Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Pro

lavezzi7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω laptop sony vaio με 15άρα οθόνη με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Επεξεργαστής:Intel Core i5 2,53 GHz

Μνήμη:4 GB

Κάρτα γραφικών:ATI Radeon 5650 1GB

Πίστευα ότι αυτά είναι αρκετά για να τρέξει το Pro αλλά κατέβασα πρώτα το demo για να το δοκιμάσω και πραγματικά απογοητεύτηκα.Πολλά σπασίματα στο fullscreen,λιγότερα σε window-mode αλλά τα νεύρα είναι τα ίδια.

Λέω να αγοράσω στο αυθεντικό αλλά είναι κρίμα να πετάξω τζάμπα λεφτά.

Μάλλον θέμα drivers η demo version είναι.

Θέλω να δω αν το πρόβλημα είναι στους drivers για να βάλω τους νέους drivers πρέπει να βγάλω τους παλιούς πρώτα?Έτσι μου είπε ένα παιδί που είχε ATI ενώ η ndivia λέει το κάνει αυτόματα :/

Δηλαδή πρώτα να απεγκαταστήσω το ΑΤΙ Control Center από τον πίνακα ελέγχου και μετά να κάνω install τους νέους?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Οντως πρεπει να βγαλεις τους παλιους.

Με τετοιο λαπτοπ ευκολα θα το παιζεις με φουλ αναλυσεις.

Πινακας ελεγχου-->προγραμματα και δυνατοτητες..Βρες εκει το προγραμμα της καρτας γραφικων σου και σβηστο!

Μετα πας εδω http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx , βαζεις τα χαρακτηριστικα του λαπτοπ σου και μετα

κατεβαζεις τον πιο προσφατο driver.

Και μετα δοκιμασε παλι. ;)

Δημοσ.

Το σωστό είναι απεγκατάσταση παλιών (προαιρετικά καθαρισμός με το driver sweeper) και μετά εγκατάσταση των νέων drivers. Προσωπικά ποτέ δεν έχω ακολουθήσει αυτή τη διαδικασία, βάζω απλώς τους νέους (είτε Ati είτε nVidia) χωρίς πρόβλημα. Αλλά αν θες να σαι απόλυτα σίγουρος, κάν το με τον σωστό τρόπο :)

Πιθανόν να πρέπει να κατεβάσεις τους drivers απ το site του κατασκευαστή κι όχι τους generic της Ati.

Όντως λίγο περίεργο μου φαίνεται να κάνει σπασίματα μ αυτό το setup.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :rolleyes:

Το μόνο πρόγραμμα που βρίσκω στον πίνακα ελέγχου είναι το ΑΤΙ Control Center.Αυτό είναι?Μην σβήσω κάτι που δεν πρέπει και μετά ψάχνομαι!

Επίσης ποιο από όλα κατεβάζω?3 καρτέλες με 4 downloads έχει.. :blink:

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...