kharis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους.. ήμουνα έτοιμος αυτή την εβδομάδα να αγοράσω τον imac 27. Θα πήγαινα ή istorm ή στην systemgraph, και εντελώς τυχαία διάβασα για τον χαμό που έγινε, και ομολογώ ότι έχω ξενερώσει. Θέλεις να πάρεις ένα πολύ ωραίο imac να γουστάρεις.. και καταντάς να μην είσαι σίγουρος για το μετά και δεν το απολαμβάνεις. τι λέτε να κάνω? έκλεινα πιο πολύ στην systemgraph, διότι είχα αγοράσει των πρώτο macbook από εκεί πριν 3 χρόνια..
Thresher Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Εγώ εδώ και 3 χρόνια αγοράζω απο document.gr και είμαι υπερ ευχαριστημένος. Γενικά είναι να μην σου τύχη...
mdr21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Αν εχουν ιδια τιμη παρτο απο τα istorm που ανηκουν στον επισημο εισαγωγεα , ωστε να εισαι οσο το δυνατον πιο καλυμμενος.
TwitterLover Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Κι εγώ αυτή την περίοδο θέλω να αγοράσω έναν iMac γι'αυτό πήγα στο skroutz.gr και είδα οτι ενα online μαγαζι το έχει γυρω στα 1060 ευρώ, σε σχεση με τα 1200 συμφέρει κατά πολύ. Όμως τι έγινε και τελικά δεν το αγόρασες?
February 30 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Στην αγορά ενός τόσο ακριβού προϊόντος, προσωπικά, πιστεύω, ότι το καλύτερο δυνατό είναι να το αγοράσεις από κάποιο «γνωστό» μαγαζί. Να έχει, όσο γίνεται, καλή φήμη. Τώρα, για το αν σου τύχει το πρόβλημα (π.χ. με την οθόνη) είναι απλά θέμα πιθανοτήτων. Ίσως, θα έπρεπε να ξεκαθαρίσεις από την αρχή με το μαγαζί, από το οποίο θα προβείς στην αγορά, τις δυνατότητες σου σε θέμα αντικατάστασης κ.λπ.
papaniki Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Γιατί δεν τον αγοράζεις απο την isquare που είναι επίσημος εισαγωγέας? Νομίζω είναι το πλέον αξιόπιστο μαγαζί για αγορά ενος mac υπολογιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.