Προς το περιεχόμενο

Overclocking failed

schumi46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδες να ρωτησω τι ειναι το overclocking? το πισι μου τις τελευταιες 2 ημερες βγαζει το μνμ overclocking failed και οταν ανοιγει οι θυρες usb 2.0 απενεργοποιουνται και πρεπει να τις ρυθμιζω απο το bios καθε φορα. ειναι pentium 4 3.2ghz me asus mb. επισης εχω εναν ιο που εχει μπει στα windows και δεν μπορω να τον βγαλω. υπαρχει περιπτωση ο ιος να μου προκαλει αυτα τα προβληματα ή ειναι θεμα τεχνικο μιας κ ο υπολογιστης ειναι 5 ετων και δεν εχει αλλαχτει τπτ? ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

overclocking σημαινει οτι "πειραξες" τις ρυθμισεις του επεξεργαστη σου απο τα bios ετσι ωστε να δουλευει σε υψηλοτερες ρυθμισεις απο τις εργοστασιακες, πολλες φορες οταν εισαι καινουριος στον τομεα κανεις λαθη στις ρυθμισεις και το μυνημα που σου βγαζει αυτο σημαινει οτι ο υπολογιστης δεν μπορει να τρεξει με τις ρυθμισεις που του δινεις ετσι γυρναει στις εργοστασιακες.

Μπες στα bios παλι γυρνα ολες τις ρυθμισεις στο default πατωντας F7 και δες αν πανε ολα καλα.

Οσο για τον ιο ποιο antivirus εχεις και δεν μπορει να το σβησει? κατεβασε το avast η to antivir και δοκιμασε τα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...