazon,multirama και αλλα site με απολυτη επιτυχια ετσι λοιπον εβαλα την καρτα και τα στοιχεια μου πατησα οκ και βγκε το μυνημα οτι δεν θποστηριζει την χωρα μου το συστημα.Εκανα επαναφορα ρυθμισεων εργοστασιακεσ και εβαλα τοποθεσια ηνωμενο βασιλειο αλλα παλι τα ιδια εβαλα αμερικη και διευθυνση αμερικησ που ηταν αληθινη εχω μια φιλη μου απο κει εβγαλε μυνημα οτι δεν υποστηριζει την καρτα,μεχρι και e-mail αλλαξα με διευθυνση αμερικης αλλα παλι τα ιδια και ρωταω τελικα τζαμπα το πηρα??ξερει κανεισ καμια λθση η αν θα γινει κανενα update ποθ να βαλει και την ελλαδιτσα μασ μεσα αλιωσ τι το βγαζουνε και στην ελλαδα ειναι εγκλημα και μπορω να πω οτι τα γραφικα ειναι τελεια!!!!οποιοσ ξερει παρακαλω παρα πολυ ασ βοηθησει
oldnew Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 iPhone, και πάλι iPhone για τέτοια πράγματα. Το θάβουν πόλοι αλλα ειναι το μόνο που τα κάνει αυτα απροβληματιστα.. Για το θέμα σου δεν ξέρω πάντως..
nikoskon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι απαραίτητα θέμα του κινητού. Περισσότερο φαίνεται πως η εν λόγω κάρτα της συγκεκριμένης τράπεζας δεν συνεργάζεται με Microsoft. Όπως το γνωστό θεματάκι με κάποιες VISA της Τράπεζας Κύπρου και ορισμένες χρεωστικές της MIllenium bank με το AppStore της Apple. Μίλα με Microsoft να δεις ποιές κάρτες δέχεται.
Nightstrike Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Από ότι είπε το παιδί από το techblog όταν κάνεις register με το hotmail θα πρέπει να έχεις hotmail όπου αρχικά έχεις δηλώσεις τοποθεσία "κάτι άλλο παρά Ελλάδα". Κάτι παραπάνω δεν ξερω πάντως 99% είναι κάτι τέτοιο και όχι η κάρτα! Συνέχισε να προσπαθείς και ψάξε για περισσότερα στο εν λόγο site. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
tsoumak Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Καταρχην να ευχαριστησω για οσουσ εωσ τωρα απαντησαν να πω στον φιλο nikoskon οτι αν δεν υποστηριζει την καρτα που εχω (visa)τοτε σε "υποχρεωνει" να αγορασεισ αλλη και ειδικα σε τετοιουσ καιρουσ φανταζει δυσκολο για μια πιστωτικη αφου εγω εχω προπληρωμενη και εχω και χβοχ και μπαινω σε site οπου προσθετω Microsoft points η ανανεωση και τη δεχεται,οσο για το φιλο Nightstrike ειχα δοκιμασει φιλε μου να βαλω e-mail αλλο με διευθυνση αμερικησ που ηταν αληθινη, ειχα φιλη απο κει που εμενε και παλι δεν με αφηνει δεν το περιμενα παντωσ αυτο απο τη microsoft ειδικα τωρα που υπαρχει και server ελληνικοσ για χβοχ
vasilisga Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 ακομη και αλλη τοποθεσια να δηλωσεις στο windlows live-hotmail στην ελλαδα δεν μπορεις ακομη να αγορασεις εφαρμογες...
KAKADI Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Βασικα παιζει με καποιο τροπο να αναγνωριζει οτι η αγορα παει να γινει απο Ελλαδα και δε σε αφηνει ειτε απ τη καρτα ειτε απ τη τοποθεσια.. Anyway και γω το Trophy εχω και σου συνηστω να περιμενεις μεχρι αρχες Φεβρουαριου που αναμενεται και το πρωτο μεγαλο update το οποιο θα εχει και ελληνικα και λογικα και τη δυνατοτητα αγορας απο Ελλαδα!!
vasilisga Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Βασικα παιζει με καποιο τροπο να αναγνωριζει οτι η αγορα παει να γινει απο Ελλαδα και δε σε αφηνει ειτε απ τη καρτα ειτε απ τη τοποθεσια.. Anyway και γω το Trophy εχω και σου συνηστω να περιμενεις μεχρι αρχες Φεβρουαριου που αναμενεται και το πρωτο μεγαλο update το οποιο θα εχει και ελληνικα και λογικα και τη δυνατοτητα αγορας απο Ελλαδα!! δεν νομιζω οτι εχει να κανει τοσο με την υποστηριξη της γλωσσας η αδυναμια αγορας εφαρμογων απο Ελλαδα... το ιδιο γινεται και στο android ισως ειναι θεμα μικρης αγορας, ισως ειναι θεμα διαφορων δυσκολιων με τροπους πληρωμης, φορους κτλ, δεν ξερω...
KAKADI Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δεν ειπα οτι το ενα εχει να κανει με το αλλο..Ειπα οτι λογω του update και λογω προσθηκης ελληνικων οτι "μπορει" να ενεργοποιησουν και την αγορα εφαρμογων απο Ελλαδα.. Εμενα μου φαινεται πιθανο παντως..
vasilisga Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δεν ειπα οτι το ενα εχει να κανει με το αλλο..Ειπα οτι λογω του update και λογω προσθηκης ελληνικων οτι "μπορει" να ενεργοποιησουν και την αγορα εφαρμογων απο Ελλαδα.. Εμενα μου φαινεται πιθανο παντως.. μπορει... ο χρονος θα δειξει
tsoumak Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αρα να ελπιζω σε θαυμα του update δηλαδη ....μακαρι σασ ευχαριστω για τισ απαντησεισ σασ
gpanagiotou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Ψάξτο λίγο εδώ http://forum.xda-developers.com/ ; Όλο και κάτι μπορεί να βρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.