Προς το περιεχόμενο

Τιμές 5870

mgoutsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρε μια μεταχειρισμενη.

Τις σκοτωνουν πλεον,με 200ε βρισκεις ευκολα.Δεν ειναι αναγκη να παρεις ιδια υλοποιηση.

H μια καινούργια...

Θα σου δινα τν δικη μου,αλλα αποφασισα να την κρατησω και την κλοκαρω.

Υ.Γ. τι τροφοδοτικο εχεις?

Δημοσ.

Είναι ευκαιρία τρέχα να προλάβεις μην στην πάρει κανένας :P .

Από το vision studio μπορείς να την πάρεις στα 334.99 €

Από το msystems μπορείς να την πάρεις στα 333,99 €.

Μπορείς να βάλεις και από διαφορετικής εταιρίας κάρτα γραφικών δες αυτήν στα 283,50 €

Δημοσ.

Παρε μια μεταχειρισμενη.

Τις σκοτωνουν πλεον,με 200ε βρισκεις ευκολα.Δεν ειναι αναγκη να παρεις ιδια υλοποιηση.

H μια καινούργια...

Θα σου δινα τν δικη μου,αλλα αποφασισα να την κρατησω και την κλοκαρω.

Υ.Γ. τι τροφοδοτικο εχεις?

Corsair TX 950W

Αφού η Gigabyte 5870 στο πλαίσιο έχει 269,00 euro, που είναι το πρόβλημα?

Gigabyte GV-R587UD-1GD

EDIT: Είναι εκθεσιακό κομμάτι όμως :/

Δεν θέλω εκθεσιακό κομμάτι για κανένα λόγο. Και το θέμα μας είναι ότι η ίδια κάρτα με λίγο OC και καλύτερο σύστημα ψύξης είναι ~90 ευρώ πιο φθηνή. Τί στον π***σο? Μήπως είναι συλλεκτικό κομμάτι(και καλά επειδη είναι από της πρώτες 5870)? :lol: :P

Δημοσ.

Βρε παρε την πιο φθηνη καινουργια πυου θα βρεις ή μια μτχ απο δώ και μη το ψάχνεις το θεμα!

Ουτως ή αλλως απο επιδόσεις θα σκίζεις.

Αν καιγεσαι τοσο πολύ για την φασαρία (θεωρωντας πως θελει ιδια με την δικη σου ελεω ψυξης/θορύβου?) βαλτης και ενα κουλερ αφτερμαρκετ και τελος.

Δε χρειάζεται να ειναι ολοιδιες οι κάρτες για CF (ολοιδιες απο θεμα υλοποιησης εννοω).

Δημοσ.

Βρε παρε την πιο φθηνη καινουργια πυου θα βρεις ή μια μτχ απο δώ και μη το ψάχνεις το θεμα!

Ουτως ή αλλως απο επιδόσεις θα σκίζεις.

Αν καιγεσαι τοσο πολύ για την φασαρία (θεωρωντας πως θελει ιδια με την δικη σου ελεω ψυξης/θορύβου?) βαλτης και ενα κουλερ αφτερμαρκετ και τελος.

Δε χρειάζεται να ειναι ολοιδιες οι κάρτες για CF (ολοιδιες απο θεμα υλοποιησης εννοω).

+1!

Την πιο φτηνή καινούργια ή μεταχείρα με κάνα 200άρι. Υπάρχουν άψογα κομμάτια σαν αυτή που πήρα από φίλο εδώ στο forum...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...